Radiohead
- don corleone
Re: Radiohead
Uz sa to blizi...
Na tom vystavisti je stojak, alebo aj nejake placy na sedenie?
Na tom vystavisti je stojak, alebo aj nejake placy na sedenie?
- don corleone
Ignoranti!
Z mojho pohladu absolutne zasadna udalost roku, ktora bude tazko prekonana. Nie je nad to pozerat sa na ludi, ktorych ich praca bavi. Ku koncertu samotnemu nemam co dodat- skvely zvuk, Vsetky elektronicke prvky hrane nazivo v rovnakej kvalite ako na albume, bombasticky vizual- pozrite si na nete, take ste este nevideli.
Organizatori nezvladli odchod z koncertu( a pre mimoprazskych ani odchod z mesta- isli ste niekto vlakom?
) a drbovia, ktory chodia na koncerty debatovat ma uz tiez neprekvapia.
Celkovo som bol navysost spokojny. Ocakaval som maximum a dostal som 200%. Klobuk dole.
Z mojho pohladu absolutne zasadna udalost roku, ktora bude tazko prekonana. Nie je nad to pozerat sa na ludi, ktorych ich praca bavi. Ku koncertu samotnemu nemam co dodat- skvely zvuk, Vsetky elektronicke prvky hrane nazivo v rovnakej kvalite ako na albume, bombasticky vizual- pozrite si na nete, take ste este nevideli.
Organizatori nezvladli odchod z koncertu( a pre mimoprazskych ani odchod z mesta- isli ste niekto vlakom?
Celkovo som bol navysost spokojny. Ocakaval som maximum a dostal som 200%. Klobuk dole.
me to bohuzel nevyslo
...
ale matka tam byla a dnes se za mnou stavovala a v aute ji jely na plny pecky Radiohad a byla uplne unesena, akze to muselao fakt byt neco...
ale matka tam byla a dnes se za mnou stavovala a v aute ji jely na plny pecky Radiohad a byla uplne unesena, akze to muselao fakt byt neco...
Bylo to skvělé až na ty kelímky.
ted jsem dostal od kamarada tenhle link, kde je zaznam (docela kvalitni) koncertu Radiohead v Praze
http://www.megaupload.com/?d=NJ8RTT8U
http://www.megaupload.com/?d=NJ8RTT8U
tak prej mají Radiohlavy nové albu... Bavím se se známým v hudebninách a: "Co to zní, to zní jak radiohead, to je nějaká unrlsd?" "Ne, to jsou noví!" "Jo táák?!"
neslyšel jsem, ale je to jedna z mých nejoblíbenějších kapel
kupř. když jsem poprvé slyšel muse, od kámošoe v autě, myslel jsem že to jsou staří radiohead.. a oni to byli první musáci, ta radio kapela ovlivnila i Oasys imho, ne-li každého kdo ji jednou slyšel, dneska mě baví zase noví muse, a starší radiohead...
jsem opravdu multizvědaF! du stahovat
neslyšel jsem, ale je to jedna z mých nejoblíbenějších kapel
kupř. když jsem poprvé slyšel muse, od kámošoe v autě, myslel jsem že to jsou staří radiohead.. a oni to byli první musáci, ta radio kapela ovlivnila i Oasys imho, ne-li každého kdo ji jednou slyšel, dneska mě baví zase noví muse, a starší radiohead...
jsem opravdu multizvědaF! du stahovat
Fractal: no ani se ti nedivim...jejich nove album zni tak trochu jako vyber z becek 
Nejsem zadnej radiohead head ale to, ze neco nema pisnickovou strukturu a je vic abstraktni neznamena, ze je to becko. Me to bavilo celkem, ale presne tyhle reakce sem ocekaval.
matucha: to vskutku neznamena ... taky sem nic takoveho nepsal
Nicmene, kdyz si pustim jejich becka z predchozich dvou alb tak mi je to hodne pripomina ... podivna elektronicka pásma, po vetsinou
Nicmene, kdyz si pustim jejich becka z predchozich dvou alb tak mi je to hodne pripomina ... podivna elektronicka pásma, po vetsinou
Kid A bylo taky z becek
nebo Amnesiac? ted nevim, ale moje nej je asi Hail To The Thief