Mountain Lion
Re: Mountain Lion
11 vteřin ted vs 24 vteřin předtím - zlepšil
Plus se to celé nějak zrychlilo se mi zdá .. Zejména otevírání aplikací

"trosku" zlepsilo... teraz shutdown tak 2-3 sekundyPytkin píše:dendy : a nezlepsil sa aj shutdown ?

no vida .. idem na to ..
tak u mna ziadna zmena .. schvalne som si to zmeral .. shutdown trva 52 sekund .. navyse uz aj reboot tolko trva .. co som si neni uplne isty , ale mari sa mi , ze reboot bol pred tym rychly ..
Pytkin, skus to este raz. Pocul si 2x ten ton?
lebo na prvy krat som to zbabral aj ja. Nemam este Mountain Lion ale fakt to zabralo.

tomy : ano .. precital som si to znova a zistil , ze mam pockat az po druhy ton .. tak som to spravil znova .. a ziadna zmena ..
tak to bohuzial vyzera ze uz na teba naplno dosadla ivova karma... nieje ti pomoci, si strateny...Pytkin píše:tomy : ano .. precital som si to znova a zistil , ze mam pockat az po druhy ton .. tak som to spravil znova .. a ziadna zmena ..
STi : no zjavne ten OSX nemam poriadku , ked by mal robit shutdown 2 sekundy a robi to 52 sekudn ..
Tak se ti holt asi dlouho ukoncuje nejaka aplikace nebo demon. Nemas nahodou nainstalovany avgcko? Nejaky vyhnily sitovy mounty? ...?
BTW vypinas to casto? Ja pocitace uz par let jenom uspavam a restartuju jen kdyz se updatuje jadro nebo na woknech je vyzadovan restart a jelikoz to je jednou za nekolik tydnu, cas shutdownu neresim.
BTW vypinas to casto? Ja pocitace uz par let jenom uspavam a restartuju jen kdyz se updatuje jadro nebo na woknech je vyzadovan restart a jelikoz to je jednou za nekolik tydnu, cas shutdownu neresim.
kermitak : AVG nemam (to je daky sialenec co toto pouziva na macku?) .. sietove mounty nemam ..
Vypinal som to casto .. ked to trvalo 2 sekundy .. vypinal som to denne .. od kedy som updatol na mountain lion a dal tam SSD , tak uz to len sleepujem , kedze to vypina 52 sec ..
STi : pri HDD sa mi Lion uspaval za 2 sekundy ..
Vypinal som to casto .. ked to trvalo 2 sekundy .. vypinal som to denne .. od kedy som updatol na mountain lion a dal tam SSD , tak uz to len sleepujem , kedze to vypina 52 sec ..
STi : pri HDD sa mi Lion uspaval za 2 sekundy ..
Treba lidi co ho nechtej mit zavirovanej?Pytkin píše:kermitak : AVG nemam (to je daky sialenec co toto pouziva na macku?)

Kermitak : tak si tam daju vir pod menom AVG ? sialenci ..
No kdyz myslis.