Btw.: Prvni bug - na x64 ios devices nejde OpenVpn klient

Já taky, ale nastala před pár dny nepříjemná drobnost, že při zavírání displeje asi na klávesnici utkvělo pevnější zrníčko něčeho ... a to se pak otisklo do měkké retiny ... Původně jsem myslel že to jsou náhlé mrtvé pixelydendy píše:..
Ivo: preboha co stym nebohym HW robis) ja mam MBP uz 3 rok a disple je bez jedineho skranceka ...
tak preco to mam take doskrabane? kazdu chvilu novy skrabanec mamKermitak píše:sklo, ktery je prakticky neposkrabatelny
Klice ti to neposkrabou. Nevericim Tomasum bezne ukazuju na svym ipadu, ze vezmu klic a jezdim s nim po displeji, je porad jak novej.TOM-Thak píše:Ale obecne nevim, co bych s tim musel delat, abych to poskrabal.. jedine mit betonovy nehty a nebo to tahat nekde na stavbe nebo stim hazet a nebo to nosti ve stejny kapse jako nosim kliceale to by snad nikoho nenapadlo..
no mne sa tiez nezda ze by to bolo az take ruzove .. zatial na kazdom ipade co som mal po roku pribudli njeake tie skrabance (aj ked nic zasadne) .. a to s nimi zaobchadzam pomerne opatrne, mam ich vzdy v obale ...Kermitak píše: prijde mi zbytecny chranit sklo, ktery je prakticky neposkrabatelny