Novy MacBook PRO .. Krasa a alegancia

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
Oxyygen
Profesionál

Re: Novy MacBook PRO .. Krasa a alegancia

Příspěvek od Oxyygen »

od apple jsem mel/mam 2x mini, air, iPod touch, iPod classic,iPad mini, ipad mini retina, in ear sluchatka, mys, klavesnici, Thunderbolt monitor...

za tech 7 let jsem mel jen tri klicove zavady... U staryho miniho jsem si poskodil konektor DVI asi kabelem, potom mi obcas nenabehla interni zvukovka a ipod touch nesel zastrcit do akai klaves (to doted nechapu proc, vsechny ostatni iphony tam sly)

Jinak vsechno chodi jak vino...
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Včera mi došel zbrusu nový poslední a nejvyšší model MBP Retina 15 ... (předtím jsem měl 8GB RAM, ted 16 atd.). Takže jsem na to m vlastně i docela vydělal :wink: (po 20 měsících zbrusu nový NTB o 2 generace lepší).

Sranda ale je že po těch 2 týdnech co jsem používal nový MacBook Air, mi ted ta retina připadá trochu tlustá a velká :) (i když, pravda, ten displej ...) Air jsem si velmi oblíbil ... ideální na cestování, velká výdrž baterie a kupodivu rychlejší reakce než Retina (např. při probuzení). A v dolní části neskutečně tenký - jako list papíru :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

:) Zátiší ...

Obrázek

matucha

Příspěvek od matucha »

Zatisi se spatnou karmou?

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tyhle zatím slouží velmi dobře :) A jak se ukazuje, i špatná karma se dá celkem účinně spálit ... :wink:

dendy

Příspěvek od dendy »

matucha píše:Zatisi se spatnou karmou?
:D
ivo píše:A jak se ukazuje, i špatná karma se dá celkem účinně spálit
:lol: :lol:

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Ah boze, tie charty, priemerny bootovaci cas 151 sekund? Ja mam od marca Lenovo ThinkPad E540 so SSD Samsung EVO, priemerny bootovaci cas Windows 8.1 su 3 az 5 sek. (nie sleep mode), BSOD ziadne, crashes ziadne, mozno na zaciatku zopar kym som nedoladil nastavenia a neodinstaloval predinstalovane blbosti od Lenova. Celkova spokojnost sa blizi k 90 % percentam. Co sa tyka novych Macov, tak v praci mam iMac s megavelkym 27" displejom, 16 giga ramky a novy OSX 10.9.5, mal som trocha obavy co sa tyka sviznosti kedze som prechadzal z velkeho Macu Pro, ale je to fakt rychle ako swina :)

lavender

Příspěvek od lavender »

@demsky: win s ssd som v rukach este nemal, ale start win za 5s - mozno ze nabehne plocha, ale pokial na cosi dokazes kliknut - to mi pride byt prehnane. ja co som robil s 8mickami tak to boli total skapaciny.

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Ja mam Win7 na SSD taktiez Samsung EVO a bootuje mi to podstatne dlhsie nez 5s... ..mozno 50s. Skusim si to zo srandy zmerat.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Můj MacBook Pro bootuje cca 8-9 vteřin

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Lavender: no co uz, asi mam "stastie". na youtube mas kvantum videi, kde nabootuje do piatich sekund, u mna prvu sekundu zaberie logo lenovo, pri ktorom sa pravdepodobne inicializuje BIOS alebo co, potom sa uz ani nestihnem pozriet na klavesnicu a naspat na obrazovku, a uz je plocha, startuje NOD, okrem toho nemam nic v ramci bootupu.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

demsky píše:Ah boze, tie charty, priemerny bootovaci cas 151 sekund? Ja mam od marca Lenovo ThinkPad E540 so SSD Samsung EVO, priemerny bootovaci cas Windows 8.1 su 3 az 5 sek. (nie sleep mode),
nemozes to natocit na video ? chcel by som to vidiet :) Ja som porovnaval na mac mini Win 7 s OSX a takto to dopadlo :

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

demsky píše:Lavender: no co uz, asi mam "stastie". na youtube mas kvantum videi, kde nabootuje do piatich sekund, u mna prvu sekundu zaberie logo lenovo, pri ktorom sa pravdepodobne inicializuje BIOS alebo co, potom sa uz ani nestihnem pozriet na klavesnicu a naspat na obrazovku, a uz je plocha, startuje NOD, okrem toho nemam nic v ramci bootupu.
a neni to nejaky ten express gate ??? tak to volaju u asusu .. neviem co tam dava lenovo .. ja som tu mal niekolko kompov s win8 .. a teda bootovalo to normalne pomaly ako kazdy poriadny windows ..

lavender

Příspěvek od lavender »

@pytkin: aj mne to sedi na nejaku pamat, kde ma stale nieco ten komp nacitane. uz len kopirovanie cez 2gb rozne velkych suborov do ram trva dlhsie ako 5s podla mna.

Odpovědět