byl vypusten lev
- Pavel Vantuch
Re: byl vypusten lev
Za nejjednodušší bych považoval přetáhnout to celý combo updatem 10.7.1.
Ale napadla mě ještě jiná cesta. Tady je aplikačka Safari 5.1 - stáhnout, rozbalit, nakopírovat do Apps a musí to jet.
Ale napadla mě ještě jiná cesta. Tady je aplikačka Safari 5.1 - stáhnout, rozbalit, nakopírovat do Apps a musí to jet.
Pripadne prestat pouzivat safari, a zacat pouzivat chrome..
chrome ma v poslednom case epicky sklamal par krat... jednak problemy zo session v phpmyadminovi.. niekedy tak na totalku zblbne ze nepomaha ani vypnut zapnt - musim vymazat vsetky cookies a historiu a cache... dalsia vec - pouzivam VPN na pripajanie sa do prace - a ked dopracujem a vypnem vpn, chrome mi odmieta zobrazoat niektore stranky akoby mal nakesovane niekde stale DNS toho VPNka a cyhadzuje error ze nema internet connection... nepomaha ani refresh... to firefox, opera ani safari tento problem nema...
Existuje vůbec nějaký normální prohlížeč, co normálně funguje a nedělá pořád problémy ??
dendy : to je preto, ked mas chrome tak VPN ide cez Google 
ja pouzivam uz len safari, akurat v Lione sem tam zostane vysiet( biela plocha ) a musim ho restartnut.. ale predpokladam, ze je to sposobene prave Lionom, tak cakam na update..
coskoro by mala byt verzia 10.7.2 ako tak sledujem beta verzie..

ja pouzivam uz len safari, akurat v Lione sem tam zostane vysiet( biela plocha ) a musim ho restartnut.. ale predpokladam, ze je to sposobene prave Lionom, tak cakam na update..
coskoro by mala byt verzia 10.7.2 ako tak sledujem beta verzie..
ja mam z teba pocit Ivo, ze u teba nefunguje nic normalne, cize odpoved na tvoju otazku je jasna.. NIE NEEXISTUJE NIJAKY NORMALNI PROHLIZEC CO NORMALNE FUNGUJEIvo píše:Existuje vůbec nějaký normální prohlížeč, co normálně funguje a nedělá pořád problémy ??

Sorry Excom, problémy se Safari hlásí skoro každý (mrkni na Apple apod, fora), Chrome právě reportoval Dendy atd. - takže se obávám že chyba bude jinde než naznačuješ. Jestli tobě funguje Safari normálně, tak to NENÍ normální 

ved aj ja som pisal, ze sa mi pod Lionom zatneIvo píše:Sorry Excom, problémy se Safari hlásí skoro každý (mrkni na Apple apod, fora), Chrome právě reportoval Dendy atd. - takže se obávám že chyba bude jinde než naznačuješ. Jestli tobě funguje Safari normálně, tak to NENÍ normální

pod Leopardom som nemal ziaden problem.. tak ocakavam ze novy update tento problem vyriesi
Já se v nejbližších dnech chystám na zásadní update z Liona na Snow Leoparda ...
Dost bolo Liona ...

odsupom casu musim povedat ze leopard bol vyvazenejsi system, lepsie vedel narabat s pamatou mam pocit, Lion ako keby mal s tymto problem.. ja len verim, ze dalsie updaty to vyriesia
Jinak běžím 2 dny na Chrome a zatím to běží po všech stránkách skvěle. Hlavně oproti stavu tak před měsícem konečně implantovali gesta trackpadu. Snad to vydrží ...
- Pavel Vantuch
Problémy se Safari nemám a nikdy jsem neměl. Od prvopočátku OS X vlastně ani jiný prohlížeč nepoužívám, vlastně k tomu ani nemám důvod. O jaké problémy jde konkrétně?
ale ano, napriek tym dvom spominanym epic failom stale aj u mna chrome vedie... hlavne koli bezkonkurencnej rychlosti a fantastickym developer toolsIvo píše:Jinak běžím 2 dny na Chrome a zatím to běží po všech stránkách skvěle. Hlavně oproti stavu tak před měsícem konečně implantovali gesta trackpadu. Snad to vydrží ...
- Pavel Vantuch
Ivo: jinak by nebylo od věci třeba napsat: stáhl/nestáhl jsem si to, funguje/nefunguje ... hmmm? 

Určitě napíšu, díky, ale jak jsem psal, není to na mém počítači, ale na synkově, čili musím počkat až se vrátí domů a zatím nemám jak vyzkoušet (počítač si vzal s sebou)Pavel Vantuch píše:Ivo: jinak by nebylo od věci třeba napsat: stáhl/nestáhl jsem si to, funguje/nefunguje ... hmmm?

Jinak Safari má zásadní problémy: stejné jsemměl na Snow Leopardu, tak Lionu, tak na synkově počítači ...
1) zadrhává občas scrollování - člověk otevře stránku, chce posunout dolů, zadrhne se to, duhové kolečko a člověk musí čekat než to milostivě rozmrzne
2) občas zmizí video (youtube apod.) a hlášení : Error: Safari flash plugin failed - send report to Apple
3) najednou z ničeho nic na nějaké stránce se to celé zapeče a nic (jen duhové kolečko) Alt- jabko - esc : Safari not responding - Force Quit ?
apod.