13 palec nebo 15 palec ?
Re: 13 palec nebo 15 palec ?
pytkin no ak sa bavime o aktualnych modeloch tak v podstate ide o rozmery
vsetky 13 ku su s dvojjadrovym i5, vsetky 15ky su s stvorjadrovym i7 ..

no z toho co napisal neni jasne , ci chce novy alebo stary .. inak v novych mozes mat v 13tke aj dual i7 .. co je dost divny procesor 

No prostě 13 je menší (a levnější) a 15 je větší (a dražší). V tom to je
Tyto aspekty a preference musíš zvážit sám ...

ja mam v mojim 17" MBP z 2010 tiez dvojjadrovu i7
My tady od uterka budeme mít MBP Retinu 15 (lonský model) i 13 (letošní model)
Takže se můžu podělit o přímé srovnání ...

pokud jde jen o velikost displeje tak jdu určitě do 13ky,jde mi hlavně o výkon...ale sám nevím jestli vzít nový nebo použitý:)mrknu na ty odkazy tady,děkuji,Ivo pak napiš jak to dopadlo.)
aha,tohle jsem jaksi přehlédldendy píše:pytkin no ak sa bavime o aktualnych modeloch tak v podstate ide o rozmeryvsetky 13 ku su s dvojjadrovym i5, vsetky 15ky su s stvorjadrovym i7 ..

-
- Profesionál
Třináctka ti na Logic bude stačit v pohodě. I ta slabší.
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
thomas : ak starsi tak poriadne hladaj .. ja mam napriklad asi 3oj rocnu 15" a je tam dvojjadroby i5 ..
ivo, pri vsetkej ucte a tvojej i-karme, pls nedavaj recenzie. pre istotuIvo píše:My tady od uterka budeme mít MBP Retinu 15 (lonský model) i 13 (letošní model)Takže se můžu podělit o přímé srovnání ...

Přesně.....
Ivovi u 13" nebude fungovat disk a patnáctku tipuju na probíjející klávesnici.

tak jsem si vyhlídl macbook,použitý,ale podle fotek velmi zachovalý,rok 2011,cena 21 000,-. tady jsou parametry:
Apple MacBook Pro 13" 2011, i7, 8GB, Intel grafika, HDD 500GB, Thunderbolt, Facetime HD kamera 720p, DVD, orig. balení, perfektní baterie 7-10h, pouze 120 cyklů ...budu vděčný za váš názor,připomínám,že bude používán jen a pouze pro tvorbu hudby v Logicu.
Apple MacBook Pro 13" 2011, i7, 8GB, Intel grafika, HDD 500GB, Thunderbolt, Facetime HD kamera 720p, DVD, orig. balení, perfektní baterie 7-10h, pouze 120 cyklů ...budu vděčný za váš názor,připomínám,že bude používán jen a pouze pro tvorbu hudby v Logicu.
Já bych radši zvolil to čtyřjádro.... Dej si do stopy Divu a zbyde ti výkon leda na klik...Jestli děláš s audiem, tak by ti ta třináctka asi mohla stačit, jinak budeš slzy ronit.