ipad3 spekulacie :-)
Re: ipad3 spekulacie :-)
Smysl je jednoduchý a zásadní (jako všude jinde): připojit různá externí zařízení, to je dost elementární věc a zároveň i častý terč kritiky uživatelů - že to nejde
jake zariadenia by si chcel pripajat ? videl si nejake zariadenia , ktore maju drivery na iOS ?
Chapem zmysel USB .. ze si pripojis zvukovku trebars .. to vsetko funguje aj na IPAD 1 .. ale Thuderbold ? Co si pripojis APPLE Cinema Displej ? alebo 8 Terabajtove diskove pole ? naco ?
Chapem zmysel USB .. ze si pripojis zvukovku trebars .. to vsetko funguje aj na IPAD 1 .. ale Thuderbold ? Co si pripojis APPLE Cinema Displej ? alebo 8 Terabajtove diskove pole ? naco ?
pytkin: ja mam teda ivove prispevky vypnute a ako tak citam tvoje reakcie som tomu aj rad
))

Já jsem thunderbold nevymyslel
V každém případě, když chci něco hodit na iPad, připojit jednoduše vnější disk je 100x jednodušší, rychlejší a normálnější než ten otravný opruz s itunes synchronizací. Jinak se dá asi předpokládat že TB zařízení budou přibývat, k čemu by to jinak dělali

Ako pozeram na ten obrazok a aj na tuto celu temu, musim zkonstatovat jednu vec....Apple proste vie "ovladat" komunitu....a to na celom svete.....staci sa pozriet na obrazok s kuskom displaya a onanovanie moze zacat....

hubert 
ivo : ale ako som povedal , tak fylozofia iOSu neumoznuje pracovat s externymi mediami .. cize ak by malo v tomto nieco nove prejst , uz by sme to videl na developer fore , uz by boli nastroje a SDK na to .. pripravovany iOS 6 .. atd atd .. No ale mne osobne teda Thunderbold nechyba .. Neviem co by som do neho pripajal .. USB tam je .. To mi postacuje ..

ivo : ale ako som povedal , tak fylozofia iOSu neumoznuje pracovat s externymi mediami .. cize ak by malo v tomto nieco nove prejst , uz by sme to videl na developer fore , uz by boli nastroje a SDK na to .. pripravovany iOS 6 .. atd atd .. No ale mne osobne teda Thunderbold nechyba .. Neviem co by som do neho pripajal .. USB tam je .. To mi postacuje ..
pitkyn, neverim ze si napisal "fylozofia" ... to uz je moc
)))

fylozofia mi pripada pekne ..
Sorry panove, ale musim si zatrolovat, protoze to pisete porad dokola - to rozhrani se jmenuje thunderbolt 

a stale mystifikujes, ted "otravny opruz" pro tebe. pres wi-fi ani nevim, ze se neco deje...Ivo píše:připojit jednoduše vnější disk je 100x jednodušší, rychlejší a normálnější než ten otravný opruz s itunes synchronizací
Asi v tom mám mezery a rád se nechám poučit - jak můžu přes wifi (předpokládám že tím nemyslíme internetové připojení, které je ne vždy k dispozici a posílání emailem apod) přesunout z počítače soubory (např. eknihy, dokumenty, filmy apod.) z notebooku do iPadu ... Jinak co se týče "mystifikace", to potom musí mystifikovat hodně uživatelů iPadu, protože třeba tahle věc se diskutuje na iPad forech hodně a mnoha uživatelům to dost chybí ...
zeptam se jinak, ma tu jeste nekdo stejny problem, jako ma Ivo?
Zase uhýbáš ... Zatím neznám jinou metodiku jak přesunout soubory z počítače (nebo disku) do ipadu než připojit iPad k počítači, otevřít iTunes (a to ještě jenom na počítači, který je s tímnto konkrétním iPadem synchronizovaný), najít tam ipad, do příslušných aplikací v backupu iPadu v iTunes nasoukat věci, které chci a pak dát synchronizovat. Je-li nějaká lepší, jednodušší, rychlejší metoda, rád se s ní seznámím a budu vděčný za tip ... Proti např. připojení flashky a nasoukání věcí rovnou mi to přijde trochu zdlouhavé a komplikované
Mas doma wifi, ipad je pripojeny, komp mas pripojeny... zadas si 1x IP adresy (ip adresu ipadu do kompu, ip adresu kompu do ipadu) a prehadzujes si co chces. Pretoze ten wifi router sluzi nielen ako sirenie netu po celom dome/byte, ale ak je viacero zariadeni pripojenych k tomuto 1 wifi routeru mozu si vymienat data, pakety, parkety, subory, colenchcesIvo píše:Asi v tom mám mezery a rád se nechám poučit - jak můžu přes wifi (předpokládám že tím nemyslíme internetové připojení, které je ne vždy k dispozici a posílání emailem apod) přesunout z počítače soubory (např. eknihy, dokumenty, filmy apod.) z notebooku do iPadu ... Jinak co se týče "mystifikace", to potom musí mystifikovat hodně uživatelů iPadu, protože třeba tahle věc se diskutuje na iPad forech hodně a mnoha uživatelům to dost chybí ...