13 palec nebo 15 palec ?

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12771
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od dendy » 22 pro 2013 09:39

pytkin no ak sa bavime o aktualnych modeloch tak v podstate ide o rozmery :-) vsetky 13 ku su s dvojjadrovym i5, vsetky 15ky su s stvorjadrovym i7 ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od Pytkin » 22 pro 2013 12:03

no z toho co napisal neni jasne , ci chce novy alebo stary .. inak v novych mozes mat v 13tke aj dual i7 .. co je dost divny procesor :)

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od Ivo » 22 pro 2013 12:46

No prostě 13 je menší (a levnější) a 15 je větší (a dražší). V tom to je :) Tyto aspekty a preference musíš zvážit sám ...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12771
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od dendy » 22 pro 2013 13:39

ja mam v mojim 17" MBP z 2010 tiez dvojjadrovu i7

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od Ivo » 22 pro 2013 13:59

My tady od uterka budeme mít MBP Retinu 15 (lonský model) i 13 (letošní model) :) Takže se můžu podělit o přímé srovnání ...


thomas
Příspěvky: 7
Registrován: 16 říj 2013 21:21

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od thomas » 22 pro 2013 14:53

pokud jde jen o velikost displeje tak jdu určitě do 13ky,jde mi hlavně o výkon...ale sám nevím jestli vzít nový nebo použitý:)mrknu na ty odkazy tady,děkuji,Ivo pak napiš jak to dopadlo.)

thomas
Příspěvky: 7
Registrován: 16 říj 2013 21:21

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od thomas » 22 pro 2013 15:36

dendy píše:pytkin no ak sa bavime o aktualnych modeloch tak v podstate ide o rozmery :-) vsetky 13 ku su s dvojjadrovym i5, vsetky 15ky su s stvorjadrovym i7 ..
aha,tohle jsem jaksi přehlédl :lol: v tom případě bych koupil 15,musím to všechno omrknout,nerad bych se rozhodl špatně :| ,až něco vyberu,dám označení a posoudíte :wink:

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od Liquid Sound » 22 pro 2013 15:56

Třináctka ti na Logic bude stačit v pohodě. I ta slabší.
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od Pytkin » 22 pro 2013 18:39

thomas : ak starsi tak poriadne hladaj .. ja mam napriklad asi 3oj rocnu 15" a je tam dvojjadroby i5 ..

lavender
Příspěvky: 871
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od lavender » 22 pro 2013 19:20

Ivo píše:My tady od uterka budeme mít MBP Retinu 15 (lonský model) i 13 (letošní model) :) Takže se můžu podělit o přímé srovnání ...
ivo, pri vsetkej ucte a tvojej i-karme, pls nedavaj recenzie. pre istotu ;)

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 382
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od maux » 22 pro 2013 20:29

Přesně..... :D Ivovi u 13" nebude fungovat disk a patnáctku tipuju na probíjející klávesnici.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12771
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od dendy » 22 pro 2013 22:11

hahahaa :-))))))

thomas
Příspěvky: 7
Registrován: 16 říj 2013 21:21

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od thomas » 23 pro 2013 11:48

tak jsem si vyhlídl macbook,použitý,ale podle fotek velmi zachovalý,rok 2011,cena 21 000,-. tady jsou parametry:


Apple MacBook Pro 13" 2011, i7, 8GB, Intel grafika, HDD 500GB, Thunderbolt, Facetime HD kamera 720p, DVD, orig. balení, perfektní baterie 7-10h, pouze 120 cyklů ...budu vděčný za váš názor,připomínám,že bude používán jen a pouze pro tvorbu hudby v Logicu.

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 382
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: 13 palec nebo 15 palec ?

Příspěvek od maux » 23 pro 2013 12:59

Já bych radši zvolil to čtyřjádro.... Dej si do stopy Divu a zbyde ti výkon leda na klik...Jestli děláš s audiem, tak by ti ta třináctka asi mohla stačit, jinak budeš slzy ronit.

Odpovědět