Stretnutie v On Boarde Bratislava 4.5.2012
Re: Stretnutie v On Boarde Bratislava 4.5.2012
klingáč: dobre, daj telefón do PM...
no este aby si nedosiel! sa vidimeEXCOM píše:no uvidim, mozno sa aj ja stavim

Chlapi, hrozně rád bych se taky stavil (zase tak daleko to nemám), ale posledních 14 dnů poskytuju docela intenzivní IT podporu pro diplomovou práci mé přítelkyně a páteční večer tomu nebude jinak 
Přeju fajn zábavu
Každopádně, 16. června pořádám minisrázek u mě doma, tak kdo by se chtěl stavit, rád ho uvidím. Zatím jsem (vzhledem k velikosti mýho bytu) vždy zval jen "vybrané jedince" z Čech a Moravy, ale vzhledem k tomu, že většinou tak třetina pozvaných odpadne, myslím, že z toho klidně můžem udělat mezinárodní minisrázek (v nejhorším bude jeden synťák i na balkóně
).

Přeju fajn zábavu

Každopádně, 16. června pořádám minisrázek u mě doma, tak kdo by se chtěl stavit, rád ho uvidím. Zatím jsem (vzhledem k velikosti mýho bytu) vždy zval jen "vybrané jedince" z Čech a Moravy, ale vzhledem k tomu, že většinou tak třetina pozvaných odpadne, myslím, že z toho klidně můžem udělat mezinárodní minisrázek (v nejhorším bude jeden synťák i na balkóně

Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
tak nedojdem
mam auto bez dokladov a nerisknem to - som presne ten typ ze by ma chytili policajti a mal by som pruser
)

Ani ja sa bohuzial nedostavim, piatok mi totalne nevyhovuje. A uz som mierne zkoteny 

zase chlastas ? ten kun z tebe citi chlast a prcha !!
- ReaktoplazmAR
rozmyšlam že by som prišiel, len neviem čo tam taký zelenáč ako ja bude robit.. ticho sediet, šuchat nohami 

Pokojne dojdi, prejdes zasvacovacimi obradmi a budes prijaty do rádu 

- ReaktoplazmAR
ok, tak prídem..
mám doma samé staré veci čo už všetci poznajú, ale predsa. keby chcel niekto aby som zobral niečo z tohoto tak to rád vezmem:
-yamaha dx7s, qx3, rx5, a3000.. mam mb33 mk2.. prípadne roland d-10, akai s-2000
atd..
Dendy, ty si tušim zo senca ?? prípadne keby si chcel, tak ta možem zobrat..
mám doma samé staré veci čo už všetci poznajú, ale predsa. keby chcel niekto aby som zobral niečo z tohoto tak to rád vezmem:
-yamaha dx7s, qx3, rx5, a3000.. mam mb33 mk2.. prípadne roland d-10, akai s-2000

Dendy, ty si tušim zo senca ?? prípadne keby si chcel, tak ta možem zobrat..
-
Ja by som tiez rad prisiel pozriet hlavne kvoli tej SH 05 ke.. tiez prvy krat tak ma mozte zasvätit 

reaktor: dik ale pada mi to uplne .. v robote mam nejake velke issues emergency co musim riesit skorej ako o osmej / deviatej vecer sa nevyhrabem.. takze dnes definitivne hadzem uterak do ringu ..
- ReaktoplazmAR
tak nakoniec nemožem, žena mi zakazala
.. na zajtra do školy potrebuje niečo naštudovat, takže varujem deti.. sakra sakra a už som bol jak navnadený 

no, ja tiez nevyzeram nadejne.. bud sa ukazem, alebo sa bud neukazem 

toto co uz je chalani
Este ze Excom potvdril na tutofku ze bud pride alebo nepride!