No jasne ... stejne kdyz by se tim nahodou neco stalo, tak to vzdy muzes vyndat to co tam pridas....
jinak me MAC OS jede krasne na WD Raptorech... myslim sviznejsi jak normal disky....
Poshook: gratuluji....
ja sem na rozpacich jestli ho koupit pac Logic jsem smele opustil (je pekne zpracovanej ale dost veci mi tam chybelo co Cubase ma) a vratil se ke Cubase a u toho nevim jeslti slape na OSX dobre, ale podporu u steinbergu ma, takze by to nemal byt zadny problem... jeste prolezu fora ruzny....
ekeaze píše:Poshook: gratuluji....
ja sem na rozpacich jestli ho koupit pac Logic jsem smele opustil (je pekne zpracovanej ale dost veci mi tam chybelo co Cubase ma) a vratil se ke Cubase a u toho nevim jeslti slape na OSX dobre, ale podporu u steinbergu ma, takze by to nemal byt zadny problem... jeste prolezu fora ruzny....
Poshook: Videl jsi to v realu zevnitr ? Dost jsem koukal, kdyz mi to ukazoval kamarad ve studiu. Skoda, ze je to za takovou pálku. Časem se do toho možná taky odhodlám hehe, fakt mě to dost nadchlo.
Poshook: a voni ten mac pro... ja mam mackbook pro , ipod a klavesnici od appleu a normalne je to necim navoneny a i po ctyrech mesicich to furt voni ...