ITunes a problémy se synchronizací

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
BrianCa

ITunes a problémy se synchronizací

Příspěvek od BrianCa »

Dobrý den,
dříve mi iTunes fungovalo normálně, pak jsem ale nejspíš někde něco špatně nastavila (a vůbec nevím co, ostatně to bych ani nezakládala toto forum)
Jde o to, že kdykoliv si do knihovny iTunes přidám nějakou hudbu a dám Soubor - > zařízení ->'Synchronizovat "Anežka iPhone", mobil se mi sice synchronizuje, ale hudba se v něm neobjeví. Musím tedy v knihovně s hudbou kliknout na nově přidané skladby pravým tlačítkem myši a dát 'Přidat do zařízení "Anežka iPhone". Dříve mi to fungovalo normálně tak, že jsem hudbu přidala do knihovny, synchronizovala se svým mobilem a bylo to. Nevíte, jak to dostat zpátky?

Stan

Re: ITunes a problémy se synchronizací

Příspěvek od Stan »

Synchronizaci si volis v nastaveni a to pouze jednou. Pridani alb nebo skladeb do knihovny se provadi u alba samotneho. Pokud mas zapnutou synchronizaci staci jen pridat album do knihovny. Po otevreni iTunes na mobilu (iPadu) se ti album automaticky objevi v knihovne (synchronizace). Pak mas moznost si ho stahnout do zarizeni (moznost poslechu bez nutnosti uziti mobilnich dat) ci jen poslechnout (stream pres mobilni data)
Screenshot 2019-09-12 at 20.09.51.png
Screenshot 2019-09-12 at 20.13.09.png
Doufam ze ti to pomuze

Greyhound90

Příspěvek od Greyhound90 »

Já bych to už neřešil. Pokud si na podzim nainstaluješ nový OS Catalina. Ten totiž iTunes už nebude mít. Bohužel taková je obchodní politika Apple. Skrečovali mi takhle Logic Express, který už nemohu používat a tím pádem veškeré mé hudební projekty po nainstalování nového OS. iTunes prostě nebude. Viz kapitola "iTunes je pryč". Možná i proto se ti objevily tyto problémy.

https://www.letemsvetemapplem.eu/2019/0 ... -catalina/

Stan

Příspěvek od Stan »

Princip pridavani do knihovny zustane stejny, iTunes se jen prejmenuji a oddeli se filmy. Logic Express je pekna radka let a pokud se nemylim tak projekty jsou kompatibilni, to znamena ze muzes otevrit projekt z L9Expressu v LPX

Odpovědět