byl vypusten lev

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
xxman

Re: byl vypusten lev

Příspěvek od xxman »

Tak jsem včera také celkem bez problému přešel na Liona, ale vyházelo mi to LE verze pluginu přiložené k Blofeldovi (Attack, D-Pole, PPG Wave) s hláškou "Copy protection check failed. Pleas re-install plugin". Reinstalace nepomohla, ruční smazání a nová instalace nepomohla, tak kdyby měl někdo nápad co s tím, má u mě vřelé díky :) ... Spíš to ale vidím na support.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin píše:nam na novom imacu totalne blbne flash po doinstalovani .. uplne sa zacne rozbijat grafika ..
neevidujem tento problem..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

EXCOM píše:
Pytkin píše:nam na novom imacu totalne blbne flash po doinstalovani .. uplne sa zacne rozbijat grafika ..
neevidujem tento problem..
Good for you.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

co ja evidujem, ze podaktore drivre sa zjavne budu musiet nakodit-zkompilovat pod Lionom.. napriklad taka Edirol UA-101 sa chova dost nespolahlivo na Lione.. raz si ju detekne raz nie.. drivre pre tuto kartu su stale po Leoparda Snow.. novsie nie su

dendy

Příspěvek od dendy »

Dneska som sa konecne dostal k upgradu na liona a csetko prebehlo naprosto hladko bez najmensieho skobrtmutia, zatial som nezaregistroval ziadne problemy... Samozrejmemzatial moc ziadne externe zvukovky ani nic nepouzivam takze tu neviem zreferovat - hodnotim skorej celkovo proces instalacie a zatial beznu prevadzku...

otazka - v ramci setrenia miesta na disku, ta 3.5 gb isntalacia (instalacne subory co sa stiahli) sa da niekde vymazat, alebo to vymaze automaticky po installe ??

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Tato otazka sa natiska aj pri update na xcode 4.1

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Ja som to schvalne pozeral ako sa prejavi instalacia lion na kapacite disku, po prebehnuti instalacie je cca o 200MB na disku viac, cize to pravdepodobne prepisalo povodne subory a potom sa vymazalo... teda aspon u mna :)
- flash mi nerozbija,
- drivery funguju uplne v pohode,
- troska sa mi vsak zda ze ked pozeram film na VLC a roztiahnem okno tak to preblikava, ale len troska, len pocas zvacsovania - zmensovania okna, fullscreen v pohode,
- baterka vydrzi na macbook pro rovnako ako aj pri snow leoparde,
- dlhsi boot, vypinanie rychlejsie ako u snow leoparda,

dendy

Příspěvek od dendy »

Pytkin píše:Tato otazka sa natiska aj pri update na xcode 4.1
Tak to mam odskusane pri prechode z 3 na 4 - nejak cudne to tam domiesa, necha tam aj stre (asi koli starym projektom aby ti nedosahalo)... Takze ja doporucujem starumnajprv kompletne odinstalovat trebars cez appzapper a az potom nahodit novu

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

mozes mat aj staru aj novu verziu sucasne.. je to na uzivatelovi ci da update, alebo si vyberie novu destination kam z instaluje xCode

dendy

Příspěvek od dendy »

EXCOM píše:mozes mat aj staru aj novu verziu sucasne.. je to na uzivatelovi ci da update, alebo si vyberie novu destination kam z instaluje xCode
No ked som ja upgradoval z 3.5 na 4 tak som nepostrehol ze by mi dalo na vyber... Ale je to mozne... Tak ci tak to teraz radsej cele odinstalujem az potom nahodim 4.1 - potrpim si na poriadok na disku :)

dendy

Příspěvek od dendy »

no prva vec co po dalsej praci mi vadi na lione... ze vymenili Spaces za to Misson Control.. ja som myslel ze spaces tam nechaju ako alternativu.. ja som to dost pouzival a toto mission control sa mi VOBEC tak nepaci ako Spaces .. neda sa to niekde dodatocne zaktivovat ??

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

A jak to vubec je s těmi "full screen" aplikacemi ? (jak se o tom hodně mluví). Zatím jsem to nějak nepostřehl. Anebo to se prostě přepne na full screen v menu View dané aplikace ? Ale takhle to je ve Windows už snad od W95 ? :)

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

take hlasim, ze update naprosto bez jedineho problemu vcetne ovladacu na motu 828mkII. Jinak mission control je supr, ale je potreba pouzivat gesta, jinak je to polovicni. Pohyb mezi plochama pouze listovanim dvema prsty (magic mouse) mi prijde dokonaly a hodne rychly.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Snímek obrazovky 2011-08-01 v 9.20.59.png
fullscreen je tady resen tak, ze ti zmizi horni menu a dock dole. V pripade, ze mysi najedes na horni cast obrazovky horni menu se ti objevi. Take dobry napad. Jen o maximalizaci to rozhodne neni, kazdopadne tenhle napad jsem poprve videl naznacen v IE (myslim ze je to F11) ale tam bylo k dispozici jen zjednodusene menu.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy píše:no prva vec co po dalsej praci mi vadi na lione... ze vymenili Spaces za to Misson Control.. ja som myslel ze spaces tam nechaju ako alternativu.. ja som to dost pouzival a toto mission control sa mi VOBEC tak nepaci ako Spaces .. neda sa to niekde dodatocne zaktivovat ??
ved je to presne to iste, tiez som na to nadaval, ale potom som pochopil ze je to to same..
len si nemas moznost vytvorit desktopy pod seba ale len do lajny

Odpovědět