ipad3 spekulacie :-)
Re: ipad3 spekulacie :-)
iFiles je fajn, pouzivam to dost intenzivne .. napriklad ked ma napadne ze chcem stiahnut nejaky film, stiahnem v tom co mam zrovna po ruke (iphone alebo ipad) a potom ho rovno uploadnem na samba share network disk ... aj to 'open in' je super, aj ked nie vzdy to funguje na 100% - hlavne pri filmoch sa mi stava ze ked dam 'open in' player (pouzivma buzz player a good player) tak to tam niekedy proste neskopiruje .. preto to robim tak ako som spominal ze to uploadnem rovno na network disk a kukam z neho ...
Nevie niekto ci sa to bude niekde online vysielat??
Ted ctu ze mozna LTE jen v US, to by me teda nepotesilo...
LTE ide aj v cechach ?
Zatim ne, ale co je mi znamo, tak alespon T-Mobile uz ma upgrade v podstate hotovy, takze ocekavam velmi brzo.
Coz v nasich podminkach znamena 2-3 roky..
Sami operatori verejne mirni nadseni a uklidnujou lidi at v nejblizsich letech na nejake 4G apod zapomenou..
Pro me iPad ponekud rozcarovani.. displej pecka.. o tom zadna, ale kupovat si za 20k 3/4 kilovy tablet..? to fakt ne.. tradicne dostane jen displejem a rekneme ze nektere lidi SW vybavou, ktera je z meho pohledu pouze jina a zajimava.. rozhodne ne nejak vyjimecna (mam na mysli spise rozhrani obecne)..
Nevim no.. prvotni nadseni z prvnich modelu u me rychle zkrouhly bugy a vubec to, ze to zarizeni je v mnoha ohledech fakt stupidni.. tentokrat se to okoreni o to, ze uz si opravdu bude kazdy sebou nosit svou placatou cihlu..

Pro me iPad ponekud rozcarovani.. displej pecka.. o tom zadna, ale kupovat si za 20k 3/4 kilovy tablet..? to fakt ne.. tradicne dostane jen displejem a rekneme ze nektere lidi SW vybavou, ktera je z meho pohledu pouze jina a zajimava.. rozhodne ne nejak vyjimecna (mam na mysli spise rozhrani obecne)..
Nevim no.. prvotni nadseni z prvnich modelu u me rychle zkrouhly bugy a vubec to, ze to zarizeni je v mnoha ohledech fakt stupidni.. tentokrat se to okoreni o to, ze uz si opravdu bude kazdy sebou nosit svou placatou cihlu..

Vsadim boty ze bude letos 
Jinak - jednak nema 3/4 kila, ale o 10 deka min a jednak zacina na nejakych 9 a pul, takze ne 20
Nedavno davali lidi bezne 50k za notebooky, co vazily 3 kila, co ti prijde divny dat 10 za tablet, kterej vazi 650g? Chtel bys aby stal 3k a vazil 150g? Pockej si par let a dockas se :]
Zadna revoluce, ale ocekavana evoluce, rozhodne peknej kousek.

Jinak - jednak nema 3/4 kila, ale o 10 deka min a jednak zacina na nejakych 9 a pul, takze ne 20

Nedavno davali lidi bezne 50k za notebooky, co vazily 3 kila, co ti prijde divny dat 10 za tablet, kterej vazi 650g? Chtel bys aby stal 3k a vazil 150g? Pockej si par let a dockas se :]
Zadna revoluce, ale ocekavana evoluce, rozhodne peknej kousek.
A5X 2x tak vykonny ako Tegra3 tiez nie je na zahodenie... prva herna lastovicka ktora bude na novom ipade vyzerat bozsky :
http://infinitybladegame.com/dungeons/
http://infinitybladegame.com/dungeons/
moj osobny pocit je jak z iphone 4S .. vyborna vec sa tazko vylepsuje .. Takze lepsi displej , lepsia grafika , lepsi procesor .. vsetko co sme cakali .. ziadne prekvapenie , ze by to varilo kavu alebo nieco take .. ale to by snad nikto z nas ani nechcel ..
Vzdycky je co zlepsovat
treba displej s hmatovou odezvou (je mozny ze bude v pristi verzi), tloustka, hmotnost, ...

-
- Profesionál
Pro mě to vypadá skvěle. Akorát se mi nechce čekat, než to sem milostivě dotáhnou dealeři a nechám si to od nějakýho klienta přivézt z Ameriky. Ale jdu do toho jednoznačně. Otázka je pro mě, zda-li gsm model nebo ne... Any idea? 

Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
to zavisi , kde to budes pouzivat .. my pouzivame ipad len doma, alebo u susedov .. vsade je wifi .. takze 3G by bolo uplne zbytocne .. ak to clovek chce aj na cesty , tak 3G je vhodne ..
pre mna zostava nepochopitelne ze su vobec schopny napchat ten vykon do sucasnej hrubky a hmotnostiKermitak píše: tloustka, hmotnost, ...

ja som mal par rokov dozadu 16MHz Motorlou 68000 v ATARIcku
.. To ma vykon oproti Ipadu asi ako digitalky 

dendy: tak neporovnavej, ber tu hmotnost jako absolutni. Jasne, je fajn, co je v tom nacpany, ale tezky to je, tak at se snazej 
Liquid: no, tady se to ma prodavat za 14 dnu, to mi neprijde tak hrozny...

Liquid: no, tady se to ma prodavat za 14 dnu, to mi neprijde tak hrozny...