Magma chassis pro UAD

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Magma chassis pro UAD

Příspěvek od 120BPM » 14 bře 2009 14:58

Chtel jsem se zeptat jestli to nekdo pouziva a jak to funguje. Jak se to pripojuje k pocitaci a jestli je jedno jestli to chassis je PCI kdyz je pocitac PCIe ale to asi souvisi s pripojenim.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 14 bře 2009 15:05

pytkin to pozna...

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 14 bře 2009 15:06

Aha . . .

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2009 19:25

Ja to poznam z WEBu .. Chcel som to kupovat kvoli UADom a zvukovkam .. Ale kedze UAD2 nahradi 4 UAD1, tak uz to nepotrebujem .. ak bude treba nahraditm 2x RME9652 jednou MADI a bude aj volny slot v PC ..

Ale k Magme ..

Magma robi co chces .. Cize vyberies si skrinu ktoru potrebujes .. Cize ake sloty v nej (PCI, PCIe) , a pocet slotov .. v skrini je zdroj .. a potom si k nej kupujem kartu ktoru davas do PC .. a ta opat moze byt PCI , PCIX, PCIe .. aj do notebooku Cardxpress , ci ako sa to vola .. Vsetko zavisi od tvojich poziadaviek ..

Cize predpokladam ze potrebujes PCI sloty .. Cize kupis si skrinu so 7mimi slotmi a potom si kupis PCIe kartu do PC .. to je samozrejme optimalna kombinacia .. Tahat 7 PCI slotov , do jedneho PCI v pocitaci by asi nebolo uplne vhodne ..
http://www.magma.com/products/pci/7PCI/

Aha .. este ma napada , ze CARLOFF tusim daku malu magmu pouziva ..

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 14 bře 2009 21:50

Pytkin:
Mam G5 Quad s PCIe slotami. Dajme tomu,ze by som chcel chassis so 4 alebo siedmimi slotamy ak by sa objavila zaujimava ponuka. Co by som o tom chassis mal vediet aby to fungovalo s mojim Mac-om?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 14 bře 2009 22:33

120: pozrel si si kolko tie krabice stoja? rozsirovat staru haraburdu upgradom za cenu noveho stroja je prinajmensom dilema

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2009 23:34

120bpm : fungovat by mali vsetky ..

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 15 bře 2009 08:11

kexik píše:120: pozrel si si kolko tie krabice stoja? rozsirovat staru haraburdu upgradom za cenu noveho stroja je prinajmensom dilema
Obcas sa objavi chassis i s kartami za vyhodnu cenu. Upgradeovat moju "haraburdu" zatial nepotrebujem. :lol:
Kazdopadne dakujem za info. :wink:

Uživatelský avatar
velvet
Příspěvky: 525
Registrován: 05 bře 2006 01:42

Příspěvek od velvet » 16 bře 2009 11:33

před cca 2 lety jsem o Magma expansion uvažoval, pak jsem mluvil s MR. Carloffem, ten mi říkal, že občas ta Magma blbne.

Pak jsem našel tohle:

http://www.virtuavia.eu/shop/index.php? ... =227&sl=EN

Koupil jsem PCIe na 4xPCI řešení bez krabice - použil jsem case se zdrojem od PC, který jsem si kdysi stavěl. Používám to v Quad 2,5 PPC Mac, mám využity 3 ze 4 rozšiřujících slotů (2xUAD-1 a jednou SATA PCI karta) a funguje to bez problémů. Jen ten PC case musím zapnout dřív, než Mac, aby Mac "viděl" UAD-1 karty.

Jedinou nevýhodou bylo, že jsem na to docela dlouho čekal, neb to akorát šlo do prodeje a nějak to zdržovali. A ftipnej "frantík" z jejich obchodního supportu mi napsal ftipnost ve smyslu: "...kdo si počká, ten se dočká" :?

Nyní již bude dodání bez průtahů.

A jak říkím, funguje mi to bez problémů, pro OSX nebyla nutná žádná instalace ovladačů, pro Win je přiloženo CD s ovladači.
-------------------------------------
http://www.markvelvet.com

-------------------------------------

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 16 bře 2009 12:21

Dekuju za tip a radu! :wink:

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 16 bře 2009 13:23

Ty brdo.. to je ale sikovna vec ta krabica... ani som nevedel ze taketo nieco existuje.. wow..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2009 13:36

velvet : BOMBA .. fajnove ceny .. uplne inde ako magma ..

Odpovědět