Logic Pro 7 - Nevie Export AIFF???

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
Danny Coogy

Logic Pro 7 - Nevie Export AIFF???

Příspěvek od Danny Coogy »

Tak toto je naozaj sila, ja sa dost casto dokazem pomylit, preto sa chcem opytat, mylim sa aj teraz? Mam logic pro 7 a vsade v manualoch pisu postup ako exportovat Aiff takto:

Choose File>Export>Song as Aiff - alebo tak nejak. Ja dam File>a? Export nikde nevidim - ako je to mozne? Robi sa to naozaj tak? Alebo robim niekde chybu? Co na to potrebujem.... Som uz maximalne zufaly... Tu je screenshot:

www.waanyh.ic.cz/scr.jpg

Poradte mi plllzzz!!!!!!

Tranzistor

Příspěvek od Tranzistor »

Koukam ze tam je polozka "Bounce". Takhle se jmenuje export (mixdown) v ProTools... Tak jestli to neni stejny? Neni ale k dispozici, je sedivej, tak me napada, jestli neni potreba vybrat usek jaky chces vyexortovat. V ProToolsech si to vyberu pres shift a v Cubasi treba locatorama. Mozna by to tim mohlo bejt....

Danny Coogy

Skusal som viackrat dat aj Bounce ale vzdy sa Logic Pro quitlo...

Tranzistor

Příspěvek od Tranzistor »

Hm, tak to uz me nic nenapada, kdyz nepocitam preinstalaci :?
Co export do jineho formatu? Zkousel's?

Danny Coogy

Len z toho co je v ponuke - cize do midi - to funguje... Skusam nejako rozbehat to bounce.. Lenze v manuali pisu, akoby bounce a export boli rozdielne veci - a akoze aj su.. ..Preto nechapem. A preinstalovanie nemusis pocitat - stalo sa a nic.. ..dam vediet ked rozbeham ten bounce.

Danny Coogy

Fajn, nerozumiem sice tomu, ale prave som skusal dat v Logic express Bounce - funguje spolahlivo. V Logicu 7 pro mi to tam pada.. ..vzdy..

ludek

Příspěvek od ludek »

Danny Coogy píše:Fajn, nerozumiem sice tomu, ale prave som skusal dat v Logic express Bounce - funguje spolahlivo. V Logicu 7 pro mi to tam pada.. ..vzdy..

Pro jistotu: Provozuješ legální kopii Logic Pro 7 s XS klíčem?
Neptám se z toho důvodu že tě chci prásknout babičce, ale protože na internetu koluje "crack" pro Logic Pro 7, ten ale z verze Pro udělá verzi Express, která se pouze naoko tváři jako Pro. A vim, že v týhle cracknutý verzi nefungují Pro pluginy, Bounce a jiné věci.

onehalph

Příspěvek od onehalph »

hele - to je jen a pouze kvuli tomu, ze to neni Logic Pro - ale Express - jakoze kreknuty Pro - cili places na nespravnem hrobe ... express umi bouncovat - takze pokud chces exporty jednotlivych stop, musis to udelat rucne ... ver mi - menu Pro verze vypada jinak .... :-)

ludek

Příspěvek od ludek »

onehalph píše:hele - to je jen a pouze kvuli tomu, ze to neni Logic Pro - ale Express - jakoze kreknuty Pro - cili places na nespravnem hrobe ... express umi bouncovat - takze pokud chces exporty jednotlivych stop, musis to udelat rucne ... ver mi - menu Pro verze vypada jinak .... :-)
chlape ja to napsal prvni :)

onehalph

Příspěvek od onehalph »

ludek: no ja jsem to uvedl na pravou miru ... Ty jsi jen spekuloval :-) Ale samozrejme prvenstvi Ti neberu :-)

velvet

Příspěvek od velvet »

Máš stále problém s tím exportem?
nikdy jsem v Logicu tuhle situaci nezažil.... Rozdíl mezi "BOUNCE" když klikneš na tlačítko na některou Output šavli a Exportem (nebo jak se to jmenuje v různejch verzích) je , že Bounce vyexportuje signál lezoucí z Outputu (tedy všechny tracky, AU Instrumenty nebo audio z externího MIDI HArdware routovaný do tohoto Outputu včetně pluginů, automatizace...
Při exportování z File menu dochází k exportu bez pluginů a automatizace. Při `BOUNCE se otevře dialog kde zvolíš , zda chceš PCM nebo též mp3 a v závislosti zda checkneš že PCM ano tak lze vybrat zda WAV či AIFF.
U Exportu si dialog oknem nejsem jist - možná, možná vyexportuje Logic audio v takové podobě jaká je nastavena v preferencích pro nahrávání-ale teď jen hádám, můžu se na to mrknout...

Odpovědět