Ja som vzdy Hackintosh instaloval na USB disk a vzdy to slo .. Teda skusal som len Tiger a Leopard .. SNOWa nie ..ekeaze píše:Podmínku pro Hackintoshe je SATA disk v AHCI modu ... IDE ti nepojede, nebo se mi to nikdy nepodařilo rozjet
kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA
Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA
tieto veci si skusal prestudovat ? kazdy tam vzdy pise , ako to isntaloval .. ja som si vzdy nasiel presne dosku aku som mal a stiahol som si ten image , ktory tam ten clovek pise ..pango píše: GIGABYTE EP45-DS5
http://wiki.osx86project.org/wiki/index ... 4#Gigabyte
Milan píše:Až já budu velký, koupím já si sobě desku Gigabyte a budu na ní rozbíhat MAC OSX. Svatá prostato! PROČ???
Jsi sto let za vopicema... ja mam hackintoshe 3 roky a funguje mi to naprosto bezproblemu , jen je tomu potreba venovat cas nez do toho clovek pronikne a vi co je k tomu potreba.
USB fungujePytkin píše:Ja som vzdy Hackintosh instaloval na USB disk a vzdy to slo .. Teda skusal som len Tiger a Leopard .. SNOWa nie ..ekeaze píše:Podmínku pro Hackintoshe je SATA disk v AHCI modu ... IDE ti nepojede, nebo se mi to nikdy nepodařilo rozjet
pango : děláš prostě něco špatně , protože já mě EP45-DS3 to je uplně stejná deska a fungovalo to normálně jak s iAtkos tak s EFIX. Skoukni návody co se týče nastavení Biosu k tvojí desce.
oki.. Prinejhorsim koupim desku EP45-DS3... co jsem brouzdal po netu, tak na tyhle desce se rozjizdi hackintosh skoro nejcasteji... a tu ds5 jsem nenasel. kazdopadne zkusim hledat to co pises...
to nekupuj jinou , to je stejna deska se stejny chipsetem ...
no ja si taky myslim...
hehe, co ten MAC bios for GIGABYTE? k cemu to je?
ja to nechapu, nova hdd stoji par kacek, nevic muze byt jenom "systemovy"... na co resit slozite partitiony a blbovinky, kdyz to muze byt jasne rozdelene fyzicky, jednoduse, proste a rychle...
jinak v pripade nejlepsiho fungovani u macu se osvedcili produkty Intel a nVidia, takze bych to stavel na produktech techhle znacek (Intelacke desky, Nvidiachipsety, Intel CPUcka)
jinak v pripade nejlepsiho fungovani u macu se osvedcili produkty Intel a nVidia, takze bych to stavel na produktech techhle znacek (Intelacke desky, Nvidiachipsety, Intel CPUcka)
juchuuuuuu ... tak panove, podarilo se.... problem byl v graficke karte... spustil jsem instalaci s jinou nvidii a oki... vim ze ted uz je to mimo tohle tema a asi bych si to mel umet najit na netu... ale co by ted melo byt pro me lepsi? nainstalovat iatkos a nebo cisty retail?
- MonkeyFighter
fractal:ja mam jak na stolnim kompu tak na notasu rozdelenej disk na partisny, jak s win tak s osx a beha mi to uplne v klidu..nemel jsem s tim jedinej problem...
co se tyce desek tak pokud vim se nejvic doporucujou gigabyte na hackintose, ja mam ale inteli a beha taky v pohode, ale musel jsem prolizt par instalacek...
co se tyce desek tak pokud vim se nejvic doporucujou gigabyte na hackintose, ja mam ale inteli a beha taky v pohode, ale musel jsem prolizt par instalacek...
MonkeyFighter: to se máš, už o hakintoši tak moc nepřemýšlím, teď když mám macbook... ale stejně sem si spočítal, že mi zdroj v klidu utáhne i deset hdd, tak nemám důvod nic rozdělovat, navíc se to musí udělat dopředu žejo, když už jsou na disku data, tak máš smůlu... (i z praktické stránky - pokud máš více hdd - můžeš je vesele měnit a hlavně - ZÁLOHOVAT)
mlžete někdo objasnit proč se tomu říká hackintosh?
mlžete někdo objasnit proč se tomu říká hackintosh?
pac je to haknutej system macintosh 

Apple MacPro (8x 2,4GHz, 32GB RAM, 2TB HDD)+ monitor Samsung
, Dell D620 (2x 2,2GHz, 2GB RAM, 60GB HDD) Korg zero8, Novation Lauchpad, Akai APC40, M-Audio Oxygen old version, mikrofon Philips 

nechci nic rikat, ale ja osobne nechapu proc si davat na x86 hw macintosh OS ohledne kompatibility atd to neni stejnak ono je to teda jen muj osobni nazor
Apple MacPro (8x 2,4GHz, 32GB RAM, 2TB HDD)+ monitor Samsung
, Dell D620 (2x 2,2GHz, 2GB RAM, 60GB HDD) Korg zero8, Novation Lauchpad, Akai APC40, M-Audio Oxygen old version, mikrofon Philips 

ja jsem to taky rozdelil na partysny, windows a mac.. Nevidim v tom jedinej problem. Nevim proc by mi melo ve skrini hucet jeden HDD navic. tAkhle oprimalne vyuziju misto.