nemáte někdo zkušenost s provozem MAC OSX Yosemite na Mac Pro?
Mám Intel-Xeon Six-Core 3,2Ghz, 24GB ram DDR3, Intel 520 SSD disk + Ati HD 5770.
Zvukovku mám Motu Ultralite MK3 FireWire.
Ve všech DAW při menším zatížení třeba 3-5% (Cubase, Logic X, Ableton 9) se mi trhá grafika.
Např. myš je takové línější, Level metery nejsou pak plynulé nebo Analyzéry v Ekvalizéru v Abletonu zamrznou.. v Logicu zase jsou neohrabané automatizace. Přirovnám to k tomu, když počítač nestíhá nějakou hru ve vysokém rozlišení a pak máte takový "plovoucí" kurzor jako kdyby tam byl delay oproti pohybu myši.. nebo latence na grafice.
Je to divný.. na geekbench má můj mac kolem 14000 bodů a můj stolní PC má jen 7500bodů.. vytížení v DAW mám na 2-3% max. 45-50%, co jsem zkoušel zaplnit projekt a prostě se trhá grafika. Nemáte s tím někdo zkušenotst? Je fakt, že ramky jsou jen na 1066Mhz a na PC 1600Mhz a že na PC mám lepší GPU.
Asi zkusím downgrade na Mavericks, protože si teď nevybavuji, jak to běhalo na Mavericks.
Ale zajímavé je, že třeba Fab Filter pluginy, když mají zaplý grafický Analyzér např. PRO-Q tak nezamrzá a je to skvěle plynulé, ale v DAW ne.
Je to dost otravné, když na pomalém PC tohle běhá v pohodě a na MACu s daleko vyšším výkonem (a cenou