byl vypusten lev
Re: byl vypusten lev
jaj ta utilitka to natiahne z internetu , hej ?
- Pavel Vantuch
Ta instalace je vlastně package, který jde otevřít - klik pravým tlačítkem a je tam Show Package Contents. Někde v té struktuře je instalační disk image, teď to z hlavy přesně nevím.
ta utilita pouzije ten soubor ktery stahnul appstore a rozbali ji jako instalacni disk do toho oddilu na disku. kdykoliv pak muzes z nej instalovat na dalsi disky i externi
no ale kde zoberies ten subor ktory stahnul appstore ?
proste mam cisty disk .. dam ho do macka .. nemam ziadny subor ..
proste mam cisty disk .. dam ho do macka .. nemam ziadny subor ..
prece jsi ho uz musel koupit a stahnout (jiste jsou uz na netu ke stahnuti cele obrazy, ale o tom se ted nebavime).
appstore ti vytvoril spousteci program "Install Mac OS X Lion". kdyz das Reveal in Finder nebo rovnou Open Enclosing Folder tak uvidis tu instalaci celou, jak rikal pavel.
appstore ti vytvoril spousteci program "Install Mac OS X Lion". kdyz das Reveal in Finder nebo rovnou Open Enclosing Folder tak uvidis tu instalaci celou, jak rikal pavel.
- Pavel Vantuch
Běžně se uživatel bez instalace Snow Leopardu neobejte, to je podmínka Apple na stažení instalace, kterou samozřejmě hromada lidí obchází po svém 

hombrefeo : no ja som chcel navod , ked nemam nic a chcem si nainstalovat OSX .. cize tak ci tak , si musim nahodit 10.7 ..
inak ludia vselico vymyslaju .. nedavno som videl na surceforge nejaky softik, ktory aktivuje iphone bez itunes ..
inak ludia vselico vymyslaju .. nedavno som videl na surceforge nejaky softik, ktory aktivuje iphone bez itunes ..
uz chapu, ty jsi chtel z hovna uplest bic. to musis jit na uplne jine forum! (chces adresu?)
neviem ci to bol uplne dobry priklad .. s tym hovnom ..
mne slo o to , ze dam do macka disk a chcem nahodit 10.8 .. ak tam mam dat 10.7 napred a stahovat si liona z appstoru , tak pritom stiahnuti sa mi lion sam nainstaluje a nepotrebujem ziadne ine navody .. funguje to jak vino ..
mne slo o to , ze dam do macka disk a chcem nahodit 10.8 .. ak tam mam dat 10.7 napred a stahovat si liona z appstoru , tak pritom stiahnuti sa mi lion sam nainstaluje a nepotrebujem ziadne ine navody .. funguje to jak vino ..
- Pavel Vantuch
To jo, jen bych šel s těma číslama malinko dolů - 10.6 a 10.7 

ajooo
ja uz som v buducnosti 

ale to neni to same. mas-li spusteny 10.6.8 a delas upgrade na 10.7, tak se vetsina soubouru docasne vytvori a pri restartu prepise ty puvodni, ovsem spousta doinstalovavanych veci vcetne driveru a nastaveni zustava nezmenena! a to potom muze zapricinit ty problemy vyse uvedene. tak asi tak...
take jsem koukal, co uz mas za verze postahovane!?!
jake problemy ? tie ma iba ivo .. ostatnym nam to vsetkym funguje .. ja som updatoval SL na LION na 4och pocitacoch .. jeden MAC PRO bol 2 roky stary .. a nikde sa take problemy ako ma IVO neprejavuju ..
ja rikal muze, ne ze je to pravidlem.