macpro - 70000 original
rozdil 55tisic

len procesory v macpro budu stat tych 15.000 .. drzsal si v rukach dakedy MACPRO ? zjavne nie , ked tu pises take hluposti .. len podobna skrina by stala aspon 20.000 ..pango píše:pc -15000 hackintosh
macpro - 70000 original
rozdil 55tisic
a to je prave toPytkin píše:.. len podobna skrina by stala aspon 20.000 ..pango píše:pc -15000 hackintosh
macpro - 70000 original
rozdil 55tisic
ale uz to pochop , ze neni predrazeny .. staval som obdobne PC pocitace do studia ako je mac pro a cena bola podobna alebo vyssia .. ono sa to tazko porovnava .. ale fakt to stoji podobne .. doska na xeony stoji 8 - 15.000 .. dva xenoy stoja 10-20.000 .. skrina stoji aspon 10.000 .. atd atd ..pango píše:ja vim. a to je prave ta cenova politika applu. Proto procesor bude stat 15000 a vse je oproti pc predrazeny. Je to dan za spolehlive znackove zbozi, nj. ale jde o to ze pro beznyho uzivatele je jsou dostupny max nejlevnejsi macboky a nebo macky mini. Takze asi jeste dlouhou dobou tahle alternativa bude pro hodne lidi, kteri chteji vykoneho macka jedinou variantou v danym rozpoctu. Nainstalovano na pc jest. tak se uvidi jak to bude stabilne slapat.)
ale sak henta zostava je len s jednou cpu, nie? ako viem ze sa da kupit aj s dvoma, ale myslel som ze ta cena plati pre jednu cpu... ak su tam dve to len podtrhava co hovorimPytkin píše:kexik : zabudol si zaratat ten xeon 2x .. takze cena doska + 2x CPU je 2200 EUR ..
ono se jedna o ty moznosti rozsireni... nekomu muze stacit mensi vykon ale potrebuje rozsireni na PCIexpress karty. No a pokud nechces MAC PRO, tak co ti zbyva dnes s novou radou? 17" MBP s MAGMOU?.... jsme na cene MAC PRO.Pytkin píše:pango : iste .. otazne je , ci by bol zaujem o slabsie desktopy .. profici si kupuju mac pro .. ostatnym staci imac alebo macbook .. podla mna to pokryva vsetko .. poznam niekolko profesionalnych strihacov , ktory strihaju na macbooku .. tvrdia ze im to uplne postacuje ..