kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA
Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA
-
Liquid Sound
- Profesionál
Co je to za nesmysl že PT nechoděj na widlich korektně? Jedu je o doby, co PT na winech vydali a v pohodě. Mám navíc srovnání s macem na kterym jedu taky a žádnej rozdíl vyjma shortcutů tam neni...?
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
HDcka mi na windows chodi bez problemu... ale M-powered hodi zhruba kazde 2 hodiny error... nepocitam sekani pri otevirani narocnych projektu.. atd... to je zas jina liga... spis ten mac...
staci si dokoupit druhy cisty harddisk - to je nejjednodussi a nejtabilnejsi postup, pak uz staci jenom postupovat podle nejakeho navodu z netu
po spusteni kompu se te to zepta jestli chces pustit OS z prvniho hardisku a nebo OSX z druheho
/aaa sorry.. zaspal jsem...
po spusteni kompu se te to zepta jestli chces pustit OS z prvniho hardisku a nebo OSX z druheho
/aaa sorry.. zaspal jsem...
jestli nemas trpelivost to dotahnout do konce, tak vazne uvazuj nad tim resenim s Efix, nebo jak to bylo...
ja se ptal na tu rychlost s jakou to chces mit hotove, protoze pozdeji (duben) budu mit cestu do HK.
mj. fractal je blizko reseni... (ackoliv pry zaspal) ((i kdyz nikdy nespi!))
ja se ptal na tu rychlost s jakou to chces mit hotove, protoze pozdeji (duben) budu mit cestu do HK.
mj. fractal je blizko reseni... (ackoliv pry zaspal) ((i kdyz nikdy nespi!))
oki... diky... ted cistej hdd ted nemam, ale jak bude, tak to prubnu... a jen se zeptam efix... cca 2500 z nemecka myslim, je to teda nejstabilnejsi reseni? neni potreba nic zpetne patchovat?.. muze se stat, ze nova verze osx by nemusela s efix chodit, pokud by se applu podarilo tomu zabranit? jinac, vypada to solidne...jen se bojim toho, aby clovek po koupi nezjistil, ze pulka veci nebude chodit 
jinac duben... to budu v indii, takze spatne... takze pokud mozno jeste ted v unoru...
Až já budu velký, koupím já si sobě desku Gigabyte a budu na ní rozbíhat MAC OSX. Svatá prostato! PROČ???
ty veci kolem efix budes muset pohledat ve forech na netu, kde se snad dovis castecnou nebo temer celou pravdu. ja ti nemohu nutit neco, co jsem sam nevyzkousel. o nove verzi macosx se zatim toho moc nevi, bylo k videni jen par nahledu. ale co se tyka struktury a jadra, tak si nemuzou dovolit nejakou revoluci, takze ty zmeny budou spise optickeho charakteru. a tomu se ta firma, co dela efix, dokaze zcela jiste rychle prizpusobit, zvlaste kdyt to stoji 100 E.
milan: nemusis me presvedcovat o vyhodach windows 
hehe a jde se na vec... jdu smazat 250GB protools projekt
snad se mi ten disk podari vyprazdnit do rana 
nebo jinak: az budes velky, koupis si desku Gigabyte a rozjedes na ni MAC OSX!Milan píše:Až já budu velký, koupím já si sobě desku Gigabyte a budu na ní rozbíhat MAC OSX. Svatá prostato! PROČ???
a uplne spravne by bylo: budes velky, az si koupis desku Gigabyte a rozjedes na ni MAC OSX!
a hlavne nic nemaz!!!pango píše:hehe a jde se na vec... jdu smazat 250GB protools projektsnad se mi ten disk podari vyprazdnit do rana
Jasně, je potřeba razit alternativní cesty, protože ty standardní nefungují. ProTools nechodí ale vůbec na Windows, Cubase nechodí ale vůbec na MAC OSX a naopak. Všechno je špatně, svět se spiknul proti ubohým uživatelům a vyřeší to deska Gigabyte s nainstalovaným MAC OSX
DD
takze nainstalovano na cisty sata disk pri zapnute ahci, guid partition, rozdeleno na 3 oddily, , zavadec chameleon RC5, a vybrany drivery pro sata co jsi mi psal... instalace probehne v poradku...a pri spousteni se zastavi opet v tehlec obrazovce... co s tim?
- Přílohy
-