Novy MacBook PRO .. Krasa a alegancia
Re: Novy MacBook PRO .. Krasa a alegancia
ja mam 17 i strasi 15 a pro me je vetsi displej jasna volba. jasne na vylozene cestovani je 17 uz velkej, ale na bezny prenaseni mi to absolutne nevadi, nejsem zadna slecinka, ktery by par deka udelalo otlaceniny
a kdyz chce clovek delat solidnejsi praci, je vetsi plocha treba.. jasne, je to i o rozliseni, ale full hd v 15" mi stejne prijde tak nejak smesny, nevim proc - mozna, ze jsem si to nevyzkousel..
mne pride aj fullhd na 17" tiez smiesne .. full hd musi byt minimalne 22" .. optimalne 24" ..
jasne, ja mam 1600/900 a prijde mi to akorat.. ale treba kdybych delal neco ve photoshopu na 15" v mensim rozliseni, tak se asi zblaznim
proste je to hrozne navykovy. kdyz doma delam neco na zeny 15", delaj se mi pupinky 
ale to je jedno, je to ot.. tesim se, az si ho nekde prohlidnu
ale to je jedno, je to ot.. tesim se, az si ho nekde prohlidnu
Rozlišení 1920x 1080 na 15'displeji je velmi nepraktické ... všechno je strašně malinké a na weby aby člověk bral lupu ... Ani na 17'displeji to moc super není ...
Pytkin: no ja teda doufam, ze vyrobci se timhle ridit nebudou :] Jsem za co nejvetsi hustotu bodu a zda se, ze u tech macku to tak bude velmi brzy.
Ivo: ach jo... Rozliseni prece primo nijak nesouvisi s velikosti objektu na monitoru. Jo, kdyz budes pouzivat fonty udelany pro mrnavy rozliseni, tak logicky to pismo bude maly. No tak proste pouzijes vetsi fonty a je vyreseno.
Jsem zvedavej, co budete rikat na ty 15 macbooky s rozlisenim 2500x1600 za 14 dni
Ivo: ach jo... Rozliseni prece primo nijak nesouvisi s velikosti objektu na monitoru. Jo, kdyz budes pouzivat fonty udelany pro mrnavy rozliseni, tak logicky to pismo bude maly. No tak proste pouzijes vetsi fonty a je vyreseno.
Jsem zvedavej, co budete rikat na ty 15 macbooky s rozlisenim 2500x1600 za 14 dni
kermitak : ale vsetci vieme ako bude vyzerat protools alebo logic na 15" 1920x1080 .. nechel by som na takom robit ..
Podobne jako ty novy daw na soucasnych ipadech, nadherne. Proste se vydaji updaty, ktere se tomu rozliseni prizpusobi.
Na webu to myslím souvisí dost ... Když máš notebooky s menším, středním a nejvyšším rozlišením, tak na tom nejvyšší rozlišení uvidíš z toho webu největší výsek, ale logicky s menším písmem a dalšími objekty ... viděl jsem to v praxi mnohokrát Téma jestli full hd rozlišení na notebooku nebo ne, je velmi frekvetované na webových diskusích a většinou se uživatelé shodují v tom, že na práci s více okny je to fajn, ale pro běžné činnosti je to docela frustrující (všechno je příliš malé). Já mám PC notebook 1680x1050 a větší rozslišení bych už opravdu nerad ... (MBP má 1440x900)
Tomu se nevyhnes, do dvou let bude vsude ctyrnasobny 
Ze na vetsim rozliseni uvidis "logicky" mensi pismo a objekty je s prominutim nesmysl, obraz se da velmi snadno resamplovat a dobrym prikladem je prave ipad.
Ze na vetsim rozliseni uvidis "logicky" mensi pismo a objekty je s prominutim nesmysl, obraz se da velmi snadno resamplovat a dobrym prikladem je prave ipad.
Možná, ale na běžných dosavadních noteboocích musíš resamplovat/zoomovat manuálně ... což není právě ideální
Já mám na 15" notebooku taky 1650x1080 a občas bych uvítal i vyšší rozlišení... takže 4K? Sem s tím! 
Neni lepsie si pripojit externy 30" monitor na robotu?
Vidím to podobně, proto mi stačí ta 13Pytkin píše:Neni lepsie si pripojit externy 30" monitor na robotu?
dufam ze bude 17" .. 15" to nieje nic pre mna ... 17" s 1920x1200 je jedina pouzitelna alternativa na pracu pre mna, ak to nebude budem nuteny ostat pri starom macbooku
ale toto je len koncept.. to neni nic oficialne od apple nie ?? lebo pokial to nieje oficialne od apple nieje to nic ..
ale toto je len koncept.. to neni nic oficialne od apple nie ?? lebo pokial to nieje oficialne od apple nieje to nic ..
Oficialne potvrdene je USB 3.0, absencia LAN, retina, sandy bridge, 17" nebude
das o 1 ewri?