kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Pytkin » 04 úno 2011 01:50

ekeaze píše:Podmínku pro Hackintoshe je SATA disk v AHCI modu ... IDE ti nepojede, nebo se mi to nikdy nepodařilo rozjet
Ja som vzdy Hackintosh instaloval na USB disk a vzdy to slo .. Teda skusal som len Tiger a Leopard .. SNOWa nie ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Pytkin » 04 úno 2011 01:53

pango píše: GIGABYTE EP45-DS5
tieto veci si skusal prestudovat ? kazdy tam vzdy pise , ako to isntaloval .. ja som si vzdy nasiel presne dosku aku som mal a stiahol som si ten image , ktory tam ten clovek pise ..

http://wiki.osx86project.org/wiki/index ... 4#Gigabyte

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Ondra P. » 04 úno 2011 07:40

Milan píše:Až já budu velký, koupím já si sobě desku Gigabyte a budu na ní rozbíhat MAC OSX. Svatá prostato! PROČ???

Jsi sto let za vopicema... ja mam hackintoshe 3 roky a funguje mi to naprosto bezproblemu , jen je tomu potreba venovat cas nez do toho clovek pronikne a vi co je k tomu potreba.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Ondra P. » 04 úno 2011 07:43

Pytkin píše:
ekeaze píše:Podmínku pro Hackintoshe je SATA disk v AHCI modu ... IDE ti nepojede, nebo se mi to nikdy nepodařilo rozjet
Ja som vzdy Hackintosh instaloval na USB disk a vzdy to slo .. Teda skusal som len Tiger a Leopard .. SNOWa nie ..
USB funguje



pango : děláš prostě něco špatně , protože já mě EP45-DS3 to je uplně stejná deska a fungovalo to normálně jak s iAtkos tak s EFIX. Skoukni návody co se týče nastavení Biosu k tvojí desce.

pango
Příspěvky: 36
Registrován: 03 úno 2011 15:40

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od pango » 04 úno 2011 09:28

oki.. Prinejhorsim koupim desku EP45-DS3... co jsem brouzdal po netu, tak na tyhle desce se rozjizdi hackintosh skoro nejcasteji... a tu ds5 jsem nenasel. kazdopadne zkusim hledat to co pises...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Ondra P. » 04 úno 2011 09:29

to nekupuj jinou , to je stejna deska se stejny chipsetem ...

pango
Příspěvky: 36
Registrován: 03 úno 2011 15:40

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od pango » 04 úno 2011 09:30

no ja si taky myslim...

pango
Příspěvky: 36
Registrován: 03 úno 2011 15:40

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od pango » 04 úno 2011 09:31

hehe, co ten MAC bios for GIGABYTE? k cemu to je?

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Fractal » 04 úno 2011 11:11

ja to nechapu, nova hdd stoji par kacek, nevic muze byt jenom "systemovy"... na co resit slozite partitiony a blbovinky, kdyz to muze byt jasne rozdelene fyzicky, jednoduse, proste a rychle...

jinak v pripade nejlepsiho fungovani u macu se osvedcili produkty Intel a nVidia, takze bych to stavel na produktech techhle znacek (Intelacke desky, Nvidiachipsety, Intel CPUcka)

pango
Příspěvky: 36
Registrován: 03 úno 2011 15:40

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od pango » 07 úno 2011 01:16

juchuuuuuu ... tak panove, podarilo se.... problem byl v graficke karte... spustil jsem instalaci s jinou nvidii a oki... vim ze ted uz je to mimo tohle tema a asi bych si to mel umet najit na netu... ale co by ted melo byt pro me lepsi? nainstalovat iatkos a nebo cisty retail?

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od MonkeyFighter » 07 úno 2011 03:57

fractal:ja mam jak na stolnim kompu tak na notasu rozdelenej disk na partisny, jak s win tak s osx a beha mi to uplne v klidu..nemel jsem s tim jedinej problem...
co se tyce desek tak pokud vim se nejvic doporucujou gigabyte na hackintose, ja mam ale inteli a beha taky v pohode, ale musel jsem prolizt par instalacek...

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Fractal » 07 úno 2011 10:15

MonkeyFighter: to se máš, už o hakintoši tak moc nepřemýšlím, teď když mám macbook... ale stejně sem si spočítal, že mi zdroj v klidu utáhne i deset hdd, tak nemám důvod nic rozdělovat, navíc se to musí udělat dopředu žejo, když už jsou na disku data, tak máš smůlu... (i z praktické stránky - pokud máš více hdd - můžeš je vesele měnit a hlavně - ZÁLOHOVAT)

mlžete někdo objasnit proč se tomu říká hackintosh?

Acidread
Příspěvky: 13
Registrován: 26 črc 2010 22:23

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Acidread » 07 úno 2011 10:29

pac je to haknutej system macintosh :)
Apple MacPro (8x 2,4GHz, 32GB RAM, 2TB HDD)+ monitor Samsung :), Dell D620 (2x 2,2GHz, 2GB RAM, 60GB HDD) Korg zero8, Novation Lauchpad, Akai APC40, M-Audio Oxygen old version, mikrofon Philips :)

Acidread
Příspěvky: 13
Registrován: 26 črc 2010 22:23

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Acidread » 07 úno 2011 10:31

nechci nic rikat, ale ja osobne nechapu proc si davat na x86 hw macintosh OS ohledne kompatibility atd to neni stejnak ono je to teda jen muj osobni nazor
Apple MacPro (8x 2,4GHz, 32GB RAM, 2TB HDD)+ monitor Samsung :), Dell D620 (2x 2,2GHz, 2GB RAM, 60GB HDD) Korg zero8, Novation Lauchpad, Akai APC40, M-Audio Oxygen old version, mikrofon Philips :)

pango
Příspěvky: 36
Registrován: 03 úno 2011 15:40

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od pango » 07 úno 2011 10:33

ja jsem to taky rozdelil na partysny, windows a mac.. Nevidim v tom jedinej problem. Nevim proc by mi melo ve skrini hucet jeden HDD navic. tAkhle oprimalne vyuziju misto.

Odpovědět