Lze přenést Apple Logic arr. do PC?

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Lze přenést Apple Logic arr. do PC?

Příspěvek od Poklop » 11 črc 2006 17:32

Ahoj nastal mi problém. Potřeboval bych nutně přenést písničku z Apple Logic 7 do mýho PC do Logic 5.5, něco tam doaranžovat a přenést to zase zpět.
Předpokladem je, že na obou počítačích jsou stejné pluginy. Je to možné?
Nezkoušel to někdo?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 11 črc 2006 17:46


Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 11 črc 2006 17:59

jasně a na PC to přenesu normálně? Třeba přes disketu? Nemám s Macem skušenosti. To zn. že mi to normálně zachová i VST nastavení atd?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 11 črc 2006 18:11

ohladom logicu samotneho, netusim... nove macky nemaju disketovu mechaniku. usb kluc aj cd nie su problem, cd si vypal ako iso, nie apple format. zbytok je otazka na uzivatela logicu. musis pockat kym sa tu objavi syncro alebo pavel vantuch :)

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 11 črc 2006 19:39

ok, čekám :-)

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 12 črc 2006 09:46

zalezi jake pluginy mas pouzite - ve verzich 6 i 7 se objevilo hodne pluginu i instrumentu, ktere ve verzi 5 nebyly. Taky podpora pro apple loops se objevila az s verzi 6 ... atd atd. Cili muzeme se o tom bavit ciste teoreticky - ale v praxi to musis zkusit
Jinak Macy nemaji disketovku uz od G4 - to jen jako dodatek :-)

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 12 črc 2006 10:06

Nikdy jsem to nepotřeboval, takže odzkoušeno to nemám, ale i přes to mám obavu, že to nepůjde.
Je tam opravdu hodně věcí, které dělají zpětné kompatibilitě jistou bariéru.
Nehledě na fakt, že apple v tomto směru podporovat jinou platformu nehodlá.

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 12 črc 2006 10:38

Ahoj, moc díky za rady.
Je to přenos z G5 Logic 7, ale podle mě tam jsou použitý jenom noty a EXS24. Asi neni použitá automatizace, jenom mapping pro Hypersonic 2. Uložit song jako verze 4.8 jde určitě, je to v manualu.
Tak je to snad reálný.

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 12 črc 2006 11:11

Teda používám LE, právě jsem prošel manuál a opravdu tam o tom píšou, ale jaksi jsem tu položku v menu vůbec nenašel :shock:


Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 12 črc 2006 12:50

pavel vantuch: jestli to nebude tim, ze v express verzi je menu ohledne exportu hodne chude :-)

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 12 črc 2006 12:55

Radku, budeš se divit, ale oni o tom píšou i v manuálu LE a v reálu je tam kulový.
Že mezi verzema je rozdíl, si přeci nemusíme vykládat :wink:

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 12 črc 2006 13:19

tak to je zvlastni - ale stane se ... mozna se manual na express delal tak, ze se z PRO verze neco umazavalo a neudelali vsechno :-)

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 12 črc 2006 17:35

takže v PRO verzi to je a v Expressu to není? Chápu to správně?! To je teda čára přes rozpočet ...
Nebo to už není ani v PRO verzi???

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 13 črc 2006 12:58

poklop: je to uplne presne tak, jak pise kexik - tedy ten link - logic 6.4.3 umi otevrit song z verze 7 a pak to jde ulozit pro verzi 4.8

Odpovědět