CUBASE na víc počítačů

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
dejwatko
Příspěvky: 21
Registrován: 07 pro 2010 14:05

CUBASE na víc počítačů

Příspěvek od dejwatko » 17 pro 2011 17:48

Zdravím, mám víc počítačů,ne který bych potřeboval dostat Cubase 5-koupený originál :-) Bláhově jsem si myslel, že, když je všude psáno, že je to až na 5 počítačů, tak si třeba koupím ,,flashku", přetáhnu licenci a pojedu, ale nefunguje to tak, takže potřebuju pomoct, jak mám dostat cubase na víc počítačů, ale ideálně, aby mohli pracovat zároveň...nebo,pokud někdo ví o nějakým linku, či torrentu, kde můžu stáhnout ocrackovanej cubase 5 na MAC! tak Vám budu taky vděčnej, pže si nevím už dlouho rady a přestává mě to bavit :-)

Díky za reakce!

zazz
Příspěvky: 177
Registrován: 09 říj 2007 10:55

Re: CUBASE na víc počítačů

Příspěvek od zazz » 17 pro 2011 18:14

Ja mam Cubase 4 a bez problemu mi to na ctyrech pocitacich funguje.

pan mozku
Příspěvky: 96
Registrován: 08 zář 2011 16:50

Re: CUBASE na víc počítačů

Příspěvek od pan mozku » 17 pro 2011 18:26

multi-user licence normalne funguje na vice pocitacich - zavisi to od poctu, pro kolik byla zakoupena, takze kontaktuj prodejce, at ti poradi on - na torrenty se ti tady kazdej ledatak vys...

dejwatko
Příspěvky: 21
Registrován: 07 pro 2010 14:05

Re: CUBASE na víc počítačů

Příspěvek od dejwatko » 17 pro 2011 20:20

ok,kontaktuju ho,akorat jsem to potreboval mit do pondelka udelany a nenapadlo me,ze s tim bude zase tolik problemu,proto jsem psal o zoufalych cinech :-) mam nainstalovanej original cubase a nemuzu se samorejme dostat pres licenci a to me hrozne sere,protoze to nejde obejit,coz je samozrejme vporadku,ale cekat dalsi dva dny je pro me celkem smrt...

Kazdopadne dekuju,budu asi muset pockat...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: CUBASE na víc počítačů

Příspěvek od Pytkin » 17 pro 2011 20:26

no standardna licencia je na jeden pocitac .. mozes to nainstalovat aj na 10 pocitacov , ale pojde to na tom , kde je zastrceny kluc .. ak mas kupenu nejaku multilicenciu , tak to musis riesit s predajcom .. taku som nikdy nemal v rukach ..

dejwatko
Příspěvky: 21
Registrován: 07 pro 2010 14:05

Re: CUBASE na víc počítačů

Příspěvek od dejwatko » 17 pro 2011 22:16

Aha,no,mně bylo řečeno,že je to až na 5 počítačů,což znamená,že by snad nějakou multilicenci mít mělo,nicméně,pokud ne,tak dá se to nějak ex post dořešit a dokoupit si tu multilicenci?

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: CUBASE na víc počítačů

Příspěvek od Milan » 17 pro 2011 22:48

Cubase žádné multilicence nemá. 1 licence = 1 klíč. Možno nainstalovat na x počítačů, chodit bude vždy jen na jednom, kde je klíč.

pan mozku: a to ti kdo nakukal?

pan mozku
Příspěvky: 96
Registrován: 08 zář 2011 16:50

Re: CUBASE na víc počítačů

Příspěvek od pan mozku » 18 pro 2011 07:20

2milan: nikdo mi to nenakukal, byla normalne v prodeji ,takze dejwatko nebyl uveden v omyl
http://www.soundsliveshop.com/News/Stei ... e-Versions v seznamu related products je to druha v poradi... urcite to vsak neznamena, ze muze jet na vicero pocitacich zaroven, ale pouze, ze jej muze vyuzivat vice lidi na vice pocitacich - ale presne jak rikas, funguje tam, kde je klic... zrejme jsem se spatne vyjadril a dejwatko to pri nakupu taky pochopil po svem :) mohu se ale samozrejme mylit

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: CUBASE na víc počítačů

Příspěvek od Pytkin » 18 pro 2011 11:32

No to na tom webe, to je mnozstevna zlava.. Nie multilicencia..

pan mozku
Příspěvky: 96
Registrován: 08 zář 2011 16:50

Re: CUBASE na víc počítačů

Příspěvek od pan mozku » 18 pro 2011 11:55

tak v tom pripade se omlouvam, myslel jsem, ze je to multi-user je vicero uzivatelu... necetl jsem to dal, jsem holt ignorant :)

Uživatelský avatar
Jens Ludwig
Příspěvky: 214
Registrován: 31 říj 2007 00:12

Re: CUBASE na víc počítačů

Příspěvek od Jens Ludwig » 23 zář 2012 17:44

to Jakubsrot: tohle neni warez forum, takže si nemyslim, že ti to tu někdo poradí, spíš naopak...

Odpovědět