Logic Pro 7 - Nevie Export AIFF???

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
Danny Coogy
Příspěvky: 5
Registrován: 12 pro 2005 13:51

Logic Pro 7 - Nevie Export AIFF???

Příspěvek od Danny Coogy » 08 říj 2006 17:06

Tak toto je naozaj sila, ja sa dost casto dokazem pomylit, preto sa chcem opytat, mylim sa aj teraz? Mam logic pro 7 a vsade v manualoch pisu postup ako exportovat Aiff takto:

Choose File>Export>Song as Aiff - alebo tak nejak. Ja dam File>a? Export nikde nevidim - ako je to mozne? Robi sa to naozaj tak? Alebo robim niekde chybu? Co na to potrebujem.... Som uz maximalne zufaly... Tu je screenshot:

www.waanyh.ic.cz/scr.jpg

Poradte mi plllzzz!!!!!!

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Příspěvek od Tranzistor » 08 říj 2006 17:53

Koukam ze tam je polozka "Bounce". Takhle se jmenuje export (mixdown) v ProTools... Tak jestli to neni stejny? Neni ale k dispozici, je sedivej, tak me napada, jestli neni potreba vybrat usek jaky chces vyexortovat. V ProToolsech si to vyberu pres shift a v Cubasi treba locatorama. Mozna by to tim mohlo bejt....

Danny Coogy
Příspěvky: 5
Registrován: 12 pro 2005 13:51

Příspěvek od Danny Coogy » 08 říj 2006 17:58

Skusal som viackrat dat aj Bounce ale vzdy sa Logic Pro quitlo...

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Příspěvek od Tranzistor » 08 říj 2006 18:01

Hm, tak to uz me nic nenapada, kdyz nepocitam preinstalaci :?
Co export do jineho formatu? Zkousel's?

Danny Coogy
Příspěvky: 5
Registrován: 12 pro 2005 13:51

Příspěvek od Danny Coogy » 08 říj 2006 18:16

Len z toho co je v ponuke - cize do midi - to funguje... Skusam nejako rozbehat to bounce.. Lenze v manuali pisu, akoby bounce a export boli rozdielne veci - a akoze aj su.. ..Preto nechapem. A preinstalovanie nemusis pocitat - stalo sa a nic.. ..dam vediet ked rozbeham ten bounce.

Danny Coogy
Příspěvky: 5
Registrován: 12 pro 2005 13:51

Příspěvek od Danny Coogy » 08 říj 2006 19:04

Fajn, nerozumiem sice tomu, ale prave som skusal dat v Logic express Bounce - funguje spolahlivo. V Logicu 7 pro mi to tam pada.. ..vzdy..

ludek
Příspěvky: 15
Registrován: 02 říj 2006 07:25

Příspěvek od ludek » 08 říj 2006 23:37

Danny Coogy píše:Fajn, nerozumiem sice tomu, ale prave som skusal dat v Logic express Bounce - funguje spolahlivo. V Logicu 7 pro mi to tam pada.. ..vzdy..

Pro jistotu: Provozuješ legální kopii Logic Pro 7 s XS klíčem?
Neptám se z toho důvodu že tě chci prásknout babičce, ale protože na internetu koluje "crack" pro Logic Pro 7, ten ale z verze Pro udělá verzi Express, která se pouze naoko tváři jako Pro. A vim, že v týhle cracknutý verzi nefungují Pro pluginy, Bounce a jiné věci.

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 09 říj 2006 08:29

hele - to je jen a pouze kvuli tomu, ze to neni Logic Pro - ale Express - jakoze kreknuty Pro - cili places na nespravnem hrobe ... express umi bouncovat - takze pokud chces exporty jednotlivych stop, musis to udelat rucne ... ver mi - menu Pro verze vypada jinak .... :-)

ludek
Příspěvky: 15
Registrován: 02 říj 2006 07:25

Příspěvek od ludek » 09 říj 2006 09:10

onehalph píše:hele - to je jen a pouze kvuli tomu, ze to neni Logic Pro - ale Express - jakoze kreknuty Pro - cili places na nespravnem hrobe ... express umi bouncovat - takze pokud chces exporty jednotlivych stop, musis to udelat rucne ... ver mi - menu Pro verze vypada jinak .... :-)
chlape ja to napsal prvni :)

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 09 říj 2006 09:45

ludek: no ja jsem to uvedl na pravou miru ... Ty jsi jen spekuloval :-) Ale samozrejme prvenstvi Ti neberu :-)

Uživatelský avatar
velvet
Příspěvky: 525
Registrován: 05 bře 2006 01:42

Příspěvek od velvet » 09 říj 2006 13:18

Máš stále problém s tím exportem?
nikdy jsem v Logicu tuhle situaci nezažil.... Rozdíl mezi "BOUNCE" když klikneš na tlačítko na některou Output šavli a Exportem (nebo jak se to jmenuje v různejch verzích) je , že Bounce vyexportuje signál lezoucí z Outputu (tedy všechny tracky, AU Instrumenty nebo audio z externího MIDI HArdware routovaný do tohoto Outputu včetně pluginů, automatizace...
Při exportování z File menu dochází k exportu bez pluginů a automatizace. Při `BOUNCE se otevře dialog kde zvolíš , zda chceš PCM nebo též mp3 a v závislosti zda checkneš že PCM ano tak lze vybrat zda WAV či AIFF.
U Exportu si dialog oknem nejsem jist - možná, možná vyexportuje Logic audio v takové podobě jaká je nastavena v preferencích pro nahrávání-ale teď jen hádám, můžu se na to mrknout...
-------------------------------------
http://www.markvelvet.com

-------------------------------------

Odpovědět