EZONE - SETKANI S NASTROJI PRAHA 2008

Informace o vašich akcích a koncertech
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 úno 2008 15:26

TO tu neni nikto iny zo slovenska co ide v sobotu domov ? ze by dana zobral ..

Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 385
Registrován: 28 lis 2007 19:01

Příspěvek od COBOLT » 22 úno 2008 15:30

Ahoj,mužu přinést Juno 60 kdyby byl zájem,možna Korg polisix,ale neslibuji :D

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 22 úno 2008 16:06

Prines, to se rozhodne neztrati ! . )

mysli ale urcite i na stojan, at na nej synthy muzes postavit.
Pro kazdej nastroj bude dobry mit vlastni stojan, protoze v AudioPro tolik synth stojanu nebude kolik se sejde nastroju, na to myslete vsichni pls !


.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 22 úno 2008 18:28

vasek píše:Ještě by mě zajímalo, jestli jsou v Audiopro nějaký kytarový aparáty (ne Behringer). Tzn. jestli mám vzít kombo, abychom mohli potrápit Tubemana a spol.
... s tou podminkou vzavorce NE! Podstatou firmy jsme velkoobchod a tak na vzorkove prodejne najdes pouze vyrobky od znacek, ktere velkoobchodne zastupujeme. Jineho vyrobce komb, nez je Behringer, nezastupujeme.

Cili ... chces-li neco jineho prines si ssebou.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 22 úno 2008 18:31

delay píše:To by v rámci takovýhle akce mohly být v Audiopro nějaký slevy ne :-)
... urcite, sleva 5 procent pri jednorazove objednavce nad 50.000 CZK.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 22 úno 2008 18:36

ECSON WALDES píše:Prines, to se rozhodne neztrati ! . )

mysli ale urcite i na stojan, at na nej synthy muzes postavit.
Pro kazdej nastroj bude dobry mit vlastni stojan, protoze v AudioPro tolik synth stojanu nebude kolik se sejde nastroju, na to myslete vsichni pls !
.
.. mmno uz nam vcera prisly stojanky od Gill ( http://www.audiopro.cz/prodejni-katalog ... e-stojany/ ) ... takze to bude o neco malo lepsi ale PLS nehreste na to a vemte si na klapky stojan.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 23 úno 2008 07:52

safa: ty jo, to je škoda, že nejsou ty Bugery...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 23 úno 2008 22:21

Mmno prvji kousky cekame na pulku brezna ... takze s krizkem po funuse
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 23 úno 2008 22:23

Bere nekdo kytaru (myslim teda elektrickou, ne k taboraku:) ?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 23 úno 2008 23:29

Amorph: nestaci ti Behringer Ulicaster USB? ;)

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 23 úno 2008 23:33

Ja bych radsi neco jako Jolana Masakrator Brutostrator.

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 24 úno 2008 09:43

Jolanu jsem měl a strašně mě mrzí, že nevím, kam se poděla. Já beru kytaru a zeptám se dneska bráchy, jestli mi pučí toho JB.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12768
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 24 úno 2008 20:50

ja som chcel len ze berem teda iba AN200 a G2 engine, kedze DX200 a supernovu uz nemam :-)

takze ak mate niekto DX200 a supernovu a chceli ste zobrazt a nebrali ste koli tomu ze tam uz bude tak - nebude :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 24 úno 2008 21:31

dendy ; nakoniec teda ides ?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12768
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 24 úno 2008 21:35

jj idem uctovnictvo poriesene tento weekend takze nakoniec to vyyyjde :) a doveziem aj basslina tak mu niekto prineste TI-cko :D :D

Odpovědět