nove MAcBookPro jsou tu
Re: nove MAcBookPro jsou tu
pytkin to viem
ale co to robi som myslel otazku... viem ze nieco take existuje vsimol som si to davn ov nastavenaich siete na win ale nikdy som nevedel co to je a nemal som cas/chut skumat to 
dendy : no tusim na co to je .. ale v praxi som to nikdy nevidel este fungovat .. skor naopak 
To znamena, ze muzes ridit prioritu datovych toku, nastavovat jim min/max kapacitu atd.
Bezne se to pouziva v pocitacovych sitich, kdy treba chces, aby voip pakety mely vyssi prioritu nez jine a soucasne treba mely garantovanou nejakou kapacitu.
Bezne se to pouziva v pocitacovych sitich, kdy treba chces, aby voip pakety mely vyssi prioritu nez jine a soucasne treba mely garantovanou nejakou kapacitu.
jo jo .. to je presne to , co som este nikdy nevidel fungovat 
ani usb nebolIvo píše:Asi to na uvod nebude s ničím kompatibilní ?
a tiez od intelu... v roku 1996 si kazdy robil koliesko na hlave ze na co to bude... dnes to ma aj lepsia chladnicka
Pytkin: coz ale nic nemeni na tom, ze to je vec funkcni, masivne vyuzivana a moderni sitovani se bez ni v podstate neobejde, takze budu rad, pokud se to podari nejak rozumne implementovat v Light peak.
mne sa inak viac zamluva myslienka PoE... tam ma byt moznost sosat z drotu dokonca 80V/30W co je idealne pre fantomove napajanie a vobec preampy, ktore potrebuju vyssie napajacie napatia... rychlost by mala byt podobna, konektor aj kabel za prdinec rovnako ako aj trs svaby.
ivo: no .. 14:04 mi vyhodilo warning battery low
jas monitoru som mal na maximum, wifi aj bluetooth aktivne (mam magicmouse) ... robil som klasicku moju robotu cize programovanie, browser, obcas excel - ziadne cpu/gpu sensitive tasky
- MonkeyFighter
a 3 usb porty ma opet jen mbp17 zbytek po dvou..demence..
jo .. ja teoriu nastudovanu mam .. ale fakt som nevidel este , ze by to dakde fungovalo .. nedavno sme davali encoder do jednej televizie tu v bratislave .. provadjder nam tam vyclenil 2mbitovu optiku .. davame do toho 1.5mbit video stream .. a nejde to .. clovek hovori ze nechape ze aj QoS ma nastavene , ze to musi ist .. a nejde ... holt technika sem tam funguje .. sem tam ne .. ja sa stretavam casto s tym , ze neKermitak píše:Pytkin: coz ale nic nemeni na tom, ze to je vec funkcni, masivne vyuzivana a moderni sitovani se bez ni v podstate neobejde, takze budu rad, pokud se to podari nejak rozumne implementovat v Light peak.
cize kolko to vydrzalo 5 hodin ?dendy píše:ivo: no .. 14:04 mi vyhodilo warning battery lowjas monitoru som mal na maximum, wifi aj bluetooth aktivne (mam magicmouse) ... robil som klasicku moju robotu cize programovanie, browser, obcas excel - ziadne cpu/gpu sensitive tasky
USB uz nebudes pouzivat , lebo vsetko pojde cez ten novy medzixicht ..MonkeyFighter píše:a 3 usb porty ma opet jen mbp17 zbytek po dvou..demence..
jo skoro presne 5hodin...
Nefunguje to bud kdyz je to blbe implementovany, nebo to dela nekdo, kdo to neumi. Rict ze QoS nefunguje je stejny, jako rict, ze auto na silnici nemuze predjetPytkin píše:jo .. ja teoriu nastudovanu mam .. ale fakt som nevidel este , ze by to dakde fungovalo .. nedavno sme davali encoder do jednej televizie tu v bratislave .. provadjder nam tam vyclenil 2mbitovu optiku .. davame do toho 1.5mbit video stream .. a nejde to .. clovek hovori ze nechape ze aj QoS ma nastavene , ze to musi ist .. a nejde ... holt technika sem tam funguje .. sem tam ne .. ja sa stretavam casto s tym , ze neKermitak píše:Pytkin: coz ale nic nemeni na tom, ze to je vec funkcni, masivne vyuzivana a moderni sitovani se bez ni v podstate neobejde, takze budu rad, pokud se to podari nejak rozumne implementovat v Light peak.QoS je toho prikladom ...
Jasne, vyhod vsechno co mas na USB a pockej si par let, az to bude mit (mozna) nahradu na LightPeaku, mezitim muzes treba zahradnicitPytkin píše:USB uz nebudes pouzivat , lebo vsetko pojde cez ten novy medzixicht ..