MAC PRO 8 CORE INTEL

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
mekmen
Příspěvky: 3
Registrován: 15 led 2006 18:46

MAC PRO 8 CORE INTEL

Příspěvek od mekmen »

Zdravim vsetkych Appleistov :).

Rad by som sa poradil o kombinacii Macpro 8 core Intel s Protools 7.4 LE,eventualne pluginami,ktore skutocne overene funguju,a ktory system je najidealnejsi - Tiger,alebo Leopard..???

dik za akekolvek rady,odkazy a info

mekmen

Apple MacPro 8 core Intel dual 3 ghz/10 gb ram/4 x SATA HD 2 TB/256 graf./SD/AIRPORT/BLUETTOTH
DIGI 002 RACK,ProTools LE 7.4

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Re: MAC PRO 8 CORE INTEL

Příspěvek od Poshook »

mekmen píše:Zdravim vsetkych Appleistov :).

Rad by som sa poradil o kombinacii Macpro 8 core Intel s Protools 7.4 LE,eventualne pluginami,ktore skutocne overene funguju,a ktory system je najidealnejsi - Tiger,alebo Leopard..???

dik za akekolvek rady,odkazy a info

mekmen

Apple MacPro 8 core Intel dual 3 ghz/10 gb ram/4 x SATA HD 2 TB/256 graf./SD/AIRPORT/BLUETTOTH
DIGI 002 RACK,ProTools LE 7.4
24 GHz CPU to uz je slusny bager. podla mojich informacii ma Leopard lepsiu podporu viacjadrovych systemov aj multithread procesingu

tadun
Příspěvky: 1
Registrován: 28 kvě 2008 02:30

Příspěvek od tadun »

Pocitac OK. PT LE ale funguji zastim pouze pod Tigrem.

robs
Příspěvky: 42
Registrován: 20 zář 2005 15:49

Příspěvek od robs »


Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2043
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: MAC PRO 8 CORE INTEL

Příspěvek od Ondra P. »

Nevite jestli se da MAC PRO Quad (1x procesor intel quad extreme) upgradeovat na MAC PRO 8 CORE (2x procesor intel quad extreme) ?

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2469
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: MAC PRO 8 CORE INTEL

Příspěvek od tomy45 »

Neda sa upgradovat, komplet ina MoBo a myslim, ze i zdroj. A je tam Intel Quad Xeon a nie Extreme.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: MAC PRO 8 CORE INTEL

Příspěvek od kexik »

ekeaze: vsak otvor pixlu... myslim ze ti bude jasne ze tam neni diera na druhu cpu

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2043
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: MAC PRO 8 CORE INTEL

Příspěvek od Ondra P. »

tomy45 píše:Neda sa upgradovat, komplet ina MoBo a myslim, ze i zdroj. A je tam Intel Quad Xeon a nie Extreme.
to je skoda... :(

kexik píše:ekeaze: vsak otvor pixlu... myslim ze ti bude jasne ze tam neni diera na druhu cpu

Ja ho jeste nemam, se rozhoduji co koupim, sem mel pujcenej 8 core na chvilku a dost mi to vyhovovalo, jen ta cena je fakt masakr, tak prve resim jak to udelat...


Jeste bych se vas zeptal co nejaky strarsi Mac Pro z ebaye ktery ma 2x Dual , ten ba mohl jit upgradeovat ne ?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: MAC PRO 8 CORE INTEL

Příspěvek od kexik »

http://reviews.cnet.com/4531-10921_7-6663792.html

nepojde ani to, bez toho aby si tam daco hackol

Odpovědět