byl vypusten lev

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
Kermitak
Moderátor

Re: byl vypusten lev

Příspěvek od Kermitak »

[joke]To se nedivim, zes mel problemy s w8, kdyz existuje teprve alfa verze ;][/joke]

dendy

Příspěvek od dendy »

haha dobre :))))))

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Tak on si člověk užije kopec srandy i s OS X :wink:
screenshot 2011-09-04 at 01.05.28.png

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo píše:To není pravda, kromě ipodové metro generace je pro většinu lidí knihovna CD stále neodmyslitelná a ještě dlouho bude
no to jo .. ale CDcka si pustam v CD prehravaci .. nie v mechanike v notebooku ..

dendy

Příspěvek od dendy »

ja som si aj vsetky CDcka co mam prehadzal do kompu do 320kBit Mp3jok a na cedka uz roky sada prach... chvalabohu niesom tak sluchovo "postihnuty" ze by som pocul rozdiel medzi lame hq 320kbit mp3jkou a cdckom.. :mrgreen:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

neviem ako to funguje na Win7 .. Ale na VIste proste uspavanie a hibernacia bola desne pomala .. u nas v studiu vsetci manageri mali rozne 100 litrove notebooky a proste ta Vista sa uspavala 3 minuty a startovala 4 .. potom postupne vsetci presli na Macbooky (v brandzi je to celkom standard) a od vtedy boli vsetci spokojny .. ja som bol tiez spokojny , lebo ma prestali s outlookom otravovat .. vsetci si povytvarali accounty na mobile me , zosyncovali iphony .. ja dodnes ani netusim ako to funguje .. proste ani som o nich nevedel , ze potrebuju nejaky help .. raj pre administratora ..

ono je to divne , ked vsetci zasadnu k stolu , otvoria macbooky a zacnu pracovat a ty startujes z hybernacie 3 minuty .. proste sa pozeras na ten priblbly teplomer a tlacis tie tehlicky ocami , aby sa rychlejsie hybali ..

dendy

Příspěvek od dendy »

vsimli ste si aku ikonu dava GetInfo na pocitac v sieti na ktorom je windows ?

Obrázek

:))) bluescreen :-)))

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

A ve Windows by zase pro Mac v síti měla být ikona duhové kolečko :)

Pytkin: probouzení MBP není často nějaký bleskový proces ... Stačí si zkusit víko zavřít a pak hned otevřít (rozmyslel jsem si) - a je o zábavu postaráno ... Často se to taky probouzí tak, že se neobjeví nejdřív nic, pak za nějakou dobu zašedlá obrazovka a pak postupně progres ve stupnici dílek po dílku než to dojde k plným barvám a pak nějakou dobu není aktivní ukazatel trackpadu (frustrující) - takže je to docela čekání ... (klidně i 1-2 minuty)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

skusal som to teraz .. trvalo to 10 sec .. Ivo ty si iny .. to bude ta karma alebo co .. napada ma cim to bude .. ale radsej to nevyslovim ..

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

:D

SoundsFine

Příspěvek od SoundsFine »

Pytkin píše:neviem ako to funguje na Win7 .. Ale na VIste proste uspavanie a hibernacia bola desne pomala .. u nas v studiu vsetci manageri mali rozne 100 litrove notebooky a proste ta Vista sa uspavala 3 minuty a startovala 4 .. potom postupne vsetci presli na Macbooky (v brandzi je to celkom standard) a od vtedy boli vsetci spokojny .. ja som bol tiez spokojny , lebo ma prestali s outlookom otravovat .. vsetci si povytvarali accounty na mobile me , zosyncovali iphony .. ja dodnes ani netusim ako to funguje .. proste ani som o nich nevedel , ze potrebuju nejaky help .. raj pre administratora ..

ono je to divne , ked vsetci zasadnu k stolu , otvoria macbooky a zacnu pracovat a ty startujes z hybernacie 3 minuty .. proste sa pozeras na ten priblbly teplomer a tlacis tie tehlicky ocami , aby sa rychlejsie hybali ..
To sů ale kraviny. Čo to tu táraš? Mícháte hrušky se shnilými jablky?
Mám čtyři roky průměrný NB Asus (dualcore 1,8GHz,RAM 2GB,HDD 5400ot.)
Zkušenost je taková, že Win7SP1 nabíhá stejně rychle, jako nový Lion na nejnovějším iMac i5.
Probouzí se do několika málo sekund. Hybernace funguje bezvadně.

Viděl jsem ukázky bezpečnosti, jak se do firemních sítí s Apply nabourávají hekři-16tileté děti.
Zabezpečení OSX je katastrofální. Uživatel absolutně netuší kerá bije. Maily šly na řadu jako první.

dendy

Příspěvek od dendy »

hej serme na to lebo sa to tu zase zvrhne.. woknari nechajte vzyvaju allmigty billa a jabkari zase allmighty steva.... :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:skusal som to teraz .. trvalo to 10 sec .. Ivo ty si iny .. to bude ta karma alebo co .. napada ma cim to bude .. ale radsej to nevyslovim ..
Pytkine, já jsem řekl jak kdy ... někdy je to rychle, jindy pomaleji a ty macbooky tady máme 3 ... I u jiných kolegů, které znám se to občas chová podobně ... Ta stupnice s probouzením po delším vypnutí s objevuje na novějším modelu MBP než mám já ... Ty tvoje následné uvahy, spekulace a osobní hodnocení si nech od cesty, je to dost přihlouplé ...

Já si nepřeju nic jiného než aby věci fungovaly normálně a bezproblémově ... že v případě Apple to bohužel jde spíše k horšímu není jen můj dojem ... a nemůžu za to ...

Mně je uplně jedno jestli je to Apple, Hruška, Banán nebo Windows ... ale mělo by to fungovat tak nějak přijatelně, přirozeně a neotravovat nějakými problémy ... Měl jsem před nějakou dobou pocit že Apple tak funguje, ale už ho mám čím dál méně ... a co jsem dal do studiového PC Windows 7, tak to zatím funguje hladce a bez problémů ... a stejně i Windows 7 na MBP ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Soundsfine: kazdy mame svoje skusenosti

Ivo: prajem ti vela zdaru s windowsom ... Ja sa tesim na krasny zvysok zivota s osx..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Tady je krasne videt, ze toho masa nesmi byt moc ani malo... :)

Odpovědět