Apple Mac SE 1/40

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 03 říj 2007 12:15

K1000 je už odvar tohle je fakt jinde
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 říj 2007 22:13

demsky : kayko ti preda K250 v racku ..

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 03 říj 2007 22:26

a.tome.x, byl bys ochotny nahrat nejake ukazky a pastnout midi a wav nekam na web nebo klidne i postou ke mne? Prohnal bych ten mid pres svojeho kurzweila a taktez vystavil wav.Pokud by te to moc neobtezovalo,byl bych ti moc vdecny.

Bylo by mozna i zajimave poznat jakym smerem se za tech x roku posunuli. Udajne ani k2500 nedosahovala kvalit k250,ale mam to jedna pani povidala.Na k2000,pripadne k2500 rozumne piano neni,vyzkousel jsem vsechny mozne i nemozne samply a ani zdaleka se to nepriblizuje.V krz nativnim formatu,ty ostatni, treba 250mb piano z kolekce pro akai s6000 mne nechavaji naprosto chladnym.

Sorry za odboceni,ale musel jsem -)Jiste to pochopis -))))

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 03 říj 2007 23:14

chalani ked fakt niekto mozte zohnat nejaky sample material zo K250, kludne zaplatim! u mna to ma vacsiu hodnotu ako ROM boardy do K2000 :)

mozno ste si vsimli ze som mal asi 7 rokov pauzu sledovat trh co sa deje, ale teraz checkujem stahujem a testujem (asi 1 GB denne chello da), u mna stale je kurzweil top, len sa treba tomu venovat.

kurzweil momentalne zdaleka nema na vymakane VA syntaky, nema na giga samplery, vokodery, hammondy, ale STALE ma svoj super zvuk! mozno je chyba co sa snazia ludia na nom robit, kombinovat nejake akusticke zvuky so syntakmi je staromodne, vacsina zvukov zo zakladnej rom je outdated, ale stale sakra mam zopar sto zvukov ktore su nejaka symbioza medzi elektronickym a akustickym svetom a nenechava to spavat! Zopar tych zvukov su take expresivne ze fakt som na nicom takom este nehral!
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 03 říj 2007 23:25

demsky píše:chalani ked fakt niekto mozte zohnat nejaky sample material zo K250, kludne zaplatim! u mna to ma vacsiu hodnotu ako ROM boardy do K2000 :)

mozno ste si vsimli ze som mal asi 7 rokov pauzu sledovat trh co sa deje, ale teraz checkujem stahujem a testujem (asi 1 GB denne chello da), u mna stale je kurzweil top, len sa treba tomu venovat.

kurzweil momentalne zdaleka nema na vymakane VA syntaky, nema na giga samplery, vokodery, hammondy, ale STALE ma svoj super zvuk! mozno je chyba co sa snazia ludia na nom robit, kombinovat nejake akusticke zvuky so syntakmi je staromodne, vacsina zvukov zo zakladnej rom je outdated, ale stale sakra mam zopar sto zvukov ktore su nejaka symbioza medzi elektronickym a akustickym svetom a nenechava to spavat! Zopar tych zvukov su take expresivne ze fakt som na nicom takom este nehral!
Uznavam ma super zvuk, moc se mi nechce verit ze je to digital, kdyz srovnam VAST syntezu s FM syntaky :) porad je to pro me dost rozdil :)

VAST zni vazne pekne :)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 03 říj 2007 23:47

Vsechno je to jen otázka soundware ....
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 03 říj 2007 23:48

ad K250 vs K2500 můžu něco udělat, ale nemám to kam uploadnout
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 03 říj 2007 23:52

zshare? sendspace? rapidshare? :-)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 04 říj 2007 00:08

To bych si asi musel udělat nějakej účet ne? Podívám se po nějaké úschovně ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 04 říj 2007 00:11

ja mam gigove ftp.demsky.sk :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 04 říj 2007 08:43

Ja jsem vcera u Ondrashe slysel Kurzweila- piana a nechapu jak to delaj... zni to fakt krasne, nevim jak na klasiku, ale do moderni aranze podle me nadhera...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 09 říj 2007 11:44

Tak bobeček dorazil a je k sežrání :) Finder 6.1.4, System 6.0.4, Arbeitsspeicher 2.560 kb, 40Mb HDD, všechno německy :(
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 09 říj 2007 11:47

myslis, ze to ma obdobny parametry, jak to co jsem vlepil na prvni strance? tedy hlavne toto?
Maximum OS: 7.5.5
Minimum OS: 6.0.3
Proberu se archivem a dam Ti vedet, co mam.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 09 říj 2007 14:11

Je to přesně ono, akorát 40 Mb Disk. Ještě pohledám nějaký 30-pin SIMM Diky :)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 09 říj 2007 14:53

Tak první problémy:

1/ připojil jsem SCSI CD-ROM (2 rychlostní Toshiba), a nějak mi jí nevidí. Potřebuje to nějakej ovladač nebo něco takového? Asi stejnej problém budu mít i s tím 2 Gb externím SCSI diskem typoval bych (pokud to na něj není moc velký). Nemusím doufám kupovat Apple periferie ;)
2/ malá paměť budu muset zaskočit do bazaru pro SIMM, doufám, že budou fungovat jakékoliv.

Jinak s Emulatorem II funguje OK uvidíme až bude hotovej kabel ke K250 jak se vypořádá s ním :)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět