ipad3 spekulacie :-)

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Re: ipad3 spekulacie :-)

Příspěvek od Ivo »

Smysl je jednoduchý a zásadní (jako všude jinde): připojit různá externí zařízení, to je dost elementární věc a zároveň i častý terč kritiky uživatelů - že to nejde

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jake zariadenia by si chcel pripajat ? videl si nejake zariadenia , ktore maju drivery na iOS ?

Chapem zmysel USB .. ze si pripojis zvukovku trebars .. to vsetko funguje aj na IPAD 1 .. ale Thuderbold ? Co si pripojis APPLE Cinema Displej ? alebo 8 Terabajtove diskove pole ? naco ?

dendy

Příspěvek od dendy »

pytkin: ja mam teda ivove prispevky vypnute a ako tak citam tvoje reakcie som tomu aj rad :-)))

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já jsem thunderbold nevymyslel :wink: V každém případě, když chci něco hodit na iPad, připojit jednoduše vnější disk je 100x jednodušší, rychlejší a normálnější než ten otravný opruz s itunes synchronizací. Jinak se dá asi předpokládat že TB zařízení budou přibývat, k čemu by to jinak dělali

hubert

Příspěvek od hubert »

Ako pozeram na ten obrazok a aj na tuto celu temu, musim zkonstatovat jednu vec....Apple proste vie "ovladat" komunitu....a to na celom svete.....staci sa pozriet na obrazok s kuskom displaya a onanovanie moze zacat....:D

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

hubert :)

ivo : ale ako som povedal , tak fylozofia iOSu neumoznuje pracovat s externymi mediami .. cize ak by malo v tomto nieco nove prejst , uz by sme to videl na developer fore , uz by boli nastroje a SDK na to .. pripravovany iOS 6 .. atd atd .. No ale mne osobne teda Thunderbold nechyba .. Neviem co by som do neho pripajal .. USB tam je .. To mi postacuje ..

dendy

Příspěvek od dendy »

pitkyn, neverim ze si napisal "fylozofia" ... to uz je moc :-))))

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

fylozofia mi pripada pekne ..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Sorry panove, ale musim si zatrolovat, protoze to pisete porad dokola - to rozhrani se jmenuje thunderbolt ;)

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

Ivo píše:připojit jednoduše vnější disk je 100x jednodušší, rychlejší a normálnější než ten otravný opruz s itunes synchronizací
a stale mystifikujes, ted "otravny opruz" pro tebe. pres wi-fi ani nevim, ze se neco deje...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Asi v tom mám mezery a rád se nechám poučit - jak můžu přes wifi (předpokládám že tím nemyslíme internetové připojení, které je ne vždy k dispozici a posílání emailem apod) přesunout z počítače soubory (např. eknihy, dokumenty, filmy apod.) z notebooku do iPadu ... Jinak co se týče "mystifikace", to potom musí mystifikovat hodně uživatelů iPadu, protože třeba tahle věc se diskutuje na iPad forech hodně a mnoha uživatelům to dost chybí ...

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

zeptam se jinak, ma tu jeste nekdo stejny problem, jako ma Ivo?

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Zase uhýbáš ... Zatím neznám jinou metodiku jak přesunout soubory z počítače (nebo disku) do ipadu než připojit iPad k počítači, otevřít iTunes (a to ještě jenom na počítači, který je s tímnto konkrétním iPadem synchronizovaný), najít tam ipad, do příslušných aplikací v backupu iPadu v iTunes nasoukat věci, které chci a pak dát synchronizovat. Je-li nějaká lepší, jednodušší, rychlejší metoda, rád se s ní seznámím a budu vděčný za tip ... Proti např. připojení flashky a nasoukání věcí rovnou mi to přijde trochu zdlouhavé a komplikované

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Ivo píše:Asi v tom mám mezery a rád se nechám poučit - jak můžu přes wifi (předpokládám že tím nemyslíme internetové připojení, které je ne vždy k dispozici a posílání emailem apod) přesunout z počítače soubory (např. eknihy, dokumenty, filmy apod.) z notebooku do iPadu ... Jinak co se týče "mystifikace", to potom musí mystifikovat hodně uživatelů iPadu, protože třeba tahle věc se diskutuje na iPad forech hodně a mnoha uživatelům to dost chybí ...
Mas doma wifi, ipad je pripojeny, komp mas pripojeny... zadas si 1x IP adresy (ip adresu ipadu do kompu, ip adresu kompu do ipadu) a prehadzujes si co chces. Pretoze ten wifi router sluzi nielen ako sirenie netu po celom dome/byte, ale ak je viacero zariadeni pripojenych k tomuto 1 wifi routeru mozu si vymienat data, pakety, parkety, subory, colenchces :-)

Odpovědět