OSX Mavericks

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
tomy45

Re: OSX Mavericks

Příspěvek od tomy45 »

Ono sa to video na youtube "rozkockuje" vzdy ked je zaskrtnuta volba automatickej kvality prehravania. Ked mas slabsi net, kocka, ked rychlo plynule, vyhladene. Tak mi to ide v Safari, ked popri pozerani Youtube nieco stahujem, alebo je tam iny tok dat. Robi to tak aj v FF, aj v Safari. Ak si v youtube nastavis 360p, tak ti to bude natahovat, stopne video, ale kvalita bude ta ista.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tomy : my hovorime ale o uplne niecom inom .. skus chrome a uvidis ..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pytkin píše:kermitak ; no ale pozerame v oboch pripadoch 360p .. a inak aj html5 ponuka rozne kvality, az do 1080p ..
No normalne jo, ale tady u toho videa vidim u html5 playeru pouze 360p. A flash mi defaultne hazi 480p.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mne to u oboch dava defaultne 360p .. a u oboch vidim vsetky rozlisenia ..

toto je chrome s HTML5 :
Screen Shot 2013-12-11 at 16.31.31.png
toto je safari s flash :
Screen Shot 2013-12-11 at 16.31.57.png

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

A přitom je to 1080 full HD (preset - 1080, maximum quality for youtube)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Zajimavy, kdyz mam v prohlizeci podporu h.264, zobrazi se vic rozliseni, kdyz mam pouze vp8, zobrazi se pouze 360p (v html5 playeru). Bylo by dobry zkontrolovat, co ukazuje v obou prohlizecich http://www.youtube.com/html5

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Ha ! Zajímavé, tak už i v Chrome to běží normálně ... Že by předtím měli nějaký bug ?

maux

Příspěvek od maux »

...a ten třetí je Jackie Chan.

dendy

Příspěvek od dendy »

OS X Mavericks v10.9.1 update:

- Improved support for Gmail in OS X Mail, and fixes for users with custom Gmail settings
- Improves the reliability of Smart Mailboxes and search in Mail
- Fixes an issue that prevented contact groups from working properly in Mail
- Resolves an issue that prevented VoiceOver from speaking sentences that contain emoji
- Fixes an issue that prevented iLife and iWork apps from updating on non-English systems
- Addresses an issue that may cause multiple prompts to unlock “Local items” keychain
- Addresses an issue that may cause Japanese keyboards to retain a previously used language
- Includes Safari 7.0.1
- Fixes an issue that could cause Safari to become unresponsive when filling out forms on fedex.com, stubhub.com, and other websites
- Improves Credit Card Autofill compatibility with websites
- Improves VoiceOver compatibility with facebook.com
- Updates Shared Links periodically when open in the Safari Sidebar

http://support.apple.com/kb/HT6065

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Že by konečně odstranili bugy v mailu ? (psal jsem o tom přímo Applu :)

Ale problém je že klikám v software update na UPDATE na 9.1 (už po několikáté) a nic se neděje ...

EDIT - tak po restartu se to podařilo. Takže bohužel bugy v mailu neodstranili :( Když mám otevřenou složku a chci hledat něco jen v ní, zobrazí se mi výsledky ze všech složek (do Mavericks se to chovalo normálně).

Jak se dá vrátit k Mountain Lion ?

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ivo to neni bug, to je jen dusledek necteni dokumentace.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Nerozumím co myslíš ...

Když x let něco funguje normálně - tj. chci hledat ve složce a najdu výsledky z této složky a najednou (od Mavericks) když hledám ve složce , vyběhnou mi výsledky ze všech složek (tj. nepoužitelné a musím hledat co potřebuju manuálně, což je strašná otrava a nedává smysl), tak at je to bug nebo záměr, považuju to za hodně velký nesmysl a tak trochu selhání ...

Když mám tisíce mailů obecně a stovky mailů v zásadních složkách a potřebuju rychle v dané složce něco najít (co se týká klíčového slova, odesílatele, předmětu apod.) a vyběhnou mi stovky jiných mailů z jiných složek, tak to je hodně špatné ... (zvláště když to x let funguje normálně)

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

vyhledavani samotne cehokoliv je stale vetsi problem a malokdy najdu to, co hledam doopravdy, vetsinou i tak musim rucne po slozkach...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Myslim to, ze jednim kliknutim se to da zmenit na hledani pouze v aktualni slozce. Kdyz das neco hledat, nahore ti vyjede menu "Search", kde je defaultne zvyraznena prvni polozka - All, ale hned za ni je aktualni slozka. Pokud to na ni prepnes, zustane to tak nastavene i pro budouci hledani.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo píše: Když x let něco funguje normálně -
to je velmi relativne .. podla mna to teraz funguje normalne .. ze to prehlada vsetky zlozky ..

kermitak : fakt to funguje , ako pises ! :) i ked gule do zveraku by som nedal za to , ze to aj ivovi bude fungovat :D

Odpovědět