Hlucnost Mac Pro skrin

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 19 čer 2008 14:37

No jasne ... stejne kdyz by se tim nahodou neco stalo, tak to vzdy muzes vyndat to co tam pridas....
jinak me MAC OS jede krasne na WD Raptorech... myslim sviznejsi jak normal disky....

robs
Příspěvky: 42
Registrován: 20 zář 2005 15:49

Příspěvek od robs » 22 čer 2008 15:31

ramku a hdd, vcetne ostatnich veci v G5 si vymenis sam, zadna zaruka nepada

robs
Příspěvky: 42
Registrován: 20 zář 2005 15:49

Příspěvek od robs » 22 čer 2008 15:35


Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 22 čer 2008 16:54

robs píše:http://www.digidesign.com/index.cfm?lan ... 2890&ref=f aneb update na leopard zdarma
staci to poslat raz!!! :wink:

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 02 črc 2008 12:52

tak, uz je to doma. skrina je tazka jak svina a mierne hlucnejsia ako moje "vytunovane" pisi

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 črc 2008 12:54

poshook : Je to tragicke ?

Tiez som teraz postavil hubertovi novy komp a je tichy jak rusky partizan ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 02 črc 2008 13:06

Poshook: gratuluji.... :)
ja sem na rozpacich jestli ho koupit pac Logic jsem smele opustil (je pekne zpracovanej ale dost veci mi tam chybelo co Cubase ma) a vratil se ke Cubase a u toho nevim jeslti slape na OSX dobre, ale podporu u steinbergu ma, takze by to nemal byt zadny problem... jeste prolezu fora ruzny....

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 črc 2008 13:16

ekeaze : cital som ze Nuendo moc dobre nechodi na OSX a ludia presli z OSX na Windows kvoli tomu .. Takze Cubase moze byt na tom podobne ..

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 02 črc 2008 14:17

ekeaze píše:Poshook: gratuluji.... :)
ja sem na rozpacich jestli ho koupit pac Logic jsem smele opustil (je pekne zpracovanej ale dost veci mi tam chybelo co Cubase ma) a vratil se ke Cubase a u toho nevim jeslti slape na OSX dobre, ale podporu u steinbergu ma, takze by to nemal byt zadny problem... jeste prolezu fora ruzny....
dakujem, nastastie Live chodi vyborne :)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 02 črc 2008 14:19

Pytkin píše:poshook : Je to tragicke ?

Tiez som teraz postavil hubertovi novy komp a je tichy jak rusky partizan ..
ale vobec nie, je to uplne v pohode, ale rozdiel tam jednoznacne je. najlepsie je to pocut v noci, ked je uplne ticho :lol:

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 02 črc 2008 14:38

Poshook: Videl jsi to v realu zevnitr ? :) Dost jsem koukal, kdyz mi to ukazoval kamarad ve studiu. Skoda, ze je to za takovou pálku. Časem se do toho možná taky odhodlám hehe, fakt mě to dost nadchlo.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 črc 2008 14:56

Tom : za ty penize to musi vnutri aj vyzerat ! :)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 02 črc 2008 15:43

TOM-Thak: hlavne zaakladni 8 core stoji neco prez 65 000,- kc za to myslim tezko postavis takovy 8 core PC....se stejnejma komponentama....

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 črc 2008 15:46

ekeaze; Postavis .. cene bude podobna ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 02 črc 2008 16:09

Pytkin: no dobra no... :)

Poshook: a voni ten mac pro... :) ja mam mackbook pro , ipod a klavesnici od appleu a normalne je to necim navoneny a i po ctyrech mesicich to furt voni ...

Odpovědět