hubert píše:Dendy: tak ono ergonomia ako ergonomia... z ortopedickeho hladiska je hento uplne peklo. Pri dlhodobomo pouzivani mozes pocitat s problemami s karpalnym tunelom...Vsetky mysi maju tento problem..ale specialne tie ktore udrziavaju dlan v neprirodzenej polohe....
Som hnusny, ked napisem, ze Apple URCITE riesil aj zapaly zapasti? ... Predovsetkym si netreba predstavovat dizajnera, ako kreslica obrazkov s umeleckou skolou. Dobry dizajn je vzdy aj o ergonomii. A ked maju vo firme XY tucne platenych dizajnerov a v ponuke 2 mysi, tak ich urcite vymakli z roznych hladisk...
Btw. - najviac zapalov nemaju jablkaci, ale PC hraci...
dendy, ako casto nabijas tu mys? Ak Ti mobil vydrzi 2 roky, tak tamta mys musi vydrzat 8-10 rokov. Keby tam dali AAA mono-clanky, tak ich kapacita bude urcite VYRAZNE nizsia, ako Li-Ion / Li-P = castejsie nabijanie + kratsia zivotnost.
Navyse - pri NiMH clankoch sa neda podla prudu a napatia odhahovat zostavajuca kapacita tak presne. Mne urcite vyhovuje viac, ked ma mys vopred upozorni a vydrzi este cely den, nez keby som mal mat v supliku nahradne baterky a nabijacku...
A nakoniec - museli by tam dat chasis - t.j. plastove puzdro, kabliky, pruzinky a dvierka s nejakym zamkom. Zbytocna hmota a diely, ktore sa mozu pokazit.
Jedine, co je fakt divne, ze ako sa to ma recyklovat...