ani usb nebolIvo píše:Asi to na uvod nebude s ničím kompatibilní ?
jo .. ja teoriu nastudovanu mam .. ale fakt som nevidel este , ze by to dakde fungovalo .. nedavno sme davali encoder do jednej televizie tu v bratislave .. provadjder nam tam vyclenil 2mbitovu optiku .. davame do toho 1.5mbit video stream .. a nejde to .. clovek hovori ze nechape ze aj QoS ma nastavene , ze to musi ist .. a nejde ... holt technika sem tam funguje .. sem tam ne .. ja sa stretavam casto s tym , ze neKermitak píše:Pytkin: coz ale nic nemeni na tom, ze to je vec funkcni, masivne vyuzivana a moderni sitovani se bez ni v podstate neobejde, takze budu rad, pokud se to podari nejak rozumne implementovat v Light peak.
cize kolko to vydrzalo 5 hodin ?dendy píše:ivo: no .. 14:04 mi vyhodilo warning battery lowjas monitoru som mal na maximum, wifi aj bluetooth aktivne (mam magicmouse) ... robil som klasicku moju robotu cize programovanie, browser, obcas excel - ziadne cpu/gpu sensitive tasky
USB uz nebudes pouzivat , lebo vsetko pojde cez ten novy medzixicht ..MonkeyFighter píše:a 3 usb porty ma opet jen mbp17 zbytek po dvou..demence..
Nefunguje to bud kdyz je to blbe implementovany, nebo to dela nekdo, kdo to neumi. Rict ze QoS nefunguje je stejny, jako rict, ze auto na silnici nemuze predjetPytkin píše:jo .. ja teoriu nastudovanu mam .. ale fakt som nevidel este , ze by to dakde fungovalo .. nedavno sme davali encoder do jednej televizie tu v bratislave .. provadjder nam tam vyclenil 2mbitovu optiku .. davame do toho 1.5mbit video stream .. a nejde to .. clovek hovori ze nechape ze aj QoS ma nastavene , ze to musi ist .. a nejde ... holt technika sem tam funguje .. sem tam ne .. ja sa stretavam casto s tym , ze neKermitak píše:Pytkin: coz ale nic nemeni na tom, ze to je vec funkcni, masivne vyuzivana a moderni sitovani se bez ni v podstate neobejde, takze budu rad, pokud se to podari nejak rozumne implementovat v Light peak.QoS je toho prikladom ...
Jasne, vyhod vsechno co mas na USB a pockej si par let, az to bude mit (mozna) nahradu na LightPeaku, mezitim muzes treba zahradnicitPytkin píše:USB uz nebudes pouzivat , lebo vsetko pojde cez ten novy medzixicht ..