Macbook - jak vypnout display
Macbook - jak vypnout display
Ahoj,
mám připojený externí monitor k macbooku skrze hdmi kabel. Chtěl bych aby mi jel pouze monitor a display macbooku byl vypnuty, kvůli úspoře energie (nemyslim tim ztlumeni jasu)... vše co jsem vygoogloval v mém případě nefunguje, tak mě napadlo že by někdo z Vás mohl vědět... Lion 10.7.5
mám připojený externí monitor k macbooku skrze hdmi kabel. Chtěl bych aby mi jel pouze monitor a display macbooku byl vypnuty, kvůli úspoře energie (nemyslim tim ztlumeni jasu)... vše co jsem vygoogloval v mém případě nefunguje, tak mě napadlo že by někdo z Vás mohl vědět... Lion 10.7.5
Re: Macbook - jak vypnout display
no to je sice hezký způsob, ale při renderu videa, nebo vytíženosti daw se macbook abnormálně přehřívá a jelikož větrá pouze skrz klávesnici a zadní úzký otvor, tak není zrovna ideální zavírat víko...
v lione sa to dako dalo nastavit , ale prestalo to chodit v ML .. len si do prdele nepamatam , ako to chodilo .. alebo to chodli v Snow Leopardovi a prestalo to chodit v Lione ???
No to já nevím... ale je to jedná z věcí, které mi vadí. To mají například widle řešené lépe, ale to je světlá výjimka...Kdyby někdo věděl, budu rád za každý tip!
Před časem jsem to taky řešil (předtím jsem ho zavíral a je fakt, že otevřený se chladí mnohem lépe) a pročetl jsem kvůli tomu snad všechny diskuze. Psali, že to co fungovalo u Snow Leopard už u Lionu nefuguje. Pak tam byly další návody, ale nic z toho mi nefungovalo. Nakonec to řeším jako většina těch diskutérů, že položím malý magnet zhruba do oblasti k levému FN. A je to paráda! 

NO to jsem taky četl... takže přiložíš magnet a on si myslí, že je jako že zavřenej? Nejsou tu nějaká rizika? 

tak to je najlepsia finta
)) musim skusit 

Jezis ano.. S tym magnetom mi to hovoril kamarat, co sa stazolval ze to prestalo fungovat 

- Jens Ludwig
ať zbytečně nezakládám podobný téma - kde se dá nastavit, aby po zavření displaye se macbook neuspal??
Naposledy upravil(a) Jens Ludwig dne 09 led 2013 11:30, celkem upraveno 1 x.
v preferenciach v ziarovke ..