Mmno ... myslim ze by mela byt zargistrovana prinejmensim kvuli tomu abychom meli prehled o tom kolik tam bude lidi. Kdyz si kazdej privede neregistrovanou polovicku tak se pocet ucastniku zdvojnasobi.
dendy píše:dufam ze moju polovicku registrovat nemusim lebo ak nebude mat co robit tak sa zucastni mozno so mnou.. ak sa jej nebude chciet shoppingovat a podobne
Mam udelat jednu jmenovku "Dendyho lepsi polovicka"?
metro A --> dejvická a pak nějakou tramvají nahoru na Nádraží Veleslavín ... no a odtamtud kousek pěšky - doporučuju mrknout na mapku na webu audiopro.
safa : Este sa chcem raz spytat .. Ci mam brat teda kameru .. Uplne som neni nadseny tym, ze sa zase budem o nu cely cas starat ako minule .. Ale ak poviete , ze to ma zmysel , tak jednu zoberiem ..
Pytkin
Prave tentokrat to rozhodne smysl mit bude, bylo by supr to mit zdokumentovany - budu moc rad za tvuj cas !
Jen pak musime na miste u predvadecek vyresit sejmuti hlasu predvadejiciho, v Bratislave nam to udelalo par problemu ve srozumitelnoti.
Krucipísek...vyskočil mi tam koncert v Hradci K, protože nečekaně odpadl můj alternující kolega...tak jsem se těšil...a nějak mi nejde heslo do Dendyho tabulky...takže tam ten údaj nemůžu změnit..
Se Šafou jsem už mluvil, aby věděl počet míst v hospodě...
Omlouvám se, speciálně Pytkina jsem chtěl konečně potkat...Tak si to pánové užijte.
Rošky
len na okraj k nahravke: jedna vec je snimanie hlasu predvadzajuceho a druha su jeho minimalne retoricke schopnosti. pokial niekto rozprava a ostatnych ide roztrhnut od nervov, zbytocne sa to zaznamenava studiovym mikrofonom na vokal. takze je to aj o urcitom pude sebazachovy recnika...
Ahoj, jediné co můžu bohužel momentálně nabídnout je KORG Legacy Collection s MS-20 controllerem, pomoc s přepravou nebo čímkoliv. Zaregistrovaný jsem, doufám že budu vpuštěn. Těším se, hezký den.