http://www.i-funbox.com/
celkom sikovna aplikacia na manazovanie iOS divajsov bez iTunes, moznost dostat sa do adresarov jednotlivych aplikacii, adreasrov s fotkami a videami, jednoduchym drag'n'drop presivat subor Z/DO zariadenia - co je velka vyhoda nevyzaduje jailbreak...
Pristup do iOS divajsu bez jailbreaku a bez itunes
Re: Pristup do iOS divajsu bez jailbreaku a bez itunes
Skusal si to uz? Vie to mazat napr. obsah cache foldrov aplikacii?
To vypadá dobře. Já mám takový nepochopitelný problém. Na puvodním iPadu, který jsem dal před časem kolegovi je asi 1000 ebooks, o které jsem podivným způsobem přišel na novém iPadu ... (iBooks přestaly fungovat - zamrzávalo při otevření a při nové instalaci ty knihy zmizely). On je tam všechny má, ale když připojí k iTunes, dá Books, tak to ukazuje jenom asi 3 knihy, konec. Knihy tam jsou - ale nejsou, vůbec nejsou v iTunes nikde vidět . Čili je nejde z toho iPadu dostat ven ... Snad to tahle aplikace vyřeší ? Jinak tohle je aspekt, který u iOS považuju obecně za velmi špatně vyřešený a nesmírně uživatelsky nepříjemný ... (horší než většina běžných opruzů u Windows )

Ivo - s tim i-funbox to z toho dostanes, ale budou to zmateny nazvy pdf
Pouzivam to asi 2-3 mesiace, ale na jailbreaknutom telefone. Itunes som odvtedy nezapol. iFunbox je dobre na aplikacie v kombinacii napr. s "appcake". Akurat na filmy a hudbu je IMHO lepsie copy trans manager.