Hodil by se mi ,,novej “ komp a doma se mi valí celkem starej ale porad konfiguracne v pohode I Mac .Myslim ze to je model 2010 mozna 2012 a ze to byla tehdejsi max konfig - I7 ,32giga Ram.Je v tom High Siera na kterým samozrejme dnes nic aktualniho nerozjedu .Premyslim o updatu OS na actualni Tahoe pomocí OpenCore Legacy Patcher.
Nema stim tady nekdo zkusenost ? Stabilita atd .popr.jak na tom maka audio po tom updatu pomoci OCLP ?
OpenCore Legacy Patcher
Re: OpenCore Legacy Patcher
Zkušenosti nemám, ale myslím si, že i když je to svatej Mac v tehdejší nejvyšší konfiguraci, pořád je to už pěkně starý železo a moc slávy s tím nenaděláš. Samozřejmě jestli máš jádro zvuku OffTB, tak to třeba stačit může, ale na moderní pluginy už to bude nejspíš dost kompromis i kdyby to běželo z pohledu systému nějak hladce.
Ja myslim ze by mi to mohlo stacit .Takhle ,,silnej” pocitac jsem nikdy nemel se priznam.Pro lidi co delaj s virtualnima nastrojema by to asi bylo slaby na dnesni dobu jasne.Nabiram jen audio .Vst instruments nepouzivam zadny a vecinou mam tak 30-40 stop max v projektu + vst efekty .Zkouknu jeste nejake navody a asi to zkusim ,,patchnout” nebo to nekomu dam at to udela estli to bude moc slozity na me .
Sak ostan v tej verzii , kde si , ked nic ine nepotrebujes ..
Myslím, že mu nejde sice o instrumenty, ale o efekty už třeba jo (nové)...
Ten mac zatim na audio nebyl pouzivanej .Na audio mam PC s win 7 a proto premyšlim prechod na ten mac kde by byl actualni OS .Na High Siera uz nenainstaluji zadny novejsi Cubase a soucasne usb karty taky ne .Proto bych to chtěl updatnout .O efekty až tak nejde .
No ,ted koukám ,ze za celkem rozumny penize uz jde koupit treba mac mini m2 .Hmmm estli nebude lepsi se na todle tuneni staryho zeleza vykaslat a radsi to prodat .
No ,ted koukám ,ze za celkem rozumny penize uz jde koupit treba mac mini m2 .Hmmm estli nebude lepsi se na todle tuneni staryho zeleza vykaslat a radsi to prodat .
Já jedu Mac Mini M1 a zatím v pohodě.
Kdybych kupoval teď, tak jdu určitě do vyššího modelu.
Mám ten Mac Mini M1 hned jak ho vydali.
Koupě mě čeká asi příští rok.
Tím modelem 2010 bych se vůbec nezabýval.
Jestli to jde prodat, tak bych to prodal.
Kdybych kupoval teď, tak jdu určitě do vyššího modelu.
Mám ten Mac Mini M1 hned jak ho vydali.
Koupě mě čeká asi příští rok.
Tím modelem 2010 bych se vůbec nezabýval.
Jestli to jde prodat, tak bych to prodal.