OS X Yosemite
Re: OS X Yosemite
no mne to za noc stiahol 1G ... teraz som dal pauzu a resume a uz stiahol za hodinu dalsich 1.5G
Vyvěsím prapor - konečně mi něco funguje lépe a méně problematičtěji než Pytkinovi 

ivo 
teraz som dal pause/resume a pise 14 hodin .. tak som dal zase pause/resume a uz pise 21 minut .. ono zavisi asi kam sa ten download pripoji ..
inak neviem ci to tu zaznelo , ale prijemne je , ze YOSEMITE je free uupdate

teraz som dal pause/resume a pise 14 hodin .. tak som dal zase pause/resume a uz pise 21 minut .. ono zavisi asi kam sa ten download pripoji ..
inak neviem ci to tu zaznelo , ale prijemne je , ze YOSEMITE je free uupdate
To byl i Mavericks a tuším že i Mountain Lion ?
ano ML , MAV, aj tento su free .. LION sa platil tusim 17 eur .. uz to mam nahodene .. ten novy design sa mi moc nepaci .. v IOS7 sa mi velmi paci ten light design .. tuto neviem .. snad si zvykneme .. ivo.. tie wifi palicky mi pripadaju uplne rovnake ako pred tym ..
pozeram ze pribudla windows vlastnost : Doubleclick windows title bar to minimize ..
dalsia novinka .. na druhom displeji sa minimalizuje horny bar .. aha tal ne .. to len zeleny gombik uz maximalizuje do fullscreenu .. ako sa maximalizuje po starom ? aha .. s altom ..
pozeram ze pribudla windows vlastnost : Doubleclick windows title bar to minimize ..
dalsia novinka .. na druhom displeji sa minimalizuje horny bar .. aha tal ne .. to len zeleny gombik uz maximalizuje do fullscreenu .. ako sa maximalizuje po starom ? aha .. s altom ..
U těch základních knoflíků u oken nahoře vlevo (červený, oranžový , zelený) se mi vůbec nelíbí že to přešlo z 3D na primitivní 2D vybarvení, to mi nepřijde jako upgrade
vsetko preslo do cistej 2D grafiky .. ako ios7 ...
neviem najst vypnutie translucent baru (aj pre dock)
neviem najst vypnutie translucent baru (aj pre dock)
hen toto bolo v systeme vzdy az do mountain, dalo sa to aktivovat v nastaveniach finderu. zaujimave bolo, ze ked sa robilo v mountain a nastavenia sa pouzili z lionu, tak to tiez este fungovalo akurat bez tej moznosti vynutia/zapnutia v nastaveni. maverick uz to nemal vobec...Pytkin píše:Doubleclick windows title bar to minimize ..
Ivo: to je uplne v poradku, ze ti nefunguji smsky, vsak to je vlastnost ios 8.1 a je to napsano v release notes.
Aha, takže od pondělka 
Jedna taková nepříjemná drobnost - na rozdíl od předchozí praxe se to ted nějak automaticky nenapojuje na předchozí známou wifi když se člověk do toho prostoru vrátí ... hmm ...

Jedna taková nepříjemná drobnost - na rozdíl od předchozí praxe se to ted nějak automaticky nenapojuje na předchozí známou wifi když se člověk do toho prostoru vrátí ... hmm ...
BTW jak dlouho se vam ten update instaluje, ze jsem tak zvedavej?
Ja to sice nemeril ale odhaduju ze to bylo tak 30 min max
jo asi 30 minut .. najlepsie na tom je , ze nainstalujes restartnes a vsetko sa ti spusti ako pred tym ..
funguje vam na tom ablbton9 v poriadku? dak.