APPLE - MAC PRO

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 385
Registrován: 28 lis 2007 19:01

APPLE - MAC PRO

Příspěvek od COBOLT » 14 led 2008 22:15

ZDRAVIM.POTREBOVAL BYCH JESTLI MATE NEKDO TOWER KLIDNE I STARSI JESTLI BY STE NEPODIVALI CO JE TAM ZA LOGIC BOARD/MOTHER BOARD.....
ZAJIMALO BY ME KDO TO VYRABI.....POTAZMO JAKEKOLIV INFORMACE K IDEALNIMU NAKONFIGUROVANI MACPRO :D NEVIM JESTLI JE MOZNE SI KOUPIT SAMOTNOU DESKU BEZ TOHO ANIZ BY BYLO NECO SERVISOVANO.
DIKZ

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 led 2008 22:45

cobolt : ja mam 2 G5tky v praci .. to ale nikde podla mna nekupis .. snad ako nahradny diel .. o co ti ide ? napis viac ..

Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 385
Registrován: 28 lis 2007 19:01

Příspěvek od COBOLT » 14 led 2008 22:54

DE O TO...ZE BYCH SEL DO TOHO SI TO POSTAVIT SAM.PAMETI,DISK,PROCESOR V POHO.JENZE DESKU JSEM NEKDE NESEHNAL RESPEKTIVE TO NEKDE NEUVADI.DNESKA APPLE POUZIVA KOMPONENTY PRO PC...KDYZ TAK SE NA TO PODIVEJ CO TAM JE JESTLI SE TO DA ROZEBRAT.NEBO POKUD OD TOHO JE NAKEJ SERVIS MANUAL.NEJSEM SI SICE JISTEJ JESTLI SE TA DESKA DA SEHNAT JEN JAKO DIL NEBO JI MENI JENOM V SERVISU.PODLEME BUDE NAKA SPESL.DIKZ

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 led 2008 23:01

Cobolt : tu dosku nikde nezozenies .. Jedine ako nahradny diel .. V kazdom pripade budes potrebovat aj skrinu .. vsetko je to specialna vyroba pre apple .. NO ale ved upraveny OSX si mozes nainstalovat na bezne PC .. kukni www.insanelymac.com ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 led 2008 09:39

VSETKO je ine, vratane ZDROJA. apple sa nezatazuje standardami
to NIE SU komponenty pre pc, je tam sice x86 procesor, chipset, rovnake zbernice, atd, ale vela pc standardov dodrzanych nie je.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 15 led 2008 09:51

kexik píše:apple sa nezatazuje standardami
on je totiz urcuje...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 led 2008 09:58

Cyril píše:
kexik píše:apple sa nezatazuje standardami
on je totiz urcuje...
tak to ani nahodou... on ich nedodrzuje, lebo je to vyhodne. trebars kustomizovane napajanie ti umozni setrit viac stavy ako bezne riadenie atx zdroja, optimalne napajat prave tvoju dosku, atd. ale ziadny standard to nie je

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 15 led 2008 10:24

kexik: no ja to myslel jako maly postouchnuti, spis obecne, nez k nejakym "standardum" napajeni nebo ceho... ,) Ja PCcko nikdy nebudu povazovat za standard.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 led 2008 10:40

cyril: ako domaci uzivatel mas na to pravo... ale pc je lego a bez standardov by to lego nebolo. trebars pre vyuzitie v priemysle je lepsi pocitac, ktory lego je

Uživatelský avatar
velvet
Příspěvky: 525
Registrován: 05 bře 2006 01:42

Příspěvek od velvet » 16 led 2008 20:43

Cyril píše:kexik: no ja to myslel jako maly postouchnuti, spis obecne, nez k nejakym "standardum" napajeni nebo ceho... ,) Ja PCcko nikdy nebudu povazovat za standard.
joooo, mas pravdu!
-------------------------------------
http://www.markvelvet.com

-------------------------------------

Uživatelský avatar
velvet
Příspěvky: 525
Registrován: 05 bře 2006 01:42

Příspěvek od velvet » 16 led 2008 20:44

kexik píše:cyril: ako domaci uzivatel mas na to pravo... ale pc je lego a bez standardov by to lego nebolo. trebars pre vyuzitie v priemysle je lepsi pocitac, ktory lego je
jooooo, mas taky pravdu....
-------------------------------------
http://www.markvelvet.com

-------------------------------------

Uživatelský avatar
velvet
Příspěvky: 525
Registrován: 05 bře 2006 01:42

Příspěvek od velvet » 16 led 2008 20:56

... a konecne jedna pro COBOLTA:

se na to vykasli a neztracej cas (imho) - Mac je od PéCé jinej také / a právě tím, že to není "Lego"
jestli chceš Mac, pak si ho kup.
Jestli chceš "stavět" Mac samodomo, tak budeš stavět Porsche 911 ze Škodovky R110 (no - na pohled z dálky a s těma nálepkama to byl taky pěknej "závoďák", ne ;) )

Některý věci jsou prostě neměnný...

PS-účelem této odpovědi není rozpoutat válku o tom, zda (a proč) je lepší pécé, či mac a pod.
autor odpovědi disponuje několika exempláři pécé i Mac, a v jistých chvílích jsou to vždy
"počítače jedny zkurvený" - jeden jak druhý...
-------------------------------------
http://www.markvelvet.com

-------------------------------------

lout
Příspěvky: 7
Registrován: 17 led 2008 14:11

Příspěvek od lout » 19 led 2008 10:07

no ja si myslim ze za ty penize za kolik v usa prodavaj ty novy mac pro u nas (v cesku) nesezenes ani dily ktery sou v tom !!!

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 19 led 2008 19:52

lout : to je dost diskutabilne .. trebars taka doska asi ina neexistuje ..

Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 385
Registrován: 28 lis 2007 19:01

Příspěvek od COBOLT » 20 led 2008 19:32

DIKY ZA INFO.....ALE PORAD JSEM SE NEROZVEDEL CO JE TAM ZA DESKU :D

Odpovědět