OSX Mavericks
Re: OSX Mavericks
preco ? ale zaspaval som aj macbook pred tym kym som si nekupil imac .. teda len s ML .. ale nic take ako popisujes mi to nerobilo ..
Možná nemáš poslední verzi Skype, předtím to taky nedělalo
ok .. tak to ani neuupdatujem teda 

to mi skype este NIKDY nespravilo... a t ho mam zapnute nonstop a aktualizovane na najnovsiu verziu.... ale zase odkedy skype prevzal Microsoft tak bys om sa ziadnym problemom necudoval
))

U mě se to neděje náhodně, ale od nejnověji upgradované verze Skype zásadně (už v Mountain Lion). Mám puštěný Skype, zavřu víko notebooku, pak zase otevře a Skype je ve stavu jako ukázáno výše, musí se restartovat. Hodně me to štve ...
hm a skusil si odinstalovat skype (najlepsie cez appzaper - http://www.appzapper.com - dragnes aplikaciu z Applications do appZapera, vymaze to aj nastavenia aplikacie)... a potom nainstalovat znovu ??
je to zvlastne... rozhodne ani skype sam o sebe ani osx nema ziadnu chybu ktora by toto globalne sposobovala ... skorej tipujem ze to bude zase nejaka kolizia s niecim inym nestandardnym co tam mas nainstalovane... ale skus to skype odinstalovat/nainstalovat, mozno to pomoze
je to zvlastne... rozhodne ani skype sam o sebe ani osx nema ziadnu chybu ktora by toto globalne sposobovala ... skorej tipujem ze to bude zase nejaka kolizia s niecim inym nestandardnym co tam mas nainstalovane... ale skus to skype odinstalovat/nainstalovat, mozno to pomoze
Ze by zase pathfinder ?
Ta reinstalace a appzaper pomohlo - už to nedělá
Sice jsem přišel o historii chatů, ale nic dramatického ...

Takze dakt zly setting asi.. Kamaratovi robi, ako presuel na Adobe CC, ze mu nejde InDesign. Musel spravit noveho usera, a v nom uz to funguje ..
Zeptám se ještě na triviální věc, ale nemůžu si na to ted vzpomenout - kde se nastavuje aby se mi po stažení zvukového souboru neotevřel iTunes a nezačal přehrávat ?
a v nastavenich safari zrus v general uplne dole okenko "open safe files..."
Jo, Safari - to je ono, dík 

zdar,
na 10.6.8 to fungovalo uplne ok, tuto na maverixe ma to dost sere.
system ignoruje ked si zapnem motu zvukovku. ani system, ani ablbton si ju nenahodi sam, musim to manualne zakazdym.
idem ma z toho drbnut. nejake napady?
dik.
na 10.6.8 to fungovalo uplne ok, tuto na maverixe ma to dost sere.
system ignoruje ked si zapnem motu zvukovku. ani system, ani ablbton si ju nenahodi sam, musim to manualne zakazdym.
idem ma z toho drbnut. nejake napady?
dik.
-
Tak jsem koupil ssd, vytvořil bootovací usb disk s Mavericks, nainstaloval ho a zjistil že Focusrite scarlett 8i6 mavericks nepodporuje...hrom aby do toho praštil