chlapci chci Vás jen pozdravit, jsem zu asi po roce a půl a je fajn "vidět" staré známě tváře

O Light Speed / Thunderbolt jsem četl vyjádření Intelu, že jej vyvinul právě s Apple a pokud někdo bude chtít dostihnout náskok co mají, bude to trvat minimálně půl roku - rok. Což v podstatě jinými slovy pro mne znamená, že výrobce Audio HW pokud bude chtít udělat zařízení i pro jinou platformu, než apple, tak bude muset čekat na (Microsoft?) než vyvine cosi aby to fungovalo na Widlích, patrně...
Je fakt, že k firewire (400) se Apple choval dost macešsky, ač jejich výtvor, tak co se začal používat jako protokol pro ADDA zařízení byl stále "nedochytán", i když se firewire ovladač pro audio stal nativní součástí systému (tuším od OS 10.3), tak to mělo dost mouchy - tím chci říct DOST VELKÉ mouchy. Vzpomínám si, jak jsem jeden čas z donucení dělal betetestera pro mLan-Yamahu a firewire se už tehdy před cca 6-8 lety) začal jevit jako "No future" a velkej problém

Tak jsem fakt zvědav, zda tohle dopadne líp.
V každém případě - i když já osobně nic jinýho než zařízení s nakousnutým jabkem nezapínám, do ničeho novýho ač skvělýho bych hned tak neinvestoval - obdobím, kdy jsem víc řešil workaroundy (původně na Widlích posléze i na Macu) jsem si "užil" dostatečně, že jakoukoliv novou hi-tech nechám nejdžív dostatečně prověřit časem, než do ní zainvestuju...
Jak říká Bob Katz: "nenechte se uchlácholit sliby výrobců, že ovladače a podpora budou stále lepší a propracovanější a nekupujte něco s příslibem lepší funkčnosti a podpory v budoucnu" - nějak takhle (jen výstižněji) to řekl.
no nic, jdu vytvářet nadhodnoty, mějte se co nejlíp to jde!