hombrefeo píše:vy vsichni nepokojeni, co hodlate prejit na win radeji hledejte chybu sami v sobe a ne v systemu. lituji, ze jsem to musel tak slabe podat.
Ale no tak ... člověk se bude soustružit podle "systému" nebo by to mělo být naopak ? Faktem zůstává (a máme doma 2 nezávislé MBP) že start systému je mnohem pomalejší než předtím a reakce a celkové chování je pomalejší, nestabilnější, línější plus další věci viz výše - některé z nich se dají dodatečně upravit k normálu, ok, ale už vůbec to, že to člověk musí speciálně dělat, je spíše minus.
Příklad - import pár fotek do iPhoto, to je úplný rituál než k tomu konečně dojde a ukončí se to. Nebo otevření dokumentu v Pages nebo Wordu (když už je jich otevřených víc a též více programů - duhové kolečko, dlouhé čekání, to snad Windows 3.1 tohle zvládly rychleji. A to mám 4GB RAM.
Ale v čem vidím největší opruz, je ono "vracení věcí do původního stavu" - at už jednotlivých aplikací nebo celého počítače. Třeba Safari je hodně nestabilní program a když v nějakém okamžiku "application stopped responding" s permanentním duhovým kolečkem a nezbývá než forced quit a při následném spuštění tam pracně nabíhá všech x tabů co tam byly předtím - to je skoro choré, nemůžu si pomoct. Podobně když se "zapeče" celý počítač s x spuštěnými aplikacemi - vypínat jednu po druhé je porod, trvá to věčnost a někdy to ani nejde, pak nezbývá než prostě to natvrdo vypnout (čili není možné vypnout nabízenou možnost nevracet počítač do původního stavu) a při nové restartu trvá několik minut než k tomu dojde a vše se opět pracně načítá do původního stavu, přičemž jediný záměr byl čisté spuštění systému.
Jak se člověk má tomuto podivnému a uživatelsky opruzujícímu chování "přizpůsobit" a v čem hledat chybu v sobě, by mě opravdu zajímalo.
Mám tady i bootcamp Windows7 se Samplitude a tam se to i při obrovských sessions s mnoha pluginy chová normálně a svižně. Tak nevím