Novy MacBook PRO .. Krasa a alegancia

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
maux

Re: Novy MacBook PRO .. Krasa a alegancia

Příspěvek od maux »

No jasný,o tom zoomovaní jsem psal už v prvním příspěvku. Dosáhnu tím uhlazenosti, jenže je to velký jako tele...........něco jsem přehlédl???

matucha

Příspěvek od matucha »

Delam ted jeden mix na MacBook Pro (nejakym celkem novym/bez retiny/s SSD). Ten projekt je celkem narocnej na vykon a tak vzdycky tak do par sekud od vytizeni procesoru se brutalne rozjede vetrak a dela docela slusnej kraval. Jak ten notebook clovek musi mit blizko u obliceje, tak je takovej hluk dost rusivej... i kvuli tomu, ze posledni dobou micham pomerne dost napotichu. Urcite to neni problem jenom macu. Nezeby se notebooky nedaly zadockovat nekde stranou (coz ja ted nemuzu), ale pripomina mi to, jak mi notebook na praci vubec nevyhovuje (kdyz nejde o praci v terenu). Snad desktopy este vydrzej ;-).

maux

Příspěvek od maux »

Hmmm, tak u mě je ticho jako v kostele. S retinou.

dendy

Příspěvek od dendy »

kazdy notebook huci ked ho zatazis .. proste tie ventilatory v notebookoch nie su dizajnovane na extra velku zataz ... maux ak ti nehuci asi len preto ze ho moc nezatazujes.. skus mu dat 60-70% a budes pocut ten hukot :)))

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ne, dendy, fakt ne :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

to je divny notebook , ak pri 70% vytazeni CPU nehuci .. alebo ma napada ina moznost .. ze huci aj pri 0% vytazeni CPU .. cize to neni ziaden rozdiel , ci je vytaxeny , alebo ne .. Taky daky ASUS mam doma .. ten huci stale ..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

To neni divny notebook, to je proste normalni notebook. Nehodlam s vama flejmovat, stejne jste presvedceni ze kazda vec blbe navrzena na apple zarizeni je ficura a je to uplne normalni ;) OK
BTW nerikam, ze je ten notebook uplne tichy, ale pri plnym zatizeni jen lehce sumi. Proste je dobre navrzenej no, stane se, odpustte mu to ;)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Kermitak : ok .. takze predsa .. tak to je ina vec , ako to ze nesumi .. Ja si nemyslim ze apple je dobre navrhnuty .. Dost mi to na nom vadi a verim ze retina ma vetranie ako ma, prave kvoli tomuto problemu .. A viem si predstavit ze iny notebook moze sustat menej .. Ale nedokazem si predstavit , ze nejaky notebook nesusti vobec ..

dendy

Příspěvek od dendy »

ja som mal HP (dva rozne modely), ASUS (dva rozne modely), MSI, zena ma Lenovo - vsetko premiove top modely ktore v danom obdobi patrili k tomu najdrahsiemu na trhu... pri poriadnej zatazi viac ako 10-15 minut v kuse vsetky hucali ako lietadlo... Ale je mozne ze kermitak ma nejaku hitek alien technology z nasa ze sa zvlada v pohode chladit aj ked zataz cpu aj grafiky je na 100 % :-))

Ja som tichy notebook v plnej zatazi (samozrejme pocas dlhsej doby) este nazivo nevidel... ale tak mozno existuje, nebudem sa hadat... sudik len podla tych nemalo NTB co mi preslo rukami poslednych 10 rokov

inak suhlasim ze starsie apple macbooky nemaju uplne idealne chladenie - blbe je ze napriek tomu ze to huci tak ten hlinik je horuci jak peklo.. ten retinovy som neskusal, neviem...

maux

Příspěvek od maux »

Kermitak: Jo, jo.....tak, tak. :!:

dendy

Příspěvek od dendy »

je pravda ze apple sa dost vychvaloval ze tie nove retinabooky maju nejaky specialny asymetricky ventilator... myslel som ze su to marketingove kecy.. ale ak je to ako tvrdi maux potom super

Dollac

Příspěvek od Dollac »

jo, je to tak. Novy Macbook pro je opravdu uplne ticho. Dloho jsem si myslel, ze tam zadny ani ventilator neni. Kdyz se ale opravdu zatizi, ventilator se spusti. Je to ale opravdu spise sum nez hukot.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

No hlavne nesaje cez klavesnicu, ale ma dole nasavacie otvory.. Cize kto pouziva externy monitor, moze mat MBP kludne zatvoreny..

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

retina to ma fakt dobre vymyslene uz, temer se tomu nema co vytknout...

dendy

Příspěvek od dendy »

moozete mi tu robit taketo chute ??? musim setrit na nordlead4 sakra... :-D

Odpovědět