Já nevím, mně to přijde celkově graficky ne moc pěkné ... taková tendence k přílišnému grafickému primitivismu ... nelíbí se mi to na pohled, absence kreativní a ekxluzivní grafiky (známé z předchozích verzí)
Je to jednoduchy a cisty styl me to docela vyhovuje i pismenka jsou v poho akorat v Messages jsou ty pismenka na tom modrym pozadi jakoby rozmazany, trochu se v tom uz orientuju ale jeste jsem to cely neprojizdel.
Ta chtěná "jednoduchost" je tady často kontraproduktivní - třeba u nového Safari jsou ted všechny favourites + taby psané jednoduchým písmem, nic víc ... předtím to bylo vše graficky odlišené podle stránky, které se to týká, čili to bylo na první pohled přehledné ... ted je to trošku monotónně nepřehledné ...
Jakzoto denni uzivatel Yosemite od zacatku cervna, musim potvrdit, ze novy dizajn je velmi povedeny. Dneska kdyz vidim predchozi verzi, pusobi na me velmi zastarale. I diky dizajnu Yosemite jsem vzal na milost OS7. Tady se mi libi, ze neni az tak minimalisticky. Jednoznacne je to posun dopredu a stale plati ze je to nejmodernejsi, nejvyvazenejsi OS i co se tyce vzhledu
Nezkoušel někdo, jestli se na tom dá ještě pořád spustit Logic 8? Oficiálně to nejde už několik verzí, ale malým trikem se to dalo zatím vždy obejít. Potřebuju ho mít kvůli starým projektům s 32bit pluginy a nechce se mi kupovat bridge za 100 eur.
Moze mi niekto povedat ci sa da cez icloud drive urobit photo album a sharerovat ho verejne? Nejak som to z netu nepobral. Ak to ide rad by som videl ukazku. Dik moc.
S iCloud Drive som nepresiel po instalacii ani cez odsuhlasenie podmienok....to okno sa jednoducho ani nedalo zavriet napriek tomu ze som odklepol odsuhlasenie, tak ani to nepokracovalo dalej a kruzok na zavretie okna bol inaktivny. Po restarte sa mi to uz znovu neobjavilo. Ale ani len netusim ci to vlastne teraz mam spustene alebo nie. Som novy uzivatel OSX takze mam v tom este hokej. Ale inak sa mi zda ze vsetko funguje. Logic pro X ide office tiez, takze som spokojny..