kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
Aidzi
Příspěvky: 29
Registrován: 02 čer 2014 21:53

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Aidzi » 02 čer 2014 22:12

Prosím o pomoc s podobným problémem...
Hardware Overview:

Model Name: Mac Pro
Model Identifier: MacPro3,1
Processor Name: Intel Core 2 Duo
Processor Speed: 2,67 GHz
Number of Processors: 1
Total Number of Cores: 2
L2 Cache: 6 MB
Memory: 6 GB
Bus Speed: 1,33 GHz
Boot ROM Version: com.Niresh12495.Lion
SMC Version (system): 1.30f3
Serial Number (system): G88451235J4
Hardware UUID: E8C51D66-08E9-5632-A406-82404BFE116D

MAC OS X - 10.7.5 nainstalován a funkční !!!
Pouze při snaze nainstalovat Logic Pro 9 mi to hned na začátku vyhodí chybu, že aplikace potřebuje min. 64MB VRAM a můj systém má " 0MB VRAM "...
V Infu o systému je toto :
ATI Radeon HD 3600:

Chipset Model: ATI Radeon HD 3600
Type: GPU
Bus: PCIe
Slot: Slot-1
PCIe Lane Width: x16
VRAM (Total): 3 MB
Vendor: ATI (0x1002)
Device ID: 0x9598
Revision ID: 0x0000
ROM Revision: 113-B1480A-236
EFI Driver Version: 01.00.236
Displays:
Display:
Resolution: 1024 x 768
Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)
Main Display: Yes
Mirror: Off
Online: Yes

Prostě špatný kext ... nejspíš.. Už se v tom vrtám hodně dlouho a okolí se mi směje, že jsem blázen, ale je to výzva...
Prosil bych vás někoho o POMOC s doinstalací správného kextu... Nikde nic nemůžu najít... Anglicky umím jen základy a úpravy kextů jsou pro mne filipínská vesnice...
Pomůže mi někdo, prosím???? Už mi dochází síly... :-(
Díky moc předem

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od hombrefeo » 02 čer 2014 22:22

nemuzes vyzkouset jinou grafiku nejdriv? bude to rychlejsi nez hledat funkcni kext...

Aidzi
Příspěvky: 29
Registrován: 02 čer 2014 21:53

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Aidzi » 02 čer 2014 22:35

Díky za rychlou reakci...
No... Na MACu (hackintoshi) jsem totál lama... Ale pochopil jsem, že to je úplně jiný systém práce (instalace, obsluha, diagnostika atp.), než na winech.. A tak tedy předpokládám, že jen výměna karty to asi nespraví, i když i o tom už uvažuji... Ale vrazil jsem teď dost peněz do muziky a tak hledám nejlevnější řešení... Kterou kartu na PCI-E bys mi doporučil, abych to rychle zprovoznil?
Nejlépe z těchto.. Litr bych snad ještě vyškrábnul... :-)
http://www.ipopular.cz/pc-komponenty/gr ... producer=0

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od hombrefeo » 02 čer 2014 22:44

nic nekupuj, pujcis si od kamosu nejakou

Aidzi
Příspěvky: 29
Registrován: 02 čer 2014 21:53

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Aidzi » 02 čer 2014 22:52

Mám k dispozici ještě tuhle kartu :http://www3.pny.com/font-color999999GT- ... 8C396.aspx To by šlo? A co kext? Chtěl bych, aby to jelo na dva monitory...
Naposledy upravil(a) Aidzi dne 02 čer 2014 22:55, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od hombrefeo » 02 čer 2014 22:54

nvidia mozna pofrci s originalem systemovym...

Aidzi
Příspěvky: 29
Registrován: 02 čer 2014 21:53

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Aidzi » 02 čer 2014 23:01

A musím smáznout ten, co jsem doinstaloval, nebo, když natáhnu tento : http://www.osx86.net/files/file/761-nvi ... on-10-8-2/ Tak to pojede ? Teď si uvědomuju, že tenhle kext je pro novější systém... Takže budu opět reinstalovat?
A mám ještě jednu - dost zásadní otázku - Dávám ten systém na solo disk.. Při pokusech jsem postupoval podle nějakého návodu na YT, kde se instaloval MAC i WIN na jeden compl s tím, že se první udělaly partišny (pro mac byl disk s volbou tuším GUIDE PART. a pro winy byl MASTER BOOT) pak se natáhly winy při odpojeném disku MAC a po instalaci winů se připojil ten MAC disk a pokračovalo se v instalaci OS... Ale nějak mi ten dual boot nefungoval... :-( Jak na to?

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od hombrefeo » 02 čer 2014 23:04

nemusis nic mazat, vyzkousej nvidii a dej vedet...

Aidzi
Příspěvky: 29
Registrován: 02 čer 2014 21:53

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Aidzi » 02 čer 2014 23:05

Takže jen prohodit karty? Systém si to načte sám?

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od hombrefeo » 02 čer 2014 23:19

vymenis karty jen.
s tim dual bootem pokud mas systemy rozdelene na vice diskach nemuze byt zadny problem.

Aidzi
Příspěvky: 29
Registrován: 02 čer 2014 21:53

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Aidzi » 02 čer 2014 23:21

OK.. Ráno to zkusím a dám vědět... Mohl bys mi ještě tedy popsat, jak na ten dualboot, pls?

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od hombrefeo » 02 čer 2014 23:33

na kazdy disk samostatne nainstalujes system, potom je pripojis vsechny naraz a v bootloader si vyberes prece...

Aidzi
Příspěvky: 29
Registrován: 02 čer 2014 21:53

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Aidzi » 03 čer 2014 17:00

No tak grafika už je OK... :-) Díky za popostrčení.. :-)
Ale problém s instalací Logicu je stále... Háže mi to hlášku :

The following exception occurred while attempting to read the archive “LogicStudio.mpkg”:

*** -[NSProxy doesNotRecognizeSelector:setParentArchive:] called!

Nevíš, co s tím mám udělat, pls?

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od hombrefeo » 03 čer 2014 19:05

nepices, z ceho instalujes. kazdopadne pokud z cd, je rychlejsi si vyrobit na plochu obrazy disku...

Aidzi
Příspěvky: 29
Registrován: 02 čer 2014 21:53

Re: kdo nainstaluje hackintosh? ODMENA JISTA

Příspěvek od Aidzi » 03 čer 2014 22:33

Je to z ISO z torrentu... :-( Zkopírované na plochu a připojené.... Mimochodem - mi to hlásí už asi u 4-tého ISO souboru... A každý je z jiného místa... :-(

Odpovědět