carloff: psal jsem snad, ze se nedela? psal jsem, ze se dela uz delsi dobu - beze zmen - takze me neprekvapuje, ze novy vyrobek muze byt za nizsi cenu kvalitnejsi
Finally, as an Ensemble user, besides using the Duet for ultimate portability, will it play nicely as an aggregate device with Ensemble (bumping up 2 more channels of conversion and 2 more mic pre's or inputs)?
odpoved:
That's the plan.
max gutnik, apogee electronics
ja som agregaciu skusal tiez letmo a v poho, buduci tyzden to idem riesit viac, tak dam vediet ako je to s latenciami atd..
pekna vec, skoda ze to nema digi in/out, tim by se z toho stala pekna univerzalni vec... ale myslim, ze tak jak mackocentricky to je je to dle hesla "that's the plan"
no cena moc pekna... ani by me tak nezajimalo na to jak to nekdo rozebere, spis jak to hraje, protoze cena je teda ultrapekna (skoda toho, ze je to mac only)
matucha: s tim se holt neda nic delat - o tom asi rozhoduje nekdo jinej ... nektery softy taky nejsou pro Maca - nektery zase pro PC - a to stejny s hw podporou u ovladacu - ja uz jsem tohle prestal resit, protoze uz jsem u toho mnohokrat rozcilil a nikam to nevedlo
tak me to zatim taky jeste nechava v klidu - ale protoze jsem chtel nejaky lepsi preamp - nejlepe stereo - tak toto mi padlo do oka a pockam na nejaky recenze ...