Problém se stahováním souborů
Problém se stahováním souborů
Nevítě někdo, v čem se mám porýpat. Když chci stáhnout nějaký soubor, tak se mi prostě spustí a už jej nemůžu stáhnout na disk. Konkrétně je to na uloz.to a jde o mp3. Zadám kód, dám stáhnout a místo toho, aby se mi stáhnul na disk, jej na té stránce jenom přehraju. Jak se mi spustí to přehrávání ( objeví se černá obrazovka a v tom přehrávač, quicktime player), tak už nemám na výběr ho nějak uložit ( aspoň jsem to nezjistil , save as je neaktivní).
Nemáte někdo takovou zkušenost, poraďte prosím. Spíš jsem mp3 z tohoto serveru normálně stahoval.

Re: Problém se stahováním souborů
Kdyz se ti nahraje do toho prehravace celej, tak muzes dat File->save page as...
Tohle se obcas stava, kdyz je v systemu vicero prehravacu, nejspis nejaky konflikt v nastaveni,
nebo bordel v registrech, zkus soft Registry Booster a project nim system.
Přitom film mi to stáhne vpohodě. Ještě pro upřesnění, tak QuickTime se mi nespustí, teda aspoň nevidím, že by byl aktivní ( dole na liště). A po načtení mp3 je pořád save as neaktivní
. ( safari - file- save as) Jak už jsem říkal, spíš jsem vpohodě stahoval, tak nevím
.
V systému nemám nijak moc přehravačů, iTunes, QuickTime a Movist. Takže mám nainstalován defacto jen Movist na filmy.

V systému nemám nijak moc přehravačů, iTunes, QuickTime a Movist. Takže mám nainstalován defacto jen Movist na filmy.
Není ten Registry Booster jen pro Win?W.Cable píše:ejspis nejaky konflikt v nastaveni,

zasadna je otazka, v akom prehravaci...
je to browserem samozrejme a v nem ulozeny asociaci koncovky se softwarem/pluginem
konkretne quicktime je debil
doporucuju quicktime alternative 
jestli pouzivas firefox, jakoze nejak tusim, ze jo, tak jdi do nastroje - moznosti - aplikace, tam najdi souborovy pripony, ktery te trapej a zadej si u nich defaultni akci. jiny prohlizece maj asi podobny nastaveni.
edit: no tak konecne si rek co mas za browser
safari ma urcite podobny nastaveni
konkretne quicktime je debil

jestli pouzivas firefox, jakoze nejak tusim, ze jo, tak jdi do nastroje - moznosti - aplikace, tam najdi souborovy pripony, ktery te trapej a zadej si u nich defaultni akci. jiny prohlizece maj asi podobny nastaveni.
edit: no tak konecne si rek co mas za browser

Naposledy upravil(a) biscuit dne 07 kvě 2010 12:54, celkem upraveno 2 x.
To bych taky rád věděl. Vypadá to na ten QuickTime, ale je neaktivní, tak nevím. Vyhodí to stránku s přehravačem, písnička se začne přehrávat. Navrchu je lišta Safari. V menu file je položka save as neaktivní
. Zkusil jsem projet systém Snow Leopard cache cleanerem, dělá to pořád
.

Používám Safari
.

tak ho nepouzivaj... ffox nastavis ako ti pise biscuitVrzalík píše:Používám Safari.