nove MAcBookPro jsou tu
Re: nove MAcBookPro jsou tu
Ohlašovanou výdrž baterie je třeba u Apple brát s velkou rezervou, vždycky hodně přehánějí ... (nechci přímo říct lžou, ale ....) V běžné praxi je to taky ty 2-3 hodinky, i když bývá velkými slovy ohlašováno mnohem víc ...
neviem kde si na to dosiel, mam MBP17 a vydrz na bateriu tolko kolko pisu, a robim s nim kazdy den... moj MBP17 vydrzi permanentne 7-8 hodin... so spustenym BT, Wifi..Ivo píše:Ohlašovanou výdrž baterie je třeba u Apple brát s velkou rezervou, vždycky hodně přehánějí ... (nechci přímo říct lžou, ale ....) V běžné praxi je to taky ty 2-3 hodinky, i když bývá velkými slovy ohlašováno mnohem víc ...
http://www.nejlevnejsi-mobilni-telefony ... cz/d-2459/
"Baterie MacBooku Pro vám vyrží celých 10 hodin.
Máme ho už přes rok doma
Tak 2,5 hodiny s odřenýma ušima. Podobně i můj MBP, který dle provolání by měl vydržet 4-5 hodin se na víc nedostane (a to už tam mám třetí baterii a ani úplně nová víc nevydrží ani náhodou ...)
"Baterie MacBooku Pro vám vyrží celých 10 hodin.

Máme ho už přes rok doma

ja mam MBP17 rok.. a vydrz baterie 7-8 hodin stale.. bez problemov..
to ako za rok si menil 3 krat bateriu?
je zaujimave ako niekomu zazracne nefunguju veci co bez problemov inde funuguju
to ako za rok si menil 3 krat bateriu?

Za dva roky ... (mám 3 letý next business day servis). Když ti baterka ukazuje výdrž 40 min (a v power managementu je report "not good"), asi je něco blbě ... ale u všech baterek je to podobné. 2 hodinky a jsem rád .. A synkův MBP 13 má výdrž jakou má ... (2,5 hod vs 10 hodin
) Podobně i manželčin MB a podobně i můj předchozí Powerbook atd. Nejsou to žádné zázraky, je to realita ... Nový 17 MBP jsem zatím neměl ... (ale brousím si na něj zuby až ho ted začnou vyprodávat po uvedení nových modelů ...)
(případně i do všech okolních počítačů ?)

To jako myslíš ze speciálně vysílám sugesce aby baterka vydržela co nejmín ? (a vadilo by mi kdyby vydržela 5 hodin ? )EXCOM píše:

Fajne, akurat to nejak moc sytia, za necely rok novy typ... to sa neda stihat drzat krok 
Takisto mam MBP 15" stredna verzia, baterka cca po roku 6 - 7 hodin v pohode drzi, tiez pri wifi.

Takisto mam MBP 15" stredna verzia, baterka cca po roku 6 - 7 hodin v pohode drzi, tiez pri wifi.
6-7 hodin v pohodě drží ?
Tolik to nemá ani v původních promo parametrech ... Na tom Slovensku musíte mít nějaké magnetické anomálie 
A při relativně nové baterce ukazuje indikátor po vypnutí el. zdroje tak 3:05 , ale pak to klesá rychleji ... takže ty 2 hodiny v reálu

A při relativně nové baterce ukazuje indikátor po vypnutí el. zdroje tak 3:05 , ale pak to klesá rychleji ... takže ty 2 hodiny v reálu
Ivo neco je u tebe fakt spatne, muj mbp 15, co jsem si pred dvema roky kupoval, vydrzel 7 hodin uplne v pohode, mam dojem ze se to obcas dostalo az na 8.
Jooj .. krasne su tie nove notebooky .. A ta zbernica .. to je bomba , ze to tam uz dali .. cakal som ze s tym pridu na MAC PRO a az neskor to pojde na notebook .. Apple je kral .. velmi sa mi paci ta zbernica .. v studiu do paradne vsetko zjednodusuje .. uz sa tesim na periferie na to .. USB 3 je mrtef ..
Jezisko mi priniesol Macbook Pro 15" ... a na baterky so zapnutou WIFI vydrzi asi 6 hodin .. Rozhodne nadstandardne , na notebook ..Ivo píše:Ohlašovanou výdrž baterie je třeba u Apple brát s velkou rezervou, vždycky hodně přehánějí ... (nechci přímo říct lžou, ale ....) V běžné praxi je to taky ty 2-3 hodinky, i když bývá velkými slovy ohlašováno mnohem víc ...
ivo cudujem sa ze zrovna ty s tvojou zivotnou filozofiou a vztahom k metafyzicnu o tom pochybujes.. normalne ucebnicovy priklad pouzivania Secret-u siIvo píše: To jako myslíš ze speciálně vysílám sugesce aby baterka vydržela co nejmín ? (a vadilo by mi kdyby vydržela 5 hodin ? )(případně i do všech okolních počítačů ?)

Inak vydrz baterky SILNE zavisi od toho akym sposobom book pouzivas, ci mas vyhuleny display naplno, ci mas zapnute/vypnute wifi, nakolko zhavis CPU/grafiku.. samozrejme ked som drtil halflife2 na plnych detailoch tak baterku som vystavil za hodinu a pol

Nevím jestli mluvíme o stejném modelu, já mám MBP 2,5 GHz Intel Core duo, předchozí model, ne současný ... A tam i oficiální specifikace na baterii uváděly cca 4 hodiny ... Synek má nový model MBP 13 a že by mu to nějak moc vydrželo (tak jak se píše se říct nedá ...). Moje jednoznačná metafyzická sugesce by byla aby to vydrželo aspon 10 hodin .. a na začátku jsem tomu i věřil ... takže v tom to asi nebudeKermitak píše:Ivo neco je u tebe fakt spatne, muj mbp 15, co jsem si pred dvema roky kupoval, vydrzel 7 hodin uplne v pohode, mam dojem ze se to obcas dostalo az na 8.

Ja mel taky core2duo 2,53 GHz, netusim jaka generace to byla a kolik jich od te doby bylo. Byl kupovany v lete 2009 a ve specifikacich uz mel nejakych 8-9 hodin myslim.
BTW jsem rad, ze i Apple prisel s LightPeakem, aspon se to rychle rozsiri. Fantasticky je, ze ta technologie nabizi QoS, jsem zvedavy, jestli to Apple nejak implementoval uz v tech prvnich verzich.
BTW jsem rad, ze i Apple prisel s LightPeakem, aspon se to rychle rozsiri. Fantasticky je, ze ta technologie nabizi QoS, jsem zvedavy, jestli to Apple nejak implementoval uz v tech prvnich verzich.
Quality of Service