ESI (divná firma)Magion píše:a zkoušel jsi i něco jiného než Midi Express 128? Podle toho co popisuješ je nehlavnější problém s nenačítáním MIDI okruhů. Nemůže být zakopnaej pes právě v MOTU gearu? Přecijen máš zapojený tři do sebe a ten problém může být čistě v MOTU a nikoliv v PC.
Emagic Unitor8 je asi dobrej, ale pokud vím tak na win7 už neexistuje podpora. Já jsem řešil MIDI DIY pomocí procesoru+ boardu GM5x5x5 a jsem spokojen( nejnižší midi latence na trhu dle testů na GS). Ale to není řešení pro tebe, protože to je USB a tolik okruhů bys tam nedal.
Vlastně existuje ještě nějaká profi alternativa k MOTU, když Unitor8 šel do kytek?
Edirol (pekelně předraženej)
M-Audio (zlobily i slabší modely, nejsem si jistej Win7 podporou)
Nikdo nepotvrdil, jestli jde pripojit vic kusu najednou. Ty MOTU nejsou zarazeny do sebe neni to Unitor, pripojujou se kazdy zvlast na jedno USB. Kdyz jedou samotne tak to i jede, ale ne vzdy to nabehne, takze musim treba 3x vypnout zapnout (restatovat nelze jak jsem psal nize), po pripojeni MIDI USB Korg MS20i resp. Microsampler a M-Audio Venom totalni kolaps a reinstalace/obnova celeho systemu. S Native Instruments Maschine a Kore to nejak dokaze zit, ale ne vzdycky se Kore nahodi po startu. Bojim se do toho USB dat i flash disk.
Mimochodem nepochybuji, ze je to problem MOTU, ale MOTU je primarne delany pro Mac. tj. moje uvaha k prechodu na jablko.
Jo a jinak aktualni informace z obnovovani systemu Win7 z bitové kopie - 36 hodin uklizi soubory ... takze to za chvili vypnu a budu instalovat z ciste vody ... letos uz počtvrté nebo popáté .... ?