OSX Mavericks

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
hombrefeo

Re: OSX Mavericks

Příspěvek od hombrefeo »

pohladaj, ako ju vydrbat zo systema zatial, idem po decka teraz...

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

zatial drzi, uvidime vecer :D

dendy

Příspěvek od dendy »

ja mam podozrenie ze v mojom pripade pjde naozaj o bug vo firmware disku .. toto mi vypisal jeden soft :

Obrázek

robim teraz zalohu a ptom susim updatnut ten firmware

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tak já nevím, mám druhý den po čisté instalace a zase se to chová divně ... třeba ted - úplně se zasekl internet že to fungovalo-nefungovalo, scrollování se zadrhávalo u většiny stránek, nakonec jsem restartoval a ted už to zase funguje OK. Ale tohle je divné ... Zítra to dávám do servisu at otestují HW.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

ziadny soft, OS, nefunguje dokonale. ked poznas muchy toho alebo onoho, vtedy je naj :) vies co mozes cakat. ak sa zadrhava, Ivo, skus reset PRAM, t.j. OPTION plus COMMAND plus P plus R drz naraz, ako zapinas pocitac, drz vsetky klavesy kym znova nezaznie ton.
Ja mam vo zvyku vzdy si davat verzie OS, softu, az od 1.1 :-) tzn. ked bude iOS7.1 dam si ho, atd. pokym mi funguje 6.1.4 super, nemam dovod menit pre par inych veci, to iste OSX.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

dendy

Příspěvek od dendy »

no tak to vyzera ze problem bol naozja tym SSDckom .. po update firmwaru to od vcera uz drzi, nezamrzlo ani raz .. fuu, odlahlo mi ..

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

tak som tie ssd vydrbal celkom von a teraz testujem, ci to lahne popolom aj bez nich :D
inac je to dobry opruz...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jo to je dost divne ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tak mi ted během výměny displeje udělali v autorizovaném servisu všechny dostupné testy MBP (disk, deska, RAM atd.) - všechno bez problému. Tak se obávám že problémy jsou v SW ... Používal jsem ted pár dní starý MBP, tam to v Safari dělá stejné problémy (zasekávání stránek, nescrollování atd.) A to samé dělá malému i na jeho vlastním MBP .. takže soudruzi v Apple asi něco nedotáhli ...

maux

Příspěvek od maux »

Milí přátelé duhového kolečka....

Po apgrejdu mi v cubase začali jakoby zamrzat dva konkrétní instrumenty, nebo né zamrzat ale jaksi reaguji velmi, velmi pomalu. No a aby toho nebylo málo, tak se někdy stane že po určitém čase zase rozmrznou nebo taky ne. Mám je přeinstalovat?

Celkově je systém stabilní, ale zatím na 10.8.5 nemá. Přijde mi lehce letargickej. Doufám, že mi nedoporučíte čistou instalaci. :D

A poslední dotaz. Když si nechám vyskočit dock na TB displayi, tak je to hned, ale když se vrátím z5 na display noťase, tak je tam celkem prodleva. To bych také rád eliminoval. Je to tím že je OS "čerstvej"? Děkuju.

dendy

Příspěvek od dendy »

maux píše:Milí přátelé duhového kolečka....
:-)) toto bolo dobre :)) nahlas som sa rozosmial :))
maux píše:Přijde mi lehce letargickej.
Divne.. mne naopak pride sviznejsi oproti Mountain Lionovi.. bootovanie objektivne ide rychlejsie - ML mi bootoval zhruba 15 sec, Mavericks je nabehnuty cca za 10 sec .. aj aplikacie mam pocit ze sa spustaju rychlejsie ..

Nerobil som clean install, len upgrade - uz som tu myslim spominal ze uz od Snow Leoparda davam vzdy len upgrade :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo : dnes mi vyhodilo update MAILu .. mozno tam poriesili veci , co ti vadili ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Jo ... to hledání se čistou instalací znormalizovalo, hledalo to normálně jen v dané složce, jak to má být a jak to vždycky bylo ...

Po dnešním updatu to zase ukazuje výsledky ze všech složek

Ať už se jdou bodnout ...

Prostě když mám třeba složku ceníky a v ní 500 mailů s ceníky a chci tam najít jen ceníky od někoho, zadám kriteria a místo těch 2 ceníků od daného subjektu co tam jsou (jako vždycky) vyběhne 200 mailů s jakoukokoliv komunikací s tímto subjektem, to je lehce dementní a úplně k ničemu ...

A přitom malé žluté pop up window vysvětluje - search mailbox

Odpovědět