Hlucnost Mac Pro skrin
Hlucnost Mac Pro skrin
zdravim,
vyzera to tak, ze nakoniec predsa len pojdem do Mac-a. rad by som sa dozvedel, ako je to s hlucnostou Mac Pro v porovnani s dobre vyriesenou PC skrinou
vyzera to tak, ze nakoniec predsa len pojdem do Mac-a. rad by som sa dozvedel, ako je to s hlucnostou Mac Pro v porovnani s dobre vyriesenou PC skrinou
hej, chystam sa do 8-core, nech to co najdlhsie vydrzi s dychomekeaze píše:Taky planujutet uz se da poridit 8 core za cca 60 000,- v CR a 4 core za cca 40-45 000,-... to uz jsou myslim prijatelny ceny....
sem cetl na Logic foru ze prej stim nahravaj s latenci na 32 buferu stim 8 core ....

ja menim z PC kvoli nedostatku RAM pri 32bit. Live mi dost blbne pri kazdom vacsom projekte, a tie v poslednej dobe pribudaju. akonahle som na hranici spotreby 2GB pre Live aplikaciu, zacnu sa mnozit crashe a dokonca Live odmieta pridat niektore VSTi/FX a odporuca sa.
planujem na zaciatku aspon 6GB RAM (2+4), neskor doplnit na 14GB (2+4+4+4).
pred vianocami som sice kupil WIN XP 64bit, ale ani Live ani moja zvukovka na ne nie su stavane a ani zakladne dosky zatial nie su uplne nadsene, ak im tam pichnes tolko RAM, kolko maju v navode, takze je to furt donekonecna rovnaka pesnicka. v tomto smere je Mac vyrazne pred PC
OSX mi sice moc neucarovalo, ale ako pracovna stanica to bude myslim OK

aha, ty si to myslel ako 1+1 a 2+2, to je samozrejme v poriadku... ja som zle rozumenl, som myslel ze chces rovno kupovat jeden 2GB a jeden 4GB modul. kolko tam je slotov? osem, nie?
btw vymenu pamate musi robit u apple servis, inak prides o zaruku. takze rovno kup konfiguraciu so 6GB, neskorsi upgrade nie je vyhodny
btw vymenu pamate musi robit u apple servis, inak prides o zaruku. takze rovno kup konfiguraciu so 6GB, neskorsi upgrade nie je vyhodny
myslel som, ze HDD aj RAM sa daju vymienat/doplnat uzivatelom. ako zistia, ze si si doplnil RAM, ved case nie je zapecatenykexik píše:aha, ty si to myslel ako 1+1 a 2+2, to je samozrejme v poriadku... ja som zle rozumenl, som myslel ze chces rovno kupovat jeden 2GB a jeden 4GB modul. kolko tam je slotov? osem, nie?
no, nemusis, ak ti staci 2GB RAM a jeden 320GB HDD, co je zakladna vybava Mac Pro, na ktoru sa chystam.dano píše:som myslel ze paradna vec na Macu je prave to, ze sa do toho nemusi vrtat a zasahovat...
IMHO pytal som sa ako je to s HDD a povedali mi, ze mozem pokojne pouzit a sam si nainstalovat S-ATA disky, co mam v PC, ze nemusim kupovat od nich ani ich ziadat o instalaciu