tomy45 píše:
Takto...
Registry booster tie chyby najst musi, inak by ho ludia nepouzivali

tiez je to "tah jazdcom" na usera. Snazim sa ta istym sposobom upozornit, ze naozaj sa jedna o velku investiciu, ktorej garancia 100% funkcnosti zarucena nie je... Pri takto velkych failure-och ide takmer vzdy o prehliadnutie niecoho comu nepripisujes dolezitost, no v konecnom dosledku to vplyv na celok ma...
Zajimave, ze kdyz jsem to odpastil registry boosterem tak se zrychlilo otevirani oken a souboru a zmizely jittery, kdyz mi bezi NI Maschine. Tak nevim jestli je to uplne nefunkcni ....
... prehlednuti neceho duleziteho, ale ceho. Nikdo mi neni schopnej pocitac nastavit, kdyz nekomu reknu 3xMOTU MIDI Expess 128 (a to uz jsem jeden prodal), NI Maschine, NI Kore, MOTU PCI 424 tak vetsina PC odborniku na hudbu ani nevi co to je MOTU a zvani kraviny o RME. Uz jsem nabizel i penize na midi nekomu kdo to nastavi a nikdo se nenasel. Support MOTU nefunguje. Optimalni sestavy na webu jsou vetsinou kramy na hry s nasteroidovanou grafikou, MIDI nikdo ani nevi co je.
tomy45 píše:Dnes tu mame predsa Google, ktory ti sice zozere cas ale usetri peniaze. Funkcne komponenty, setup, tipy - triky. Ja ta chapem, ze nemas s tym uz nervy, ale nezabudaj na, ze 3500€ je dost velka investicia na to, aby ti "len" zvysila pravdepodobnost, ze nieco moze fungovat lepsie. X-mnozstvo ludi pouziva Win s podobnym, prip. Rovnakym setupom ako ty a na riesenie-vyriesenie problemov dosli aj bez investicie takej sumy... Este raz to podla mna treba zvazit, poradit sa, pogooglit nez investovat zo zurivosti a potom si trhat vlasy... Nechcem ta odradzat od Apple, ale od zbytocnej investicie, pretoze ako som uz vyssie spomenul, 100% spolahlivost ti to nezaruci. Ak mas nahodou od Iva

pochytenu nejaku zbytkovu karmu

tak ani alien technology ti nepomoze

som presvedceny, ze by som ti ten komp s win spojazdnil i stym co tam teraz mas

pretoze uz len mala zmena pristupu (teraz si vytoceny) by to vyriesila.
viz vyse, google je sice plnej tipu pro nastaveni Windows pro hudbu. Samozrejme je mam podle toho nastaveny, ale stabilitu periferii to neovlivnilo. Nikdo nepouziva setup jako ja, bohuzel. Gearslutz, sound on sound a podobný fóra nic. Nechapu co je zmena pristupu specifikuj.
tomy45 píše:Nechcem nijak podcenovat tvoje skilly z IT, ale naozaj ak by ti to niekto iny od zakladu nainstaloval-nastavil, fungovalo by to

Dnes kedy ziaden soft nieje 100% su vsetky ostatne reci o tom co funguje super len mytom, dokym si to nevyskusas sam...
Kludne sa nevaham stavit, ze by som to spojazdnil
A este mozno mensia rada, bios... Win ma podla mojich skusenosti rad vsetko default... Tak zacni trebars tam...
Goodluck bez 3500€ investicie

BIOS je total default, mam Intel, tam se skoro nic nastavit neda. Jestli se pohybujes v Praze, klidne se zastav jestli to bude fungovat odmena te nemine