OS X 10.6 sa blizi!!!
Re: OS X 10.6 sa blizi!!!
no jako hlavne ze by byl nejaky rozdil ve funkcosti oproti Leopardu... nic jsem nezpozoroval.. jina me vse facha i se starejma driverama
- Pavel Vantuch
jo rychlejsi troku je, to je fakt... kazdpadne sila bude v 64bitech pro audio...
No ja vcera poustel Logic a ejhle - najednou mi vsechno trvalo 100 let, nakojec sem ho musel sudat nasilim, restartoval jsem a od te doby jede jako vino - daval jsem tam nove CoreAudio drviery, asi to bylo tim. Kazdopadne pozoruji znatelne zrychleni hlavne pri pousteni quicktune a safari
Dotázek: budu kupovat toto - http://www.dtpobchod.cz/macbook-pro-15- ... 25014.html a k tomu jsem našel 2 upgrady na Leopard Snow - nevím teď, který z nich: http://www.dtpobchod.cz/mac-os-x-10-6-s ... 26375.html nebo http://www.dtpobchod.cz/mac-os-x-10-6-s ... 26374.html ?
Díky
Díky
- Pavel Vantuch
Family Pack je určen pro 5 počítačů v domácnosti, což nepředpokládám, že potřebuješ 

ked ides kupovat novy notebook , tak by ti snad mali dat snow k tomu zadarmo ..
- Pavel Vantuch
Pytkin: mám za to, že se za to platilo nějakých 10€, ale netuším, jak je to s aktuální nabídkou. ČR a SR je v dodávkách přecijen trochu pozadu. Ale minimálně bych se na to informoval.
Jdu kopovat "nový" - ona je to ta starší řada Unibody ne ta 2,53GHZ 4GB ram ale ta 2,4GHZ a 2Giga ram.. proto tak nízká cena.. takže pochybuju, že k tomu daji snow, páč je to podle mě doprodej. Každopádně Family pack nevyužiju pokud je to na 5PC. Díky za info.
- Pavel Vantuch
Snow Leopard se prodával za 10€ k počítačům prodaným s Leopardem (10.5) a tuším, že se to vztahovalo na počítače prodané 3 měsíce zpětně před uvedením 10.6. Jediný zádrhel byl, že se musela poslat žádost do Anglie. Určitě bych se v Quentinu na to informoval.
Tak vzhledem k tomu, že ten PC potřebuju rychle a ještě budu kupovat časem iMAC nebo MAC pro na muziku do studia.. tak bych možná investoval do té family licence, když je to na 5PC. Navíc to maji skladem a rozdíl v ceně neni zase nějak zásadní.
Doufam, že se ten Snow vyplatí muhehe. Já měl do teďka tiger
na starym macbooku.., ale padal tam např. cubase 4 for mac, pokud se upgradoval na 4.5.1. Tak se uvidí.
Doufam, že se ten Snow vyplatí muhehe. Já měl do teďka tiger

Caute, me prisel upgrade z UK - upgrade license za 10 USD. Vsechno je OK, krome editoru pro Behringer FCB1010, ripwex, je to to ale workaround - staci vypnout podporu 64bit u teto java apliakce a vsechno je pak v poho
Naposledy upravil(a) upman dne 07 říj 2009 19:32, celkem upraveno 1 x.
ano .. kolega toto riesil .. chvilu to trvalo , ale uz je Snow medium tu ..Pavel Vantuch píše:Snow Leopard se prodával za 10€ k počítačům prodaným s Leopardem (10.5) a tuším, že se to vztahovalo na počítače prodané 3 měsíce zpětně před uvedením 10.6. Jediný zádrhel byl, že se musela poslat žádost do Anglie. Určitě bych se v Quentinu na to informoval.
- Pavel Vantuch
POZOR! Family licence se nevztahuje na podnikání, je to určeno vyloženě pro domácnost. Otázkou ale je, kdo to bude zkoumat.TOM-Thak píše:Tak vzhledem k tomu, že ten PC potřebuju rychle a ještě budu kupovat časem iMAC nebo MAC pro na muziku do studia.. tak bych možná investoval do té family licence, když je to na 5PC. Navíc to maji skladem a rozdíl v ceně neni zase nějak zásadní.
Doufam, že se ten Snow vyplatí muhehe. Já měl do teďka tigerna starym macbooku.., ale padal tam např. cubase 4 for mac, pokud se upgradoval na 4.5.1. Tak se uvidí.
ono je to jedno ne ? ci si kupis normalnu licenciu a nainstalujes ju na 5 komputrov alebo family a tiez ju das na 5 .. fungovat to bude rovnako .. ide len o to , ci ze je legalne , alebo nie ..