byl vypusten lev
- Pavel Vantuch
Re: byl vypusten lev
Ivo: nechápu. Jak vybraných? Mně to nažralo všechny aplikace, včetně Win aplikaček z XP, co pouštím pod VMWare. Ten LaunchPad může mít více obrazovek, nejsou ty ostatní tam?
SoundsFine: zkusil jsem 3 utility pro personalizaci systému a bez výsledku, na tohle neumím odpovědět. Ještě je tady šance, až budu mít online lidi, co dělají system security OS X. Zeptám se.

SoundsFine: zkusil jsem 3 utility pro personalizaci systému a bez výsledku, na tohle neumím odpovědět. Ještě je tady šance, až budu mít online lidi, co dělají system security OS X. Zeptám se.
- Pavel Vantuch
tak kurzor definitivně bez výsledku, Universal Access zatím jediná možnost  

SoundsFine píše:Jak změním ukazatel myši (kurzor)?
Potřeboval bych větší a bez stínu.
Na iMac 27 už ho skoro nejde najít jak je umrněný.
Když ho zvětším přes "Cursor size" v Universal Access, tak to vypadá graficky škaredě, jak na 20 let starém Atari ST.
Lze nějak zrušit stín kurzoru?
Dík
vyzkousej nekterou z techto aplikaci, treba pomuze...
http://www.macupdate.com/app/mac/16913/mouseposé
http://www.macupdate.com/app/mac/17183/upointer
- Pavel Vantuch
Tyhle obě aplikace víceméně pomáhají lokalizovat kurzor myši. Vizuální vzhled kurzoru neřeší  

JoPavel Vantuch píše:Ivo: nechápu. Jak vybraných? Mně to nažralo všechny aplikace, včetně Win aplikaček z XP, co pouštím pod VMWare. Ten LaunchPad může mít více obrazovek, nejsou ty ostatní tam?
.
 nevšiml jsem si že to pokračuje na dalších obrazovkách a na té první byly jen Apple programy
 nevšiml jsem si že to pokračuje na dalších obrazovkách a na té první byly jen Apple programy  Jak se dostane Launchpad ikona zpět do doku ? (resp. kde je ?)
 Jak se dostane Launchpad ikona zpět do doku ? (resp. kde je ?)Re: byl vypusten lev
medzi aplikaciami.. taka seda okruhla ikona s raketou  dragnes s5 na dock a mas ju zase tam
 dragnes s5 na dock a mas ju zase tam

dragnes s5 na dock a mas ju zase tam
 dragnes s5 na dock a mas ju zase tamRe: byl vypusten lev
ja som si na nu spravil shurtcut ..

- Pavel Vantuch
Docela fajn je, jak to jde třídit do skupin. Takto to člověk může mít vše na jedné obrazovce  

- Pavel Vantuch
- SoundsFine
žádné problémy jsem neobjevil lev je stabilní.
jinak ke kurzoru... na 10.4 jsem používal Mighty Mouse - nabízel široký výběr různých kurzorů pro myš.
Bohužel pro 10.6 a výš už byl nekompatibilní
Pořád nemůžu uvěřit, že Lion nabízí jedinou variantu kurzoru a tečka!!!
Když srovnám s Win7, tak jen kroutím hlavou, kolik toho nabízí Win už v systému a dál, kolik existuje free utilitis.

jinak ke kurzoru... na 10.4 jsem používal Mighty Mouse - nabízel široký výběr různých kurzorů pro myš.
Bohužel pro 10.6 a výš už byl nekompatibilní

Pořád nemůžu uvěřit, že Lion nabízí jedinou variantu kurzoru a tečka!!!
Když srovnám s Win7, tak jen kroutím hlavou, kolik toho nabízí Win už v systému a dál, kolik existuje free utilitis.
- Pavel Vantuch
Přece to, že se pánové před 5 lety vybodli na to jakkoli vyvíjet takovou aplikaci, není problém systému. Navíc OS X přizpůsobuje velikost kurzoru rozlišení displaye, takže opticky je kurzor stejně velký (v tomhle případě malý) jak na 11" Airu tak na 27" iMacu nebo Cinema LCD a popravdě jsem doposud neznal člověka, co by s tím měl problém.
Dokud se tedy neobjeví developer, co bude umět udělat takovou utilitu pro Lion, tak zůstává jedinou možností Universal Access.
Dál k tomu nemám co dodat.

Dokud se tedy neobjeví developer, co bude umět udělat takovou utilitu pro Lion, tak zůstává jedinou možností Universal Access.
Dál k tomu nemám co dodat.
zaujimave , ze sa neupdatuje cez app store , ale cez software update ..

- Pavel Vantuch
Je to jen teorie, ale myslím, že je to jen otázka času a SW update ze systemu zmizí a vše pojede přes App Store

hmm .. tak tu mame prvy problem .. nevidim flash viedeo (napriklad youtube) v chrome ..

- SoundsFine
Nevím jak to je jinde, na starém miniMacu mi to vůbec nevadilo a hlavně byla k dispozici Mighty Mouse.
Na novém iMacu 27" mě ten mini kurzor vyloženě sere.
Myslím, že systém by mohl nabízet několik typů kurzorů, například i pro leváky!
Jen minikurzor - to je směšné.
Když nyní procházím fóra a hledám nějakkou jednouchou aplikaci, tak vidím, že zdaleka neřeším tento problém sám.
Nikdy jsem to moc neřešil, ale v porovnání Win7 mě v tomto ohledu OSX zklamal.
S Universal Access bych se také smířil v případě, že při zvětšení kurzoru se nestane z ikony retro retard.
Hlavně, že tak malé ikoně přidali stín, to podtrhuje "zdravý rozum".
Prostě všechno špatně.
Škoda.

Na novém iMacu 27" mě ten mini kurzor vyloženě sere.
Myslím, že systém by mohl nabízet několik typů kurzorů, například i pro leváky!
Jen minikurzor - to je směšné.
Když nyní procházím fóra a hledám nějakkou jednouchou aplikaci, tak vidím, že zdaleka neřeším tento problém sám.
Nikdy jsem to moc neřešil, ale v porovnání Win7 mě v tomto ohledu OSX zklamal.
S Universal Access bych se také smířil v případě, že při zvětšení kurzoru se nestane z ikony retro retard.
Hlavně, že tak malé ikoně přidali stín, to podtrhuje "zdravý rozum".
Prostě všechno špatně.
Škoda.